Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑ "ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟ" ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΕΡΤ ΤΟ ΚΚΕ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;

Να υπερψηφίσουν τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης στις αυτοδιοικητικές εκλογές κάλεσε τους ψηφοφόρους η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα στην ομιλία της στο πεδίο του Άρεως επισημαίνοντας ότι "η ψήφος έχει πολιτικό χαρακτήρα και πολιτικό αποτέλεσμα".
Είναι απο τις ελάχιστες φορές που θα συμφωνήσουμε μαζί της για το κομμάτι του "πολιτικού χαρακτήρα".
Δεν μπορούμε να πούμε όμως το ίδιο και για το "πολιτικό αποτέλεσμα".
Καθως είναι δυστυχώς βέβαιο ότι πολιτικό αποτέλεσμα δεν θα υπάρξει αλλά και αν ακόμα υπήρχε δεν μας εξηγεί το πως το φαντάζεται.
Και μπορεί η βασική πολιτική του ΚΚΕ να είναι ένα "όχι" σε όλα πράγμα που δεν χρειάζεται και κανένα ιδιαίτερο πολιτικό σχεδιασμό όμως έχει τεράστια διαφορά οι λόγοι σε πλατείες και κανάλια που καλεί τον κόσμο να υπερψηφίσει τον "ΚΚ-συνδυασμό" έστω και απο πολίτες που...."δεν συμφωνούν σε όλα με ΚΚΕ" όπως διατυμπανίζει με προφανή στόχο την ψήφο διαμαρτυρίας.
Και την ίδια ώρα το επίσημο κομματικό έντυπο του ΚΚΕ να εγκαλεί την κρατική τηλεόραση και πολύ πιθανό να ακουλουθήσει και ο ΣΚΑΙ για "αντικομουνιστικό κατήφορο".
Αν μη τι άλλο αναγνωρίζουμε ότι οι "σύντροφοι" έχουν φαντασία αλλά και ικανότητα στο "πλέξιμο" λέξεων που στα αυτιά των πιτσιρικάδων που έχουν δεχθεί την προπαγανδιστική διεθνιστική θεωρία του Περισσού ακούγονται όμορφα.
Και δεν είναι μόνο αυτά μέχρι για "γκεμπελική κατασκευή" και "προβοκάτσια των ιμπεριαλιστών" έφτασαν να μιλήσουν μέσα στο διεθνιστικό τους παραλήρημα.
Και όλα αυτά επειδή η κρατική τηλεόραση αντί να προβάλει (;) τους αγώνες για να γίνουμε Σοβιετία τόλμησε να δείξει τις συμφωνίες Σοβιετικών και Ναζί και να μιλήσει για τα εγκλήματα του Σταλινικού καθεστώτος.
Προφανώς οι "σύντροφοι" ενοχλήθηκαν γιατί είχαν καλομάθει όλα αυτα τα χρόνια μετά την μεταπολίτευση το σύστημα να τους χαϊδεύει και να τους ανέχεται προβάλλοντας κατασκόπους ως ήρωες,συμμορίες ως επαναστάτες,και προδότες ως πατριώτες.
Ειχαν καλομάθει αφου το σύστημα αλλά και κομμάτι ηλίθιων δεξιών,κεντρώων αλλά και αριστερών που με την ανοχή τους επέτρεψαν την καπήλευση αγώνων του ελληνικού λαού απο μια ξενοκίνητη συμμορία που αν είχε υπερισχύσει η Ελλάδα θα ήταν μέχρι την Λάρισα και "εταίρος" μας η Αλβανία.
Πάντως και η ΕΡΤ παρόλο που θεώρησε το ντοκιμαντέρ άξιο για να προβληθεί ύστερα απο την κομμουνιστική διαμαρτυρία έκανε ότι και οι πολιτικοί.
Αρνήθηκε να υπερασπίσει το πρόγραμμα της όπως και οι πολιτικοί τους αγώνες τους και την ιστορική αλήθεια και "υπέγραψε" δήλωση μετανοίας λέγοντας πως "το περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ απηχεί την άποψη του δημιουργού του και για κανένα λόγο η ΕΡΤ δεν ταυτίζεται με αυτό".
Τώρα αν η "άποψη του δημιουργού" είναι η ιστορική πραγματικότητα με έγγραφα και ντοκουμέντα δεν έχει καμία αξία.Αφού είμαστε στην χώρα της ψεύτικης δημοκρατίας και της κομμουνιστικής κοινωνικής προπαγάνδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: