Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΑ ΟΣΑ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ

Σε αυτό το νησί των Κυκλαδων μπορεί κανείς να θαυμάσει τον θρίαμβο της "πολιτικής".
Μιας πολιτικής που ασκείται απαρέγκλιτα εδω και χρόνια.
Μιας πολιτικής που ως πρώτο ζητούμενο είναι η εξασφάλιση της καρέκλας απο αποσαθρωμένα ιδεολογικά κόμματα έναντι οποιουδήποτε κόστους τόσο για την πατρίδα όσο και για το μέλλον των πολιτών.
Οι ιδεολογικές κορώνες των πολιτικών αντιπάλων άλλες δυνατές και άλλες χαμηλόφωνες αποσκοπούν στο να πείσουν τους πολίτες να πιστέψουν κατι που οι ίδιοι έχουν ξεχάσει αφού συνήθισαν στην ιδέα της εξαπάτησης των πολιτών και της διαχείρισης της εξουσίας.
Πρόκειται για πολιτικούς που στο όνομα της εξασφάλισης της εξουσίας είναι έτοιμοι να συμμαχήσουν ακόμα και με τον διάολο αδιαφορώντας για τις μελλοντικές συνέπειες.
Αλλωστε γι αυτούς οι εκλογές διαρκούν μόνο μια μέρα.Τα αποτελέσματα όμως δεκαετίες που καλούνται να πληρώσουν οι ευκολόπιστοι πολίτες.
"Ανίερες συμμαχίες" είναι ο τίτλος που χρησιμοποιούν τα "ιερά" κόμματα για να κατηγορήσουν τους αντιπάλους και να επαναφέρουν στο κομματικό μαντρί όσους Έλληνες κατάλαβαν επιτέλους ότι πρόκειται για στημένο παιχνίδι.
Ολο το "κομματικό" μεγαλείο φαίνεται στην Αθήνα με "πατριωτικά" κόμματα να στηρίζουν Πασόκους υποψήφιους,Μέχρι και στην Θεσσαλονίκη ο ανύπαρκτος Στεργίου δήλωσε πως ο Γκιουλέκας είναι ο καταλληλότερος(;;;;;;).Τότε εσυ γιατί έβαλες υποψηφιότητα ρε μεγάλε;
Αυτά όμως δεν είναι τίποτα μπροστά στα υπόγεια "μαγειρέματα" του κωλοτούμπα με το κυβερνητικό στρατόπεδο αλλά και της ΝΔ με το ΚΚΕ.
"Τραβεστί" συμμαχίες που μονο με πικρό χαμόγελο μπορούν να εκφραστούν απο τους ελάχιστους πλεον ιδεολόγους των συγκεκριμένων παρατάξεων.
Μέχρι και ο "προοδευτικός" Ψαριανός τάχθηκε ανοιχτά υπερ της υποψηφιότητας Βαρβιτσιώτη!!!! στο Δήμο Γλυφάδας.
Στη Θεσσαλία η ΝΔ κοιτά πως θα πλευρίσει τον αγροτοτοπατέρα Μπούτα που έχει "ιδιοκτησία" τα κομμάτια της Εθνικής οδού της περιφέρειας του αφου τα κλείνει όποτε γουστάρει.
Ενω στην Ικαρία έγινε το σώσε αφού ο βουλευτής της ΝΔ κ.Καμένος μονο ξύλο δεν έφαγε όταν προέτρεψε τις τοπικές της ΝΔ να στηρίξουν το ΚΚΕ υποψήφιο μιας και το συμφέρον είναι....μεγαλύτερο καθως η ΝΔ χρειάζεται τους ψήφους του ΚΚΕ για να εκλεγεί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης στο Βόρειο Αιγαίο.
Και μέσα σε όλα αυτά το ΚΚΕ έβγαλε ανακοίνωση στον Ριζοσπάστη.
Ενα ΚΚΕ που απο τις βλακώδεις ενέργεις,τις ατολμίες και τις παραλείψεις της ΝΔ και του ΛΑΟΣ έγινε ξαφνικά ρυθμιστής των καταστάσεων.
Για "προβοκάτσιες" μιλά το ΚΚΕ και μάλιστα εμπλέκει και το συγκρότημα Λαμπράκη το οποίο κατηγορεί για κατασκευασμένα δημοσιεύματα.
Αυτή λοιπόν είναι κατάντια κύριοι της ΝΔ να σέρνεστε πίσω απο τους μπολσεβίκους και να σας κατηγορούν παρέα με την κατοχική κυβέρνηση για συνεννοήσεις με τους Λαμπράκηδες.
Κατα τα άλλα μπορείτε να βγείτε....άφοβα και να μιλήσετε για υπευθυνότητα και πατριωτισμό.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙ ΜΟΜΦΩΝ
Φωτογραγφια στο διαδικτυο http://3.bp.blogspot.com/_kbsrUwizMMc/TOAnB1gOndI/AAAAAAAAevY/1msYddr_WcA/s1600/gap-smile-2-elext.jpg

Επειδή κανένα σύνταγμα δεν προβλέπει ότι ο πρόεδρος της δημοκρατίας είναι στο απυρόβλητο της κριτικής από τους έλληνες πολίτες αλλά αυτή η διάταξη υπάρχει μόνο στα μυαλά των ελλήνων υπηκόων του και όχι στους έλληνες δημοκράτες πολίτες , γιαυτο και εγώ του επιστρέφω τον χαρακτηρισμό της μομφής καταπρόσωπο και του απαντώ μάλιστα ότι εγώ τον μέμφομαι ακόμα περισσότερο .
Και τον μέμφομαι διότι ο ίδιος υπήρξε κομματανθρωπος του πασοκ το οποίο και τον ανέβασε και στα υψηλοτέρα κλιμάκια του , και όντας εκεί δεν έπραξε το ελάχιστο κατά της διαφθοράς και επίσης κάτι τι που θα μπορούσε να σώσει την χώρα από την επερχομένη αβαρία .
Γιατί το συγκεκριμένο παράπτωμα είναι βαρύ σύμφωνα με οιονδήποτε κανονισμό.
Ενώ εάν έβαζε παραπέρα το προσωπικό του συμφέρον και ακλουθούσε ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδος , τότε είναι πλέον σίγουρο ότι αρκετά αν όχι πολλά θα ήταν αυτά που μπορούσε να είχε επιτύχει , αλλά και να είχε διασώσει .
Επίσης τον μέμφομαι γιατί υπέγραψε νομοσχέδια και συνθήκες που ήταν ενάντια στον ελληνικό λαό , εναντία στην αξιοπρέπεια του αλλά την υπόσταση του. σαν η φυλή των ελλήνων .
Και τα οποία νομοσχέδια του αφαιρούσαν δικαιώματα τα οποία τα παρείχαν πλέον σε αλλοδαπούς και αλλόθρησκους και πάντα υπέρ σκοτεινών και ξένων συμφερόντων .
Τον μέμφομαι γιατί σήμερα καθώς και την περασμένη Κυριακή έφραξαν τα εκλογικά τμήματα από αλλοεθνείς λαθροεποικους που λαθρονομημοποιηθηκαν υστερα από ένα λαθρονομοσχεδιο που πανω στο οποιο υπαρχει και η δικη του λαθρουπογραφη .
Και τον μεμφομαι διοτι αφ υψηλου παντα , κρίνει , συγκρινει και εντελει κατακρίνει τον ψηφοφόρο ο οποίος με την στάση του είπε ένα όχι στα ψέματα και την προδοσία της πατρίδος από τους πολιτικούς συνδυασμούς και τους ύποπτους χρηματοδότες των , αλλά επίσης αρνήθηκε συνειδητά να δώσει μια δημοκρατική μάχη με τους περιφερόμενους λαθροελληνας λαθροψηφοφορους η και σε κάποια περιοχή την εκλογική μάχη έναντι των εισαγόμενων κατευθείαν από την Τουρκιά λαθροψηφοφορων
Και όλα αυτά τα περιφερόμενα τσιρκα λαθροψηφοφορους που όλοι μας είδαμε την περασμένη Κυριακή να νοθεύουν και να ασελγούν προς την ιερότερη στιγμή της δημοκρατίας μας , αυτήν την ιδία την εκλογική διαδικασία . αλλά για αυτήν την εκλογική νοθεία δεν σας ακούσαμε να πείτε κάτι .
Επίσης ο κύριος πρόεδρος της δημοκρατίας ο οποίος καρπούται ένα μισθό ο όποιος φυσικά θα ξεπερνά κατά πολύ τα 100.000 ευρώ τον χρόνο , δεν έχει κανένα δικαίωμα να μέμφεται τους τόσους φρεσκο-απολυμένους- θύματα του συστήματος που έφερε το κόμμα , το οποίο τόσο λαμπρά είχε για χρόνια υπηρετήσει , μα και τους άλλους τόσους συνταξιούχους , που τους έκοψε τα δώρα των συντάξεων και πρωτίστως μιας νεολαίας που επίσης το κόμμα του την λυπήθηκε για τα 720 ευρώ που ελάμβανε ως μισθό τον μήνα και αποφάσισε , κατόπιν παραπλανήσεως του ελληνικού λαού να αναλάβει την εξουσία , ώστε να μπορέσει επιτέλους να μειώσει την υπέρογκο αυτήν αμοιβή εις τα 592 ευρώ , χωρίς να σκέπτεται ότι αρκετά από αυτά τα μεμφόμενα τέρατα έλληνες πολίτες μπορεί να μην διέθεταν ούτε καν το απαιτούμενο χρηματικό ποσόν , δια να εκδώσουν τα εισιτήρια των προς την κάλπη .
Και σας μέμφομαι πολύ , μα πάρα πολύ κύριε πρόεδρε της ελληνικής δημοκρατίας .
HEIL GAP (or mind the GAP )

Protesilaos είπε...

Φίλε συμφωνώ μαζί σου.
Αλλά οσο αφορά τον πρόεδρο της Δημοκρατίας εκτός του ότι ο συγκεκριμένος είναι προιόν του συστήματος ΠΑΣΟΚ.
Οποιος άλλος και να ήταν στην θέση του αφου το ίδιο σύστημα θα τον επέλεγε ή θα έκανε ακριβώς τα ίδια ή απολύτως τίποτα αφου ο ρόλος του είναι και εκ του Συντάγματος καθαρά διακοσμητικός.