Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ...ΕΙΝΑΙ "ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ"

Το "δώσε και μένα μπάρμπα" εφαρμόστηκε στην περίπτωση του "ανασχηματισμού" της σκιώδης κυβέρνησης στην ΝΔ.
Περίπου του 80%!!!! των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέλαβαν κάποια καρέκλα την ώρα που κατηγορείται η κυβέρνηση (και ορθά) για υπερβολικά μεγάλο κυβερνητικό σχήμα.
Είναι φανερή η αγωνία του κ.Σαμαρά να "κλείσει στόματα" μοιράζοντας αρμοδιότητες πραγματικές και μη στην συντριπτική πλειοψηφία της κοινοβουλευτικής ομάδας του.
Θέλοντας όπως δείχνουν τα πράγματα να βαδίσει στα "Καραμανλικά" χνάρια του "όλοι οι καλοί χωράνε".
Κατά ένα τρόπο προσπαθεί να "χρεώσει" τους "καραμανλικούς" αλλά κυρίως τους "Μητσοτακικούς" με ευθύνες ώστε σε περίπτωση αποχώρησης να αποχωρεί όχι ένας βουλευτής αλλά ένας "εν δυνάμει υπουργός".
Το σύμπλεγμα της κεντροδεξιάς που συντέλεσε στην χρεοκοπία της πατρίδας δεν δείχνει να αφήνεται απο τον πρόεδρο της ΝΔ που δεν θέλει να καταλάβει ή τουλάχιστον δεν μπορεί να καταλάβει ότι η "σύνθεση" απο ανόμοια πράγματα που επιχειρήθηκε όλα αυτά τα χρόνια είχε ως αποτέλεσμα την σημερινή κατάσταση.
Ο διορισμός Μιχελάκη ως εκπροσώπου του κόμματος.Ενος δημοσιογράφου πρώην υπαλλήλου του Ελεύθερου τύπου με "αδυναμία" στην Ντόρα αλλά και πρώην υπαλλήλου του...ΜEGA!!!
Είναι μια περίεργη επιλογή.Οπως περίεργη είναι και η διατήρηση του πρόσφατα.....καρπαζοεισπράκτορα Χατζηδάκη στο Ανάπτυξης.
Μαζί και ο κ.Βλάχος με...κεκτημένη ταχύτητα που ακόμα περιμένουμε να δούμε να αποδίδουν τα 40...50.....620....835 μέτρα κατα της ακρίβειας που κορόιδευε τον κόσμο.
Απο την άλλη κανείς δεν κατάλαβε τον διορισμό Παναγιωτόπουλου ως υπεύθυνο για την εξωτερική πολιτική!!!! Αν μάλιστα λάβουμε υπόψιν μας ότι θα εποπτεύεται σύμφωνα με την απόφαση του προέδρου απο τον κ.Αβραμόπουλο .
Μιλάμε για δυο εντελώς αντίθετες πολιτικές φιλοσοφίες....
Για μας όμως το ποιο προκλητικό είναι ο κ.Σπηλιοτόπουλος.
Δηλαδή κ.Σαμαρά μας λέτε ότι αν ποτέ κερδίσει η ΝΔ την εξουσία ο Σπηλιοτόπουλος θα είναι ο υπεύθυνος για την μόρφωση των Ελλήνων;
Μάλλον εκει στην ΝΔ η πολύ....κεντροδεξιά σας έχει βαρέσει στο κεφάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: