Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

Απο τις εκλογές που διεξήχθησαν βγήκαν πολλά και διαφορετικά συμπεράσματα.
Ενα πρώτο συμπέρασμα είναι ότι οι πατριωτικές φωνές πληθαίνουν και ας έχουν βαλθεί κάποιοι να τις σωπάσουν.
Χωρίς καμία βοήθεια "μιντιακή" ή χορηγών όλα τα κόμματα που εξέφρασαν μια πατριωτική άποψη βγήκαν κερδισμένα και δείχνουν έτοιμα να διαχειριστούν καταστάσεις.
Απο δω και πέρα εναπόκειται στους αρχηγούς τους κρατώντας την ιδεολογική τους ταυτότητα να κάνουν τις θέσεις τους γνωστές αλλά και να αφήσουν στην άκρη γραφικότητες αγωνιζόμενοι για τα δίκαια του ελληνισμού.
Οσο αφορά το Καρατζαφερο-κόμμα είναι αργά για δάκρυα.....
Ουτε οι δηλώσεις του προέδρου,αλλά και ούτε οι περιφερόμενοι υποψήφιοι του μπορούν να πείσουν πως το κόμμα δεν έχει μετατραπεί σε αυτό που εμείς φωνάζουμε απο καιρό.
Ιδιοκτησία και τσόντα της ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΑΕ.
Η υπερψήφιση του μνημονίου ήταν το ένα έγκλημα του Καρατζαφέρη.
Το δεύτερο ήταν αυτό που μάλλον αργά θυμήθηκε ο Γεωργιάδης όταν είδε τα ποσοστά του και την πτώση του ΛΑΟΣ σε όλη την Ελλάδα αλλά κυρίως την άνοδο του ΚΚΕ αναφώνησε "πως αν θέλετε να μας κυβερνούν οι μπολσεβίκοι συνεχίστε".
Και αυτό είναι μια αλήθεια αφού με την στάση του ο ΛΑΟΣ και μάλιστα την στιγμή που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε υπολογίσιμη δύναμη προτίμησε τους "πολιτικούς ελιγμούς" αντί της θαρραλέας,συγκρουσιακής και πατριωτικής στάσης.
Και μπορεί να μην έβαλε μυαλό αλλά αυτό για το οποίο κατηγόρησε την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ακριβώς για το ίδιο πράγμα είναι συνυπεύθυνος πλεον και ο ΛΑΟΣ.
Οτι παρέδωσε τους αγώνες,την δικαιολογημένη οργή και απογοήτευση των Ελλήνων βορά στα ορφανά του Στάλιν και τις συνιστώσες των κουκουλοφόρων.
Το ΛΑΟΣ έπραξε ότι διαχρονικά λάθος έκαναν τα "αστικά κόμματα" όπως ό ίδιος αναφέρει επιτρέποντας σε συμμορίες και διεθνιστές να περάσουν την άποψη τους σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας.
Σε αυτό κυρίως ευθύνεται η ΝΔ αλλά την δεδομένη στιγμή με την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο ΛΑΟΣ ήταν αυτός που έπρεπε αντί να συνδιαλέγεται με τους κλέφτες και τα λαμόγια...αντί να ζητά οικουμενικές με τους προδότες και τις οικογένειες...Να σηκώσει το γάντι και να αναλάβει να δώσει αξιόπιστη πρόταση που να έρχεται σε κάθετη αντίθεση με τον δικομματισμό.
Να αναλάβει να στηρίξει στη πράξη και όχι στα λόγια τους Έλληνες και όχι να τους βαφτίζει κομμουνιστές και πράκτορες δια στόματος προέδρου του όταν είχαν συγκεντρωθεί εξω απο το κοινοβούλιο και ζητούσαν να φύγουν οι κλέφτες.
Το λάθος είναι δικό σας κ.Γεωργιάδη και λιγότερο της ΝΔ καθώς υποτίθεται ότι εσεις είστε το καινούργιο...Αυτό που θέλει να ξυπνήσει την αγωνιστικότητα και το φιλότιμο του Ελληνα.
Αντ αυτού εσείς αγνοήσατε την αγωνιστικότητα συμμαχώντας με το "δημοκρατικό" κατεστημένο.Κρυφτήκατε πίσω απο τις κοινοβουλευτικές τεμενάδες και θίξατε το φιλότιμο με το να αρνηθείτε να εναντιωθείτε στο σύστημα προτάσσοντας τον Ελληνικό πατριωτισμό και όχι τα εφευρήματα του "παρεμβατισμού" που δεν είναι τίποτα άλλο απο λόγια που εξυπηρετούν τις προσωπικές προεδρικές φιλοδοξίες.
Και η προειδοποίηση δόθηκε τόσο απο τον ελληνικό λαό αλλά κυρίως δόθηκε απο τους πολιτικούς σας αντιπάλους που όλα δείχνουν ότι προετοιμάζουν την επόμενη δεκαετία...Την επόμενη προσκυνημένη φουρνιά πολιτικάντιδων που ο πρόεδρος σας δεν έχει κατα τα φαινόμενα κανένα πρόβλημα "συνεννόησης".
Η δήλωση Δημαρά "ότι συνεχίζουμε" και η δήλωση παραίτησης απο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ την 1η Ιανουαρίου οδηγεί στο συμπέρασμα πιθανής δημιουργίας νέου κόμματος αριστερά του ΠΑΣΟΚ ως "μπαμπούλας" του ΓΑΠ.
Απο την άλλη η δημιουργία κόμματος απο την Ντόρα στις 21 Νοεμβρίου τοποθετεί στον πολιτικό χάρτη ένα δεκανίκι του δικομματισμού που είναι σχεδόν σίγουρο πως όταν καεί το χαρτί που λέγεται ΓΑΠ θα κληθεί να "σώσει" την χώρα έστω και ως εταίρος σε κυβέρνηση συνεργασίας αφού είναι πασίγνωστο ότι έχει αρκετές "αδυναμίες" στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Ομως και η πανηγυρική εκλογή του γιού της στο Καρπενήσι ως δημάρχου προετοιμάζει το έδαφος για πολιτική καριέρα που με το πλήρωμα του χρόνου αν δεν αναχαιτιστεί θα οδηγήσει την χώρα αλλά και κομμάτι του πατριωτικού χώρου που βρίσκεται τωρα εγκλωβισμένο στην ΝΔ στην αγκαλιά για μια ακόμα φορά του φιλελευθερισμού,του ενδοτισμού και του "διαλόγου" τον οποίο πρώτος απο όλους πρεσβεύει ο γνωστός πολιτικός σαλτιμπάγκος.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ.
ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΥΠΕΡ ΑΠΟΧΗΣ ΣΤΑ ΒLOGS."ΧΩΛΑΙΝOYN" ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ.
ΠΡΩΤΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΙΣΩΠΕΔΩΤΙΚΗ Η ΆΠΟΨΗ ΌΤΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ. ΓΙΑΤΙ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟY; AN EINAI NA MAΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ-ΌΠΩΣ ΛΕΝΕ-ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ! TO MH XEΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟ, ΑΠΑΝΤΩ ΕΓΩ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ,ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ(ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΝΩ) ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ(ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΝΩ) ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΤΟ 50% ΤΩΝ ΑΠΕΧΟΝΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΙΓΜΑ.Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ(ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΝΩ)! ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ(ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΝΩ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΉΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ!(ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΈΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ-ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ).
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ, ΑΠΛΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΕΔΙΟ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ- ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ- ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ...

Protesilaos είπε...

Συμφωνώ μαζί σου για το θέμα της αποχής γι αυτό και πρότεινα όπου δεν υπάρχουν πατριωτικές επιλογές το λευκό ή άκυρο.
Ομως διαφωνώ μαζί σου στο ότι η ΝΔ είναι δεξιό κόμμα.
Για μένα είναι ότι και το ΠΑΣΟΚ δηλαδή τίποτα.
Είναι κόμματα διαχειριστών,κενά ιδεολογικού περιεχομένου που προσπαθούν να στοιβάξουν κόσμο απο όλες τις παρατάξεις και υπάρχουν για να εξυπηρετούν εναλάξ τα οικονομικά συμφέροντα και τον ξένο παράγοντα.

Ανώνυμος είπε...

Η αποχή βολεύει το σύστημα

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφέρης με τις θέσεις του και τις οικουμενικές με τους κλέφτες ανεβασε τα εκλογικά ποσοστά του ΚΚΕ αφου εμφανίστηκε ως το μονο αξιόπιστο "αντιμνημονιακό" κόμμα.