Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕ

Μετά την χθεσινοβραδυνή "τιτανομαχία" έπεσε και η τελευταία δικαιολογία της πολυκατοικίας και της κεντροδεξιάς απάτης που κρατούσε για χρόνια μια μεγάλη μερίδα πατριωτών ψηφοφόρων εγκλωβισμένη σε φιλελεύθερα κόμματα και.... απο-κόμματα ιδιοκτησίας κωλοτούμπα.
Δεν θα αναφερθούμε στην ήττα του ΛΑΟΣ αλλα κυρίως στην κεντροδεξιά "συμμαχία" που σε πολλές περιπτώσεις διαφημίστηκε απο τον κωλοτούμπα σε περιφέρειες και δήμους που έσπευσε να στηρίξει Νεοδημοκράτες χωρίς καν να του ζητηθεί ποντάροντας μονο και μόνο σε επικοινωνιακά παιχνίδια αφού υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο.
Γιατί πολύ απλά υπάρχουν πολυκατοικίες αλλά και πολύ ωραία ξενοδοχεία που μπορούν να φιλοξενήσουν όσους σιχάθηκαν να σας βλέπουν.
Η πολιτική εξαπάτησης των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ ξεκίνησε απο νωρίς όταν ο Καρατζαφέρης δεν κατέβασε υποψηφίους στο 90% των Δήμων της χώρας.
Συνεχίστηκε όταν αγνοώντας τις τοπικές του κόμματος συμμάχησε με Νεοδημοκράτες ή Πασόκους υποψηφίους.Ενω υπήρξαν συνδυασμοί σε δήμους που φτιάχτηκαν απο τις τοπικές κοινωνίες (ακόμα προερχόμενες και απο στελέχη του ΛΑΟΣ) που αρνήθηκε να στηρίξει συνεχίζοντας το παιχνίδι με τον δικομματισμό.
Στις περιφέρειες μια ματιά όχι τόσο στα αποτελέσματα που είναι απογοητευτικά αλλά στην εκπροσώπηση ενός κόμματος που θέλει να λέγεται πατριωτικό θα μας πείσει για την τυχοδιωκτική πολιτική του προέδρου του ΛΑΟΣ.
Μια απλή σύγκριση του εν λόγω κόμματος.....Οχι με το ΚΚΕ ή με το ΣΥΡΙΖΑ που κάποιοι θα πουν ότι υπάρχει καλύτερη κομματική λειτουργία....
Αλλά με τους Οικολόγους.....Μάλιστα με τους Οικολόγους..... θα μας πείσει.
Οι Οικολόγοι λοιπόν είχαν ΑΥΤΟΝΟΜΗ κάθοδο σε Αν.Μακεδονία,Αττική,Β.Αιγαίο,Δ.Ελλάδα,Θεσσαλία,Κ.Μακεδονία,Νότιο Αιγαίο,Πελοποννησο.
Ενω ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ δεν στήριξαν απλά υποψήφιο στις υπόλοιπες περιφέρειες της χώρες.
Ο ΛΑΟΣ κατέβασε υποψήφιο Αττική,Δ.Ελλάδα,Δ.Μακεδονία,Θεσσαλία και Κεντρική Μακεδονία.Στην Κρήτη αρνήθηκε να κατεβάσει υποψήφιο...Οπως και στην Αν.Μακεδονία και Θράκη.Ενω στις υπόλοιπες περιφέρειες στήριξε τον εκλεκτό της Ρηγίλλης και για ξεκάρφωμα τον Τατούλη στην Πελοπόννησο και έναν ανεξάρτητο που έφερε και το καλύτερο ποσοστό.
Συμπερασματικά ο ΛΑΟΣ στις 13 περιφέρειες είχε 5 μόλις υποψηφίους!!!! 1 ανεξάρτητο,1 που ούτε και ό ίδιος δεν ξέρει τι είναι....και 4 υποψήφιους της ΝΔ.Ενω σε δυο περιφέρειες άφησε το κόμμα χωρίς παρουσία.
Στον αντίποδα οι Οικολόγοι είχαν ΑΥΤΟΝΟΜΗ κάθοδο σε 8 περιφέρειες και 5 σε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ ή Δημοκρατική αριστερά.
Η στήριξη στην ΝΔ κατέρρευσε αφου δεν είναι ότι χάθηκαν οι δυο μεγαλύτεροι δήμοι της χώρας αλλά και απο τις 4 Περιφέρειες που στηρίχτηκαν ηλιθιωδώς υποψήφιοι της οι 2 πήγαν στο ΠΑΣΟΚ.
Αν λοιπον αυτό λέγεται κόμμα με προοπτική και θέσεις....Ενα κόμμα που αρνείται επι της ουσίας να μετρήσει τις δυνάμεις του...Να βγεί στην κοινωνία και να παρουσιάσει αξιόμαχα στελέχη πλην της προεδρικής κλίκας.Και στηρίζεται σε επικοινωνιακά παιχνίδια που εξυπηρετούν προεδρικές φιλοδοξίες αλλά και στήριξη του δικομματισμού και κυρίως της ετοιμοθάνατης ΝΔ τότε τι άλλο να πούμε.
Είναι φανερό ότι ο Καρατζαφέρης αρέσκεται στο ρόλο του κομπάρσου.Ρόλο που μπορεί να εξυπηρετεί τα δικά του σχέδια όμως σίγουρα δεν εξυπηρετεί το συμφέρον της πατρίδας και της όχι κεντροδεξιάς απάτης αλλά της πραγματικής πατριωτικής παράταξης που έχει ανάγκη η χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: