Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΓΑΠ

Είναι μια απορία που αν κάποιος μπορεί καλό θα είναι να μου την λύσει....
Καλά εκεί στην Σοσιαλιστική Διεθνή έχουν κάποιο πρόβλημα οι άνθρωποι ή έχουν καταντήσει "Έλληνες" και ανέχονται ως πρόεδρο τον ΓΑΠ;
Ε ρε και που να ήξεραν το 1840 οι πρώτοι θεωρητικοί του σοσιαλισμού πως θα έρθει μια μέρα πως θα εκπροσωπούνται απο τον Γιωργάκη.
Απο την ομιλία του μπροστά στους "συντρόφους" του δυο συμπεράσματα μπορούν να διεξαχθούν.Το πρωτο είναι πως μάλλον εκτός τα ελληνικά ούτε και αγγλικά μπορεί να μιλήσει καθώς και αυτά απο χειρόγραφο διαβάζονται και έχουν την ίδια τύχη.
Το δεύτερο είναι πως το εξωτερικό μάλλον τον εμπνέει και προσπαθεί να δείξει το "ηγετικό του προφίλ" ενοχλώντας την Γερμανία.
Είναι ποιο πολύ η προσπάθεια ενός μυρμηγκιού να ενοχλήσει ελέφαντα.
Και υπάρχει και ένα ανέκδοτο που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση....
Ηταν λοιπόν ένας ελέφαντας και περπατούσε στο δάσος.Ξαφνικά πάτησε μια μυρμηγκοφωλιά βγήκαν τα μυρμήγκια άλλα πανικόβλητα και άλλα προς υπεράσπιση της κατοικίας τους.
Ο αρχηγός των μυρμηγκιών θέλοντας να αποδείξει άραγε τι;
Κατόρθωσε να ανέβει στο σβέρκο του ελέφαντα.Και τότε τα υπόλοιπα μυρμήγκια απο κάτω ενθουσιασμένα άρχισαν να φωνάζουν ...Πνίξτον Μήτσο...Πνίξτον!!!!
Ετσι λοιπόν και στην περίπτωση μας ο...Μήτσος θέλησε να "πνίξει" τον ελέφαντα δηλώνοντας πως η Γερμανία με την πολιτική της οδηγεί ευρωπαϊκές χώρες στην χρεοκοπία.
Και τα...μυρμήγκια ενθουσιάστηκαν με την δήλωση και θαύμασαν για άλλη μια φορά το θάρρος του αρχηγού τους ξεχνώντας πως ο ίδιος επιδίωξε να οδηγήσει την χώρα σε αυτό το μονοπάτι.
Βέβαια ο....ελέφαντας ουδόλως ανησύχησε αφού γνωρίζει τις διαθέσεις του ΓΑΠ που καθε άλλο παρά συγκρουσιακές είναι.Και έδωσε πληρωμένη απάντηση θυμίζοντας σε όλα τα ζώα του δάσους πως το ίδιο κόμμα με άλλον μεν αρχηγό αλλά με τον ίδιο τον ΓΑΠ ως μέλος της κυβέρνησης εξαπάτησαν την ΕΕ...που ΗΘΕΛΕ με την σειρά της να εξαπατηθεί και έβαλαν την Ελλάδα στην ΟΝΕ ώστε τώρα να μπορούν απο κοινού ο ένας να το παίζει....Μήτσος και ο άλλος...ελέφαντας πίνοντας το αίμα του ελληνικού λαού.
Και το θράσος των Πασόκων δεν σταματά αφού αγνοώντας ακόμα και την δήλωση του γραφειοκράτη αφεντικού τους μιλούν για εφαρμογή της πολιτικής τους ενω ο Στρός Καν ξεκαθάρισε πως επι της ουσίας στην Ελλάδα δεν υφίσταται ελληνική κυβέρνηση.
Το πρόγραμμα είναι του ΔΝΤ και οι "κυβερνώντες" καλούνται απλά να το εφαρμόσουν.
Γι αυτή την δήλωση έγινε μεγάλη κουβέντα όπως και για την κίνηση ματ της Πορτογαλίας που ανακοίνωσε το αυτονόητο που οι εγχώριοι οικονομικοί φωστήρες και κυβερνητικοί σύμβουλοι δεν....σκέφτηκαν.
Πως αν δεν βοηθηθεί η κυβέρνηση τους η Πορτογαλία θα αποχωρήσει απο την ζώνη του ευρώ.
Ομως για όλους αυτούς που στήριξαν το μνημόνιο..."για να πάρουμε τα λεφτά".Λες και η Ελλάδα είναι πορνη.
Που με ευκολία καλοδέχτηκαν το νεο αποικιοκρατικό σύστημα που επιβάλλεται σε λαούς καλό θα ήταν να πάρουν ένα μάθημα απο τον επόμενο στόχο των αγορών την Ιρλανδία.
Δεν ξέρουμε αν η συγκεκριμένη χώρα θα αντέξει τελικά στις πιέσεις όμως σε αντίθεση με την Ελλάδα η εκεί κυβέρνηση δεν καλωσόρισε τις εξελίξεις και δεν έπεσε στα τέσσερα με την πρώτη δικαιολογία.
Εκεί ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε "πως θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να αποφύγουμε το ΔΝΤ γιατί αυτή η χώρα έχει δώσει αγώνες για την ανεξαρτησία της και δεν θα την παραδώσουμε τόσο εύκολα".
Και παρόλο που επαναλαμβάνουμε ότι δεν γνωρίζουμε τι τελικά θα συμβεί.
Ας σκεφτούν οι ελληνες πολιτικοί αυτή την δήλωση σε αντιδιαστολή με τις δικές τους.
Ας σκεφτούν τους αγώνες για ανεξαρτησία της Ιρλανδίας σε σχέση με τους αγώνες της πατρίδας μας.
Και το συμπέρασμα είναι πως όσο αφορά τους δικούς μας πρόκειται για λιποτάκτες που παραδόθηκαν πριν αρχίσει καν η μάχη. Πρόκειται για δοσίλογους που επέλεξαν να συνδιαλλαγούν με τον κατακτητή χωρίς να ρίξουν ούτε μια σφαίρα.
Πρόκειται για λαϊκιστές που ζήτησαν θυσίες απο τον ελληνικό λαό άλλες αχρείαστες και άλλες αναγκαίες χωρίς να εχουν καν το θάρρος να τις επιβάλουν οι ίδιοι χρησιμοποιώντας το άλλοθι της χρεοκοπίας.
Αισχροί λαϊκιστές που μέσω Παπακωνσταντίνου μετατρέπουν την κατοχή της πατρίδας σε πολιτικάντικο πανηγύρι φωνάζοντας την ξεφτίλα τους ως επιτυχία με το να λενε πως η Ελλάδα έλαβε ως δάνειο το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί σε χώρα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: