Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΝΔ....

Εχουν χάσει το....μπούσουλα εκεί στην ΝΔ.
Πρόκειται πλέον για μια αξιωματική αντιπολίτευση που λίγο απέχει απο το να γελοιοποιηθεί (αν δεν έχει ήδη).Με στελέχη να κάνουν αλλοπρόσαλλες και αντικρουόμενες δηλώσεις.
Με απουσία πραγματικού προγράμματος και όχι επικοινωνιακού που θα δώσει μια εναλλακτική πρόταση.
Ενα κόμμα που ξεκατινιάζετε στα κανάλια με το ΠΑΣΟΚ και στο κοινοβούλιο υπερψηφίζει το ένα νομοσχέδιο μετά το άλλο σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και την μειοψηφία των βουλευτών να είχε η κατοχική κυβέρνηση πάλι θα μπορούσε άνετα να κυβερνά.
Κορυφαία στελέχη αναλώνονται με το να βγαίνουν σε κανάλια και εφημερίδες και να εκφράζουν προσωπικές απόψεις του και επιλογές και μάλιστα αντικρουόμενες στο όνομα του κόμματος ενω απο την Ρηγίλλης τηρείται σιγή ιχθύος.
Το επαναλαμβανόμενο "ανάπτυξη" που ακούμε έχει καταντήσει ανέκδοτο καθώς ότι μ..... του κατέβει του καθενός...κολλάνε και μια....ανάπτυξη δίπλα και το ξεφουρνίζουν ως αξιόπιστη δήλωση.
Επι της πραγματικότητας όμως δεν έχουμε δεί προτάσεις.
Τι παει να πει ανάπτυξη;Πως θα επιτευχθεί κύριοι της ΝΔ;
Πολύ καλά κάνατε και καταψηφίσατε το προδοτικό μνημόνιο...Απο κει και πέρα τι γίνεται;
Ανάπτυξη;Ε αν είναι ανάπτυξη να του ρίξουμε λίγο...λίπασμα μπας και αναπτυχθεί γρηγορότερα.
Το χειρότερο όμως είναι ότι η ΝΔ που υποτίθεται εξέλεξε τον Σαμαρά για αρχηγό προσβλέποντας σε κατι διαφορετικό.Ολοι αυτοί οι άνθρωποι αλλά και οι μη νεοδημοκράτες βλέπουν τους άχρηστους και τα....φαντάσματα να συνεχίζουν να είναι στον αφρό και μάλιστα να μιλούν εξ ονόματος της ίδιας της ΝΔ.
Ανθρωποι που θα έπρεπε να έχουν φύγει κλοτσηδόν συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τα μάτια και τα αυτιά μας και να παίζουν με την νοημοσύνη μας.
Τρανό παράδειγμα ο .....ακαδημαϊκός Παυλόπουλος που αντί να έχει βρεί τρύπα για να κρυφτεί εμφανίζεται και μιλα επι παντός επιστητού και δει για την λαθρομετανάστευση!!!!!
Ο κ." Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε" εμφανίζεται να κάνει προτάσεις εξ ονόματος της ΝΔ στην κυβέρνηση ενω θα έπρεπε να τον έχουν κρύψει σε κανένα μπαούλο της Ρηγίλλης.
Μια απο τα ίδια και ο κ. "Σαλώμη" που άραγε με ποια κεντρική απόφαση βγήκε και δήλωσε πως ο στόχος της ΝΔ είναι ο χώρος του κέντρου.
Και πως η ΝΔ δεν έχει ιδεολογικό πρόβλημα.Φυσικά και αυτές οι δηλώσεις είναι δηλώσεις προσωπικού ενδιαφέροντος αφου ο δηλών γνωρίζει ότι αν η ΝΔ....είχε "ιδεολογικό πρόβλημα" ο ίδιος και αρκετοί σαν αυτόν που ευθύνονται μεταξύ άλλων σε τεράστιο βαθμό για την σημερινή κατάντια θα έπαιρναν πόδι.
Δεν είναι όμως μόνο αυτοι αλλά και άλλοι που συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο που πίστεψε πως με την εκλογή Σαμαρά και την αποπομπή της τουρκο-Ντόρας θα άλλαζε
κατι.Αντιθέτως ο ιδεολογικός "αυτισμός" συνεχίζει να υφίσταται,οι πρώην αποτυχημένοι της κυβέρνησης Καραμανλή συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο και η ηγεσία της ΝΔ συνεχίζει να παίζει την "μουγκή" αντιπολίτευση που ενδιαφέρεται περισσότερο να κρατήσει στους κόλπους της τους αποτυχημένους κεντρώους παρτάκιδες παρά να κοιτάξει με σοβαρότητα το χρέος της ως κόμμα προς την πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: