Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ KΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

"Βοήθεια" καταφτάνει απο παντού....Ολοι στην υπηρεσία της Ελληνικής "Δημοκρατίας".
Με αφορμή τα δεματάκια θα φθάσουν στην Αθήνα στελέχη της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Δίωξης Εγκλήματος της Γερμανίας .
Οι Γερμανοί θέλουν να "ενημερωθούν" για τα αποτελέσματα των ελληνικών ερευνών αλλά και να συναντηθούν με τους Αγγλους και Αμερικανούς συναδέλφους τους που έχουν στρογγυλοκαθίσει στην χώρα προς "βοήθεια" των ελληνικών αρχών.
Ομως τα καλύτερα έρχονται μετα τις εκλογές.....
Μετά τις εκλογές θα μας αξιολογήσει η Eurostat....Μοναδική χώρα στην Ευρωζώνη καθώς όλες οι άλλες έχουν ήδη αξιολογηθεί.
Μετα τις εκλογές κλιμάκια των γνωστών διεθνών οίκων αξιολόγησης Fitch και Moody's αναμένονται στην Αθήνα προκειμένου να....ενημερωθούν για την πορεία εφαρμογής του Μνημονίου (εκτός αυτών της τρόικας).
Η Fitch είναι ο μοναδικός οίκος που τοποθετεί την Ελλάδα οριακά εκτός της κατηγορίας των χωρών με ομόλογα που βαθμολογούνται ως "σκουπίδια". Και από την επικείμενη δε επίσκεψη θα εξαρτηθεί και το εάν η Fitch θα αλλάξει ή όχι τη βαθμολογία της για την Ελλάδα.
Και για όσους απορούν ....αυτός είναι ο όρος των αγορών για τον ιδρώτα και το αίμα των Ελλήνων εργαζομένων....σκουπίδια.Τόσο τον κοστολογούν.
Μετά τις εκλογές θα έρθουν και τα στελέχη του οίκου Moody’s και αφού ολοκληρωθεί ο ενδιάμεσος υποχρεωτικός έλεγχος του δερβέναγα της τρόικας.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο συγκεκριμενος οίκος εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει.
Και φυσικά πως θα μπορούσε να πει κατι διαφορετικό αφου σε αντίθετη περίπτωση θα έχαναν και αυτοί αρκετά δις.Ενω με την θετική πρόβλεψη αρμέγουν...τόκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: