Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Διαφοροποιήσεις απο την κεντρική κυβερνητική γραμμή και φωνές διαμαρτυρίας είχαμε χθές απο κυβερνητικούς βουλευτές.
Βουλευτές που δεν είναι υπερβολή να πούμε πως φοβούνται να κατέβουν στις περιφέρειες τους και να αντιμετωπίσουν την οργή των ψηφοφόρων τους.
Αυτό βέβαια είναι γενικό αφού σχεδόν όλοι οι βουλευτές απο όλες τις πτέρυγες καταλαβαίνουν ότι ένοχοι για τον ελληνικό λαό δεν είναι μόνο όσοι ψήφισαν αλλά και όσοι δέχθηκαν να γίνουν μέρος της κοινοβουλευτικής απάτης των αρπακτικών.
Το "χορό" των "αμφισβητήσεων" άνοιξε η κ.Παπανδρέου η οποία αμφισβήτησε ευθέως πως ο προϋπολογισμός θα εκτελεστεί και τόνισε με νόημα πως ορισμένα "όχι" έχουν μεγαλύτερη αξία στη συλλογική προσπάθεια από τα στρατευμένα "ναι".
Ακολούθησε ο κ.Καρτάλης ο οποίος θυμήθηκε ότι οι βουλευτές πρέπει να ψηφίζουν κατα συνείδηση ενω για την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης τόνισε πως "είναι σαν να πουλήσαμε την ψυχή μας στο διάβολο".
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του κ.Καρύδη αλλά και του κ.Νασιώκα που μάλιστα δήλωσε πως ζήτησε συνάντηση με τον πρωθυπουργό αλλά εκείνος αρνήθηκε.
Μάλιστα για λίγο φάνηκε πως θα είχαμε νέα....αποχώρηση απο τον κ.Ρομπόπουλο στον οποίο "έπεσαν" αρκετοί για να τον μεταπείσουν αφού ο τελευταίος δήλωνε πως δεν μπορεί να ψηφίσει έχοντας "συνειδησιακό πρόβλημα".
Παρόλη όμως την αναταραχή και τις έντονες διεργασίες στο κυβερνητικό στρατόπεδο....το ευχόμαστε αλλά δεν το βλέπουμε......
Οι διαμαρτυρόμενοι θα μείνουν στις αναταράξεις και όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής θα ακολουθήσουν την πεπατημένη και θα συνταχθούν ψηφίζοντας τον προϋπολογισμό μαϊμού τον οποίο η συντριπτική πλειοψηφία φανερά ή μη αποδέχεται πως δεν πρόκειται να εκτελεστεί.
Τώρα όλες αυτές οι φωνές αλλά κυρίως η τελική στάση τους που θα είναι μάλλον η υπερψήφιση γιατί σε διαφορετική περίπτωση η κατοχική κυβέρνηση θα μας αποχαιρετήσει.
Είναι μια ακόμα επιβεβαίωση των πολιτών που υποστηρίζουν ότι ΟΛΟΙ είναι ένοχοι γιατί ακόμα και όταν διαφωνούν είτε στην πραγματικότητα είτε για....ξεκάρφωμα δεν κάνουν απολύτως τίποτα πέρα απο αυτό που επιτάσσει το στενό κομματικό συμφέρον βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το καλό της πατρίδας και των Ελλήνων πολιτών.
Πρόκειται για μια κοινοβουλευτική "δημοκρατία" στην οποία τα κόμματα δεν είναι στην υπηρεσία της πατρίδας και του λαού αλλά το αντίστροφο.
Και αυτό συμβαίνει γιατί όλοι αυτοί οι πολιτικάντιδες θεωρούν τα κρατικά αξιώματα πως υπάρχουν για να εξυπηρετούν τις τσέπες και τα πολιτικά τους παιχνίδια.
Ενω στην πραγματική ΕΛΛΗΝΙΚΗ δημοκρατία όλα απορρέουν απο τον λαό και υπάρχουν για να εξυπηρετούν μονάχα αυτόν και τα συμφέροντα του Εθνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: