Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Δεν γνωρίζω αν και λόγω εκλογών ως είθισται οι τοπικοί παράγοντες έταξαν λαγούς και πετραχήλια στους κατοίκους του Λαυρίου.
Μια πόλη με ρεκόρ ανεργίας που απο τις υποσχέσεις για την δημιουργία μαρίνων κατάντησε μια απο τις πόλεις εγκατάστασης των λαθρομεταναστών.
Στα πλαίσια λοιπόν της "προοδευτικής" αυτής ανάπτυξης ο Λοβέρδος επισκέφτηκε ΟΧΙ τους Έλληνες ανέργους που έχουν να βρουν μεροκάματο ακόμα και 3 χρόνια.
Αλλα τα κτίρια και τις περιοχές γκέτο που έχουν καταληφθεί απο τους συμπατριώτες του πρωθυπουργού του.Ενδιαφέρθηκε για τα προβλήματα τους...
Που δεν είναι άλλα απο το...άσυλο και την ελληνική ιθαγένεια ως επακόλουθο.
Ενδιαφέρθηκε για την υγεία τους που φυσικά δεν πληρώνει ο ίδιος.
Ενδιαφέρθηκε και για την στέγαση τους αφού τα κτίρια που μένουν κρίθηκαν ακατάλληλα με αποτέλεσμα πάνω απο 700 άτομα Αφρικο-Ασιάτες λόγω "ανθρωπισμού" να τρέφονται ΔΩΡΕΑΝ,να εχουν ιατρική περίθαλψη ΔΩΡΕΑΝ και να διαμένουν σε κρατικά κτίρια επίσης ΔΩΡΕΑΝ.
Μάλιστα εκπρόσωπος των Αφρικο-Ασιατών παραπονέθηκε στον υπουργό για δυο κορυφαία ζητήματα.
Το πρώτο φυσικά ήταν το άσυλο ώστε να γυρνούν ελεύθεροι στην χώρα και να κάνουν ΤΙ;
Ενω το δεύτερο ήταν ότι....δεν τους άρεσε το φαγητό που μοιράζει η Πρόνοια!!!!!
Μα και συ ρε Λοβέρδο χάθηκε ο κόσμος να μοιράσεις κανα σολωμό,λίγο χαβιάρι......κατι τελοσπάντων.
Το ότι λίγα στενά ποιο κατω μένουν Ελληνες πολίτες που δεν μπορούν να πάρουν ούτε γάλα για τα παιδιά τους δεν πέρασε απο το μυαλό του υπουργού που με την μεγάλη του "ευαισθησία" πρότεινε στους λαθρομετανάστες να εκκενώσουν το κτίριο και να μεταφερθούν σε κτίρια της Δημαρχίας όπου θα τους περιποιούνται καλύτερα.
Για να πάρει ως απάντηση ένα μεγάλο ΟΧΙ αφού όπως του είπαν το κτίριο τους κάνει μια χαρά.Και γιατί όχι.... έχουν βρεί την χώρα με τους μ...... του ανθρωπισμού.
Σε άλλη περίπτωση αντί του υπουργού θα τους είχε επισκεφτεί η ΕΛΑΣ και την επομένη θα είχαν σταλεί απο κει που ήρθαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: