Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΙ "ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ" ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΥ

Ο κακός χαμός έγινε σε αρκετές ορκωμοσίες δημάρχων αφού τα στελέχη του ΚΚΕ που προφανώς είχαν πάρει κεντρική γραμμή αποφάσισαν να διατρανώσουν την αγωνιστικότητα τους επιτιθέμενοι στους ιερείς.
Φυσικά και είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει όπου θέλει ή ακόμα και να μην πιστεύει και πουθενά.Αλλο όμως αυτό και άλλο η προσπάθεια ορισμένων να απαξιώσουν τα πιστεύω των υπολοίπων.
Να θυμίσουμε άλλωστε στους "συντρόφους" ότι το ίδιο τους το κόμμα αν και προπαγανδίζει τον αθεϊσμό που όπως βέβαια για κάθε τι άλλο που έρχεται κόντρα στα "συνηθισμένα" ελκύει πιτσιρικάδες...Να τους θυμίσουμε ότι στο καταστατικό του 1996 απαλείφθηκε ο όρος "αθεΐα" αφού υπήρχαν κρίσης συνείδησης ακόμα και στελεχών του.
Να θυμίσουμε επίσης ότι ο μακαρίτης Φλωράκης που παρά την θέληση του τάφηκε με πολιτική ταφή και έχει μείνει αυτό που είπε όταν επισκέφτηκε το Αγιο Ορος....."Μακάρι να είχα πάει νωρίτερα θα ήμουν και εγω καλύτερα αλλά και ο τόπος".
Και καλά κάποιος θα μπορούσε να πει πως το ΚΚΕ είναι ένα κόμμα "σκουριασμένο" με ιδεολογικό αυτισμό και ανεφάρμοστες προτάσεις.
Ενα κόμμα που είναι καταδικασμένο στην αιώνια επανάσταση του...σε δουλειά να βρισκόμαστε.....να έχουμε να λέμε.
Πως όμως μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τον πρόεδρο της Βουλής κ.Πετσάλνικο που ερωτηθείς για το φυλλάδιο της Ιεραρχίας "Προς το Λαό" μεταξύ άλλων τόνισε: "Θεωρώ ότι αυτό ήταν στα αρνητικά γεγονότα της χρονιάς που φεύγει δεν ήταν σωστή κίνηση διότι επρόκειτο στη ουσία ενός πολιτικού κακού κειμένου".
Ξέρετε κ.Πετσάλνικε πόσα κακα πολιτικά κείμενα έχει βγάλει η πολιτική νομενκλατούρα που υπηρετείτε;
Ξέρετε ποσά πολιτικά κείμενα "αόρατων" συμβούλων έχει ακούσει ο ελληνικός λαός ;
Ξέρετε πόσα πολιτικά κείμενα διαβάζονται καθημερινά στην βουλή χωρίς καμία ουσία για τον Ελληνα πολίτη;
Το κείμενο της ιεραρχίας σας ενόχλησε;
Μάλλον ναι γιατί συμπληρώσατε πως "ο ρόλος της Εκκλησίας είναι άλλος από την ανάμειξη στην πολιτική". Ξεπερνούμε ότι πέρα απο τα σφάλματα που έχει κάνει και η εκκλησία με πρώτο την συσώρευση πλούτου......Υπήρξαν ιερείς που αγωνίστηκαν και έδωσαν την ζωή τους στους αγώνες του Εθνους.
Κι αυτό γιατί αντί να κλειστούν σε κανένα μοναστήρι και να την βγάλουν καθαρή προτίμησαν να πολεμήσουν πλάι πλάι με τους λαϊκούς.Γιατί είχαν όχι μόνο άποψη αλλά την εφάρμοζαν κιόλας.
Οπως ο επίσκοπος Σαλώνων Ησαίας που έπεσε μαχόμενος στην Αλαμάνα πολεμώντας δίπλα στο Διάκο όταν οι άλλοι οπλαρχηγοί τον εγκατέλειψαν.
Αλλά πέρα απο τις ιστορικές διαδρομές.....Μήπως οι ιερείς δεν είναι πολίτες αυτού του κράτους;Δεν έχουν γνώμη;Δεν ψηφίζουν;
Και αν ακόμα αυτά δεν αρκούν....Γιατί δεν εγκαλείται το κόμμα σας που δέχθηκε παρόντα σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου τον Αρχιεπίσκοπο;
Εκεί δεν σας ενόχλησε η παρουσία του που απο μόνη της ήταν πολιτική τοποθέτηση;
Δε σας ενόχλησε πως με την παρουσία του νομιμοποίησε μια κυβέρνηση...την δική σας κυβέρνηση που κατέλαβε την εξουσία με λάθρο τρόπο και ξεπουλά καθημερινά την χώρα;
Γνωρίζω πως εκεί δεν σας ενόχλησε και πως θα βρίσκατε δεκάδες δικαιολογίες απο αυτές που χρησιμοποιούν οι πολιτικοί και κάνουν το άσπρο-μαύρο για να την στηρίξετε.
Ομως ειλικρινά δεν θα έπρεπε να αναρωτηθείτε αντί να ανακατεύεστε με την εκκλησία μήπως θα ήταν καλύτερα πρώτα να ασχοληθείτε με την βουλή σας;
Να κοιτάξετε να μαζέψετε κανέναν βουλευτή στις συνεδριάσεις και να μην εμφανίζεται η εικόνα των άδειων εδράνων;
Μήπως να ξεκουμπίσετε τα κομματόσκυλα υπαλλήλους της βουλής που έχουν μέσα σε 5 χρόνια τριπλασιαστεί και είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ πλεον με 15 μισθούς;
Μπορείτε βέβαια και να μην κάνετε τίποτα και απο εκεί ψηλά που καθόσαστε.
Απλά να καμαρώνετε την "δημοκρατία" σας και να συνεχίζετε να αποκαλείτε "συναδέλφους" τους κλέφτες και τους προδότες που αφήσατε ατιμώρητους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: