Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΟΙ "ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ" ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

"Είμαστε πρώτο κόμμα"......."Κλείσαμε την ψαλίδα"......
Αυτά είναι μέσα σε δυο προτάσεις ότι ακούσαμε απο Πασοκτζίδες και Νεοδημοκράτες αντίστοιχα. Αυτά είναι τα συμπεράσματα των ηγεσιών τους και ως γνήσια παπαγαλάκια με την τσίμπλα να έχει ξεφύγει απο τα μάτια και να καλύπτει πλεον ολόκληρο το πρόσωπο κάποιοι τα αναπαράγουν απο χθές βράδυ.
Θλιβερά κομματόσκυλα που δεν μπορούν να δουν το αυτονόητο...
Που δεν είναι αλλο απο το ότι για να θυμηθούμε και τον ξύλινο πολιτικό λόγο που λέγεται σε αυτές τις περιστάσεις η μέρα των εκλογών ήταν η "γιορτή της δημοκρατίας".
Χθες όμως ήταν η γιορτή της ξεφτίλας....Της ξεφτίλας ενός συστήματος που έχει χρεοκοπήσει και είναι πλεον "δημοκρατία" μόνον κατ επίφαση.
Στην ουσία πρόκειται για ολιγαρχικό πολίτευμα.
Κερδισμένοι οι δυο "μεγάλοι" ......
Κερδισμένο το ΠΑΣΟΚ που "κέρδισε" την Περιφέρεια Αττικής με συμμετοχή 42,34% εκ των οποίων το 16% περίπου ήταν άκυρα και λευκά.
Δηλαδή με έναν Σγουρό που επι του 26%!!!! αυτών που ψήφισαν έλαβε το 52,87%.Στην ουσία ο κυβερνητικός υποψήφιος που πανηγυρίζει πήρε το 15%!!!! περίπου του πληθυσμού της Αττικής.
Ενω η προσωπική επιλογή Σαμαρά που "έκλεισε την ψαλίδα" έλαβε στην πραγματικότητα περίπου το 11%!!!!!
Τα ίδια και στον Δήμο Αθηναίων που η ανατροπή Καμίνη με 34,22% συμμετοχή και 11% άκυρα λευκά δείχνει πως η "προοδευτική" στροφή ψηφίστηκε από το φοβερό 13% περίπου των Αθηναίων πολιτών.
Ενω ο "ακροδεξιός" (εδω γελάμε) Κακλαμάνης έλαβε περίπου το 10%.
Μιλάμε ουσιαστικά για θλιβερές μειοψηφίες οι οποίες κυβερνούν τον τόπο.
Θλιβερή μειοψηφία η κυβέρνηση που επέβαλε την ολιγαρχική λογική μέσω ψευτοδιλλημάτων και στις τοπικές κοινωνίες.
Τεράστια η ευθύνη της ΝΔ που ακολούθησε σε αυτό τον δρόμο συνεχίζοντας την πολιτική της απο-ιδεολογικοποίησης στηρίζοντας "αυτοδιοικητικά πρόσωπα" αλλά και άτομα ξένα προς την λαϊκή πατριωτική δεξιά.
Τεράστια η ευθύνη του ΛΑΟΣ που υπηρετεί την "αστική δημοκρατία" των απατεώνων και παίζει το παιχνίδι της θολοκουλτούρας των "προοδευτικών".
Προσωπική ήττα Σαμαρά με την επιλογή Κικίλια αλλά και μέγα λάθος να στηρίξει τον ποιο αποτυχημένο δήμαρχο που πέρασε ποτέ απο την Αθήνα.
Στο δεύτερο βέβαια συντέλεσε ο Καρατζαφέρης αλλά και η ατολμία Σαμαρά.Οταν έπρεπε να διώξει τον Κακλαμάνη με τις κλωτσιές βλέποντας όχι μόνο τα πεπραγμένα του στο Δήμο αλλά κυρίως όταν με αλαζονικό ύφος αυτοπροτάθηκε ως υποψήφιος δήμαρχος πριν ανακοινώσει καν η Ρηγίλλης λέγοντας "εγω θα είμαι υποψήφιος θέλουν δεν θέλουν".
Και για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους....Τουλάχιστον στους δυο δήμους Αθηνών και Θεσσαλονίκης το ΠΑΣΟΚ δεν κέρδισε.
Αυτό που δυστυχώς κέρδισε είναι δυο ανεξάρτητοι δήμαρχοι.
Και κέρδισαν για δυο λόγους...
Ο πρώτος είναι ότι όταν ο Σαμαράς έβαζε διλήμματα θα έπρεπε πρώτα να σιγουρευτεί ότι θα έχουν απήχηση αλλά το κυριότερο ότι θα είναι πιστευτά και εφαρμόσιμα.
Αυτό δεν έγινε....
Ο δεύτερος είναι αυτό που φωνάζουμε καιρό....Η ιδεολογική υπεροχή της αριστεράντζας στην χώρα.Αυτά εκπροσωπούν οι δυο δήμαρχοι πλεον και κανένα ΠΑΣΟΚ.Και γι αυτό και εκλέχτηκαν αφου κατάφεραν απέναντι σε μια "ανεκτική" δεξιά,άτολμη και κενή ιδεολογικού περιεχομένου που για δεκαετίες μαστίζεται απο φοβικά σύνδρομα και έχει επιτρέψει την κυριαρχία ψευτο-ιδανικών που επέβαλε η αριστερά.
Εξ ου και η συρρίκνωση στο δεύτερο γύρο των ψευτοδεξιών υποψηφίων που δεν μπόρεσαν να προβάλλουν ως ανάχωμα ούτε θέσεις ούτε πολιτικές ούτε ιδεολογία ώστε να αποτρέψουν το μοιραίο.
Αντιθέτως οι δυο ανεξάρτητοι δήμαρχοι έχοντας εξασφαλίσει την στήριξη της κατοχικής κυβέρνησης,την στήριξη του πασοκικού μηχανισμού και την εύνοια των ΜΜΕ που για όσους δεν το πρόσεξαν ξόδεψαν αρκετές τηλεοπτικές ώρες για να προπαγανδίσουν μέσω συγκεκριμένων δημοσιογράφων υπέρ των λαθρομεταναστών.Είχαν όντας "ανεξάρτητοι" και την στήριξη των αναρχο-κουκουλοφόρων,των τζάμπα ανθρωπιστών,των "προοδευτικών" κλπ.
Με αποτέλεσμα η συσπείρωση όλων των παραπάνω να φέρει τα γνωστά αποτελέσματα.
Αν η τακτική του ΛΑΟΣ και της ΝΔ δεν αλλάξει....Εαν δεν σταματήσουν να αποδέχονται την επιβολή ενός ολιγαρχικού πολιτεύματος.....Αν δεν σταματήσουν να αποδέχονται την εισχώρηση σε καθε θεσμό ακόμα και κοινωνική εκδήλωση ανθελληνικών και ξενων προς τον Ελληνισμό ιστορικών,πολιτικών,πολιτιστικών και οικονομικών τετελεσμένων.
Αν δεν αποφασίσουν να αποκρούσουν τις ιδέες με ιδέες σε λιγα χρόνια δεν θα υπάρχει γυρισμός.Ειτε η πραγματική "κυβέρνηση" απο θλιβερές αναρχοκομμουνιστικές μειοψηφίες θα είναι γεγονός είτε η εφαρμογή ανθελληνικών πολιτικών και αριστερής προπαγάνδας θα είναι το ζητούμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: