Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Μυρωδιά απο.....Χατζηδάκη πήρε ο τουρίστας πρώην πρωθυπουργός και καταστροφέας της πατρίδας.Ο απλός πλεον βουλευτής κ.Καραμανλής που στο πρόσωπο του κάποιοι "δεξιοί" και και όχι μόνο είδαν τον άνθρωπο που θα "ανασυγκροτούσε το κράτος".
Ο βουλευτής που δεν είδε και δεν γνώριζε τίποτα κατα την παραμονή του στο Μαξίμου και πλέον όντας κουρασμένος βρίσκεται σε διακοπές διαρκείας.
Αυτός που περιορίζεται στο να κάθεται στα τελευταία έδρανα της βουλής (όποτε θυμάται να πάει όπως και οι περισσότεροι άχρηστοι βουλευτές) και να σκορπά....χαμόγελα ικανοποίησης.
Προφανως περήφανος για την κατάντια που οδήγησε την χώρα...Αυτός και οι κλεπτοκράτες συνοδοιπόροι του.
Αυτός που κάποιοι αφελής περιμένουν "να μιλήσει" λες και αν γίνει αυτό θα έχουμε την Αποκάλυψη.Ενω το μόνο που θα πρέπει να περιμένουμε είναι αυτοκριτική με δυο λέξεις...."είμαι ανίκανος".
Ο κ .Καραμανλής πρώην πλεον πρωθυπουργός που απολαμβάνει το μισθουλάκο του και γυρίζει ανέμελος την Ευρώπη αφου ούτε άνεργος είναι γιατί άνεργος ήταν μια ζωή.
Ούτε οικονομικά προβλήματα έχει γιατί εξασφαλίστηκε και απο το σόι αλλά και απο τον ανόητο ελληνικό λαό.
Ένιωσε επιτέλους τι εστι βερίκοκο όταν ευρισκόμενος γιατί άλλο διακοπές στο Μόναχο.
Δέχτηκε επίθεση απο δεκάδες ομογενείς που ως γνωστόν είναι περισσότερο Ελληνες απο πολλούς κοιμισμένους εντός της χώρας.
Η επίθεση ήταν περισσότερο λεκτική καθώς την ώρα που περίμεναν στο χώρο του αεροδρομίου για να παραλάβουν τις αποσκευές τους το ζεύγος Καραμανλή άκουσε μερικά "γαλλικά" σε .....άπταιστα ελληνικά μεταξύ των οποίων "τεμπελχανά,λαμόγιο και απατεώνα".
Μάλιστα ορισμένοι κινήθηκαν και απειλητικά εναντίον του όμως η ασφάλεια του αεροδρομίου τους φυγάδευσε κακήν κακώς και έτσι γλύτωσαν τις φάπες.
Αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι αν Σαμαράς και Μπακογιάννη τον πήραν τηλέφωνο να του συμπαρασταθούν αφού και οι δυο λόγω κομματικού συμφέροντος και λογική τσοπάνιδων προσπαθούν να μαντρώσουν στη στάνη τους τα "Καραμανλικά" πρόβατα.
Και μιας και το έφερε η κουβέντα για....Καραμανλίδες....... ΣΕ ΤΙ ακριβώς εξυπηρετείτε η χώρα με το να επιχορηγεί ιδρύματα που φέρουν τα ονόματα φαντασμάτων που στοίχειωσαν την πατρίδα και κατέστρεψαν τα όνειρα ενός ολόκληρου λαού;
Αν και η Διαμαντοπούλου προκειμένου να γλυτώσει το κράξιμο ανακοίνωσε πως για φέτος θα λάβουν μόνον το 10% της τακτικής επιχορήγησης....ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ....
Εμείς απορούμε ΓΙΑΤΙ πρέπει ο ελληνικός λαός να πληρώνει ανόητες σοφιστείες της τάξης των 725 χιλ. ευρώ έκαστος για το ίδρυμα Παπαναδρέου και Καραμανλή.
Επίσης 725 χιλ.ευρώ για το ίδρυμα άκουσον άκουσον .....Μητσοτάκη!!!!
Και....ακόμα χειρότερα 225 χιλ ευρώ για τον "μάγειρα" Σημίτη!!!!
Κανονικά δεν έπρεπε να παίρνουν φράγκο.....
Ποια η προσφορά τους;Ποιο το έργο τους;
Εαν κάποιοι θέλουν να διατηρούν "μύθους" ή να ενισχύουν την υστεροφημία κάποιων ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
Ας βγάλουν απο τα σεντούκια τους....Πλούσιες οικογένειες όλες και ας αυτοχρηματοδοτούν τα άχρηστα ιδρύματα τους.
Αλλά έτσι έχουν μάθει όλοι αυτοί οι ψευτό-εθνάρχες.Πάντα έκαναν κηδείες με ξένα κόλυβα.
"Μάτωναν" με το να αιμορραγούν ξένα σώματα.Αγωνιζόντουσαν απο χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά απο εκεί που γινόταν η μάχη.Και όταν έβλεπαν τα σκούρα την κοπάναγαν αφήνοντας του αφελείς να βγάλουν το φίδι απο την τρύπα και κατέφευγαν στα αφεντικά τους.
Ο ελληνικός λαός όμως ουτε έχει ανάγκη απο την γνώμη τους που μας οδήγησε εκεί που είμαστε αλλά ούτε απο την δήθεν έρευνα τους που ξέρουμε που θα μας καταντήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: