Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

Ο "ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ" ΩΣ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Στην γνωστή καταγγελτική.....μπούρδα περι ρατσισμού κατέφυγε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας κατηγορώντας την Ελληνοκυπριακή πλευρά.
Με αφορμή τον γνωστό αγώνα μπάσκετ και τα επεισόδια που έγιναν ο Ερντογάν είδε...ρατσιστές οι οποίοι καταφέρονται εναντίον των τουρκο-"κυπρίων".
Φυσικά μόνο ρατσισμός δεν υπάρχει στην Ελληνοκυπριακή πλευρά αφού καθε αντίδραση απο έναν λαό προς τον κατακτητή του είναι ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ.
Ο κ.Ερντογάν πριν εγκαλέσει τους Ελληνοκύπριους...πριν δει τους ρατσιστές....και πριν απαιτήσει συγγνώμη!!!!!
Θα έπρεπε να έχει δει στην δική του πλευρά τους βιαστές,τους εγκληματίες πολέμου που εκτέλεσαν αθώους,αυτούς που κατέστρεψαν ναούς και όσους μέχρι σήμερα ξεπουλούν στους ξένους την κυπριακή γη που άρπαξαν απο τους Ελληνοκύπριους.
Δεν εξηγείται αλλιώς παρά πως η λέξη ρατσιστής είναι η εύκολη κατηγορία....μιας και έχει ξεπεράσει και την λέξη φασίστας που χρησιμοποιούν οι "προοδευτικοί".
Η λέξη ρατσιστής είναι σε πρώτη ευκαιρία η λέξη που θα χρησιμιμοποιηθεί απο τον καθε ψευτο-δημοκράτη....στην περίπτωση μας φανατικό ισλαμιστή....τον κάθε σύγχρονο "ειρηνιστή" που προκειμένου να ξεφύγει των ευθυνών του βαφτίζει με ευκολία ρατσιστή τον αντίπαλο.
Και πόσο μοιάζει η δήλωση αυτή με τις πρόσφατες δηλώσεις των πολιτικών μας που έπεσαν όλοι μαζί σαν τα όρνια που τους πείραξαν το πτώμα να "φάνε" τον Μητροπολίτη Πειραιά.
Τι κυβέρνηση,τι αντιπολίτευση όλοι πυρ ομαδόν κατά του ιερέα για να στηρίξουν τον "επιούσιο" λαο.
Μέχρι και την κυβέρνηση κάλεσε ο "μεγάλος αδερφός" για να παραιτήσει τον Μητροπολίτη.
Ξεχνούν βέβαια πως στην Ελλάδα ο Μητροπολίτης δεν παραιτείται απο την κυβέρνηση.Παραιτούνται οι άχρηστοι και δοσίλογοι υπουργοί που μιας όμως κάνουν το "χατίρι" των "επιούσιων" εκείνοι μένουν στην θεση τους.
Προφανώς όμως και η λέξη ρατσιστής έχει χάσει το νόημα της όπως και πολλές άλλες στην Ελλάδα.Και έχει χάσει το νόημα της ασχέτως αν συμφωνεί κάποιος ή όχι με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη.
Θυμάμαι έναν φίλο που μου έλεγε ότι στην εταιρεία που δούλευε υπήρχε ένας "επιούσιος" και έβγαινε να πάρει τσιγάρα περπατώντας αρκετά οικοδομικά τετράγωνα όχι γιατί δεν έβρισκε περίπτερο αλλά γιατί ποιο κάτω υπήρχε κατάστημα που ανήκε σε ομόθρησκο του.
Τον κοίταγα και δεν το πίστευα.....Κι όμως αυτό για όσους κατηγορούν τον Μητροπολίτη λέγεται αλληλεγγύη.
Εαν Έλληνας το πράξει θα ονομαστεί ρατσιστής.
Με λίγα λόγια αυτό που έχουμε καταλάβει και πρέπει να το καταλάβουν και άλλοι Έλληνες είναι πως η συνένωση,η ενδυνάμωση και η προσπάθεια ελέγχου τουλάχιστον τα του οίκου μας θεωρείται απο το κατεστημένο ρατσισμός.Και αυτό όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε οπιαδήποτε χώρα και οποιονδήποτε λαό που θα ζητήσει το αυτονόητο.Δηλαδή να διαχειρίζεται τις τύχες του αυτός και όχι κάποιοι.... άλλοι.
Αντιθέτως ο παγκόσμιος έλεγχος τραπεζών,πολυεθνικών κλπ απο συγκεκριμένους οι οποίοι μάλιστα και μέσω της θρησκείας τους υποβιβάζουν όλους τους άλλους λαούς θεωρώντας πως είναι οι "εκλεκτοί" του Θεού θεωρείται....φυσικό.
Το ότι όλοι οι λαοί είναι ίδιοι αυτό είναι γεγονός.
Ομως και όλοι οι λαοί απο την άλλη διαχωρίζονται απο την ιστορία,τον πολιτισμό και την προσφορά τους στην ανθρωπότητα.
Μπορεί κάποιοι να θεωρούμε ίσο προς ίσο έναν π.χ Αφρικανό όμως αυτό δεν συνεπάγεται ότι πρέπει να ανεχτούμε την ψεύτικη πραγματικότητα του δήθεν "ανθρωπισμού" που θέλουν να μας πλασάρουν.
Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να δεχτούμε στο όνομα κανενός την κατοχή της πατρίδας,την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων,την εξαφάνιση των παραδόσεων και του πολιτισμού μας,την διάλυση της γλώσσας μας,την Νέα Τάξη Πραγμάτων και να περάσει αυτό το Έθνος στην λήθη της ιστορίας επειδή κάποιοι επισύρουν την κατηγορία του ρατσισμού ή ακόμα και του φασίστα.
Αν λοιπόν και δεν θεωρώ τον εαυτό μου να τάσσεται σε καμία απο αυτές τις "ιδιότητες".....
Αν με βάζουν να επιλέξω ανάμεσα στην αποδοχή των παραπάνω με αντάλλαγμα την "πρόοδο" και την "δημοκρατία" που ούτε την είδαμε ούτε και πρόκειται να δούμε....
Τότε η επιλογή είναι μια.....και πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτη....ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: