Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Θυμόμαστε όλοι τον Κακλαμάνη κατα την προεκλογική περίοδο να κουνά επειδικτικά στα τηλεοπτικά πάνελ στοιχεία που όπως υποστήριζε αποδύκνειαν την σωστή οικονομική δαιχείριση που γινόταν στο Δήμο Αθηναίων επι δημαρχίας του.
Εμείς απο την πρώτη στιγμή ταχθήκαμε κατα του άχρηστου δημάρχου και των "ντιντήδων" υποψήφιων συμβούλων του.
Και αυτό γιατί υποστηρίζουμε ότι η...στήριξη στο λιγότερο κακό μας αφαιρεί το δικαίωμα να ελπίζουμε στο καλύτερο.
Οι "πατριωτάρες" βέβαια του χώρου μας είδαν στο πρόσωπο του...αν είναι δυνατόν του Κακλαμάνη!!!! τον πατριώτη.Γι αυτούς είναι και αφιερωμένη η φωτο λίγες μέρες προ των εκλογών όπου οι υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων στρώνουν τα χαλάκια για τις υπαίθριες προσευχές των μουσουλμάνων.
Και έρχεται ο Καμίνης που φυσικα οι θέσεις μας απέχουν έτη φωτός.
Και ως άλλος....Αλογοσκούφης διενεργεί "απογραφή" στον Δήμο.
Απευθείας αναθέσεις,διορισμοί συμβασιούχων κλπ. είναι κανόνας.
Απο τα 180 εκατομμύρια ευρώ δάνειο που άφησε στο Δήμο χρέος η δημαρχεία Μπακογιάννη, δάνειο που λήφθηκε και με τη σύμφωνη γνώμη των παρατάξεων του ΠΑΣΟΚ ο Κακλαμάνης έχει προσθέσει ένα ακόμα δάνειο 50 εκ. ευρώ. Δάνειο που υποτίθεται ότι λήφθηκε για την υλοποίηση απαλλοτριώσεων και έργων πρασίνου, και από το οποίο δαπανήθηκαν μόλις τα 3,5 περίπου εκατομμύρια για την αγορά ελεύθερων χώρων, της Γαζίας. Και για αυτό το δάνειο η συμφωνία της παράταξης του ΠΑΣΟΚ ήταν ...πλήρης αφού συναίνεσε και ψήφισε αυτές τις επιλογές.
Περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο είναι τα χρήματα που δαπανά ο δήμος σε προγραμματικές συμβάσεις μεταξύ του εαυτού του!!!! και των δημοτικών επιχειρήσεων. Πρόκειται για μια βιομηχανία κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος που κατευθύνεται σε εκτέλεση προγραμμάτων αμφιβόλου αποτελεσματικότητας (προμήθειες χωρίς διαγωνισμούς, πανάκριβες μελέτες και υπηρεσίες, υπέρογκες αμοιβές) για την πόλη και κυρίως στην πρόσληψη προσωπικού με ελαστικές σχέσεις εργασίας εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ, στην υπηρεσία του δικομματισμού.
Αρκεί να αναφέρουμε ότι σε σύνολο 7.500 υπαλλήλων!!!!
Οι 1.000 είναι της δημοτικής αστυνομίας με το 30% να έχει προσληφθεί μεταξύ 2008-09.
3,5 εκ. ευρώ είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που για δεύτερη φορά προσπαθεί να διοχετεύσει η δημοτική αρχή στην Ανώνυμη Εταιρεία Διπλή ανάπλαση εταιρεία με αμφίβολη πλέον σκοπιμότητα.
7 εκ. ευρώ ήταν τα χρήματα για το διαγωνισμό υπερπολυτελών μηχανημάτων για τα δημοτικά ιατρεία την ίδια στιγμή που τα ιατρεία αντιμετωπίζουν έλλειψης σε στοιχειώδη υποδομή.
Ενώ 15 εκ. ευρώ είναι τα χρήματα που πήρε ο Δήμος από το Υπουργείο υγείας για την αναβάθμιση των δημοτικών ιατρείων χωρίς ορατό μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.
15 εκατομμύρια ευρώ στοιχίζει στους αθηναίους δημότες η λειτουργία του 9,84 με τον απίθανο αριθμό των 250 εργαζομένων όταν ο αριθμός 80 είναι υπεραρκετός αφού δεν υπάρχουν περισσότεροι σε μεγαλύτερους ραδιοσταθμούς όπως π.χ Real FM του "Χατζη-δημοκράτη".
Σε αυτά τα χρήματα πρέπει να προστεθούν οι αμοιβές προέδρων και διοικητικών συμβουλίων με αμφίβολο παραγόμενο αποτέλεσμα για την πόλη
Για την οικονομική κατάσταση του Δήμου είναι ενδεικτικό:
Οτι το έλλειμα απο 15 εκατ περίπου το 2007 εκτοξεύτηκε στα 35 το 2008 για να φτάσει τα 57 εκατ.ευρώ το 2009.
Οσο για το 2010 το ταμειακο έλλειμα αυξήθηκε ακόμα 33 εκατ. ευρώ.
Συμπέρασμα μην μπαίνετε σε παιχνίδια του απατεωνικού δικομματισμού.
Ολοι ήταν και συνεχίζουν να είναι "αρπάχτρες".Οι Ελληνες πατριώτες πρέπει να καταλάβουν πως αν δεν διεκδικήσουν όχι μόνο δεν θα λάβουν αλλά θα χάσουν κιόλας.
Με ψευτοδιλλήματα,μεταγραφές και κούφια λόγια οι μόνοι που κέρδισαν είναι αυτοί που ολόκληρος σχεδόν ο ελληνικός λαός σήμερα το σκέφτεται ακόμα και να τους φτύσει μήπως και πάει το σάλιο τζάμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: