Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Την ώρα που συνεχίζεται η συζήτηση για τον προϋπολογισμό στην βουλή.....
Ποιον προϋπολογισμό δηλαδή....αφού όλοι γνωρίζουν ότι καθε χρόνο αυτός που κατατίθεται με αυτόν που εκτελείτε έχει απόκλιση μερικά...δις.
Οι βουλευτές της κυβέρνησης αλλά και κυρίως της αντιπολίτευσης ακούν προσεκτικά στα πλαίσια του...κοινοβουλευτισμού τον υπεύθυνο υπουργό Οικονομικών να αναλύει τα στοιχεία.
Και είναι άξιο απορίας πως δεν περνά σε κανέναν απο το μυαλό πως αυτό που ζουν είναι μια φαρσοκωμωδία.Ενας υπουργός που δεν είναι καν εκλεγμένος βουλευτής υπογράφει και δεσμεύει την χώρα και τις επόμενες γενιές.
Βουλευτές μαριονέτες που η πολλή....δημοκρατία τους έχει βαρέσει στο κεφάλι.
Μια κυβέρνηση μειοψηφίας που εκμεταλλεύτηκε την ηλίθια συμπεριφορά του ελληνικού λαού να απέχει απο τις πρόσφατες εκλογές και προχωρά ακάθεκτη προς την εξαφάνιση του Ελληνικού Εθνους.
Μέχρι και ο Γαλλό-Εβραίος πρόεδρος του ΔΝΤ πανηγύριζε σε συνέντευξη του στο Reuters λέγοντας πως η κυβέρνηση στην Ελλάδα πήρε το οκ μιας και κέρδισε τις δημοτικές εκλογές!!!
Και δεν βρίσκεται ένας βουλευτής να σηκωθεί και να πεί στην κυβέρνηση των πιονιών....στην κυβέρνηση του 27%.....ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΡΕ.....Πάρτε τον γραμμένο απο τους Φράγκους προϋπολογισμό και άντε στα τσακίδια.
Μόνο ένας Παπαχρήστος βρέθηκε και μπράβο του....Ομως που είναι οι βουλευτές της αντιπολίτευσης;Που είναι οι πατριώτες βουλευτές;
Στείλτε τους στο διάολο και αφήστε τους μόνους μέσα στην βουλή να ψηφίζουν και βγείτε στο δρόμο με τον κόσμο κύριοι.Ουτως ή αλλιώς ο αφελής ελληνικός λαός μαζί με τους "νεοέλληνες" συμπατριώτες του ΓΑΠ τους έδωσε 156 βουλευτές και ο ρόλος σας είναι όχι μόνο διακοσμητικός αλλά δίνει εγκυρότητα και αναγνωρίζει την Πασοκική δικτατορία.
Τι και αν έγιναν καταγγελίες στο Πρωτοδικείο....Η προθεσμία που δόθηκε για επανέλεγχο των ψήφων ήταν μόλις 5 ημερών για ΟΛΟΚΛΗΡΗ την επικράτεια.
Καταγγείλετε τους μηχανισμούς....Παραδώστε στο λαό τα πολιτικά λαμόγια....Αλλιώς θα είστε συνυπεύθυνοι όπως άλλωστε σας θεωρεί ο απλός κόσμος.
Σταματήστε να κρύβεστε στα γραφεία σας και να πουλάτε παραμύθια στα κανάλια.
Εδω και τώρα ζητήστε εκλογές για να εκδιωχθούν οι προδότες και οι εισβολείς απο την χώρα.
Μην περιμένετε το πλήρωμα του χρόνου για να ανεβείτε στην εξουσία σε μια κατεστραμμένη Ελλάδα.Ουτε να ποντάρετε στην κουραση του κόσμου και το "ξεφούσκωμα" των κινητοποιήσεων.
Γιατί ακόμα και να γίνουν αυτά....Μπορεί να σας περιμένουν χειρότερα....Πολύ χειρότερα.
Για δεκαετίες πίνατε το αίμα του ελληνικού λαού.
Τώρα ήρθε η ώρα ή να πιούμε το δικό σας ή να το πιείτε αναμεταξύ σας εσείς θα επιλέξετε.

2 σχόλια:

ΙΩΑΝΝΗΣ είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ .ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ .

Agepe είπε...

nice blog. i like it