Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Συνεχή είναι τα χτυπήματα που δέχεται ο ελληνικός λαός και μάλιστα απο όλες τις πλευρές.
Χτυπήματα απο δεξιά,αριστερά και απο το κεντρο.
Η απουσία ηγετών και η παρουσία μετριοτήτων-διαχειριστών ανίκανων να σηκώσουν το βάρος ενός αγώνα αλλά και να υποστηρίξουν τον καταπιεζόμενο λαό εκτός απο την αυξανόμενη πολιτική σήψη οδηγεί και στην καταστροφή ενός έθνους χιλιετιών.
Ακόμα και σε επίπεδο εκκλησίας που πάντα ήταν μπροστά στους αγώνες είτε θετικά είτε αρνητικά....
Υπάρχει σιωπή..."Αξιος" ο αρχιεπίσκοπος που συνεργάζεται άψογα με την κυβέρνηση δοσιλόγων θυμίζοντας άλλους ιεράρχες που συνεργάστηκαν την περίοδο της κατοχής με τον κατακτητή ή που έριξαν το ανάθεμα το 1821 στους επαναστατημένους Έλληνες με αντάλλαγμα λίγα στρέμματα γης
Προφανώς το σύστημα γνώριζε πως ο αρχιεπίσκοπος θα έπινε το....αμίλητο νερό πως ως "άγιος" άνθρωπος δεν θα ασχολούνταν με τα....κοσμικά βασανιστήρια που υπόκειται ο ελληνικός λαός και γι αυτό επιλέχθηκε στην θέση κάποιου που έκρινε την εξουσία και έδινε κουράγιο στο λαό.
Και ως "άγιος" άνθρωπος αντιμετωπίζει με...συμπάθεια όλους ακόμα και τους προδότες της πατρίδας.Και αφού βέβαια συμφώνησε στα ποσοστά για την φορολόγηση της εκκλησίας και εξασφάλισε το μίνιμουμ αποφάσισε να το ρίξει στην "φιλανθρωπία".
Πρόκειται για την γνωστή φιλανθρωπία του "δώσε μου 1.000 ευρώ να σε κεράσω ένα πιάτο φακές".
Με αυτο το σκεπτικό και τον ίδιο "χριστιανικό" ζήλο που προκαλεί αγανάκτηση ρίχτηκε και ο αρχιεπίσκοπος στην νεα "φιλανθρωπική" εξόρμηση που διαφημίστηκε μέχρι και απο τα ΜΜΕ!!
Τι μας είπε;
Εγω ως εκκλησία θα κάνω την τεράστια φιλανθρωπική κίνηση να ανοίξω έναν τραπεζικό λογαριασμό....Η ΑΤΕ με την σειρά της θα συμμετέχει και αυτή διαχειριζόμενη τα χρήματα του λογαριασμού που μαντέψτε ποιος θα τα βάλει....
Μα φυσικά οι πολίτες.....Αυτοί που πληρώνουν τα πάντα....Τα μόνιμα κορόιδα.
Δηλαδή θα κάνουν τους φιλάνθρωπους με τα ξενα χρήματα.
Ετσι λοιπόν οι αντιπρόσωποι του Θεού έκαναν την καλή πράξη τους.
Η ίδια κατάσταση είναι και με τους πολιτικούς όπου με ξένα κόλυβα κάνουν κηδείες.
Η παράνοια της δημοκρατίας στην υπηρεσία εξόντωσης ενός έθνους.
Πουθενά δεν φαίνεται φως και ο Έλληνας δεν πρέπει να περιμένει τίποτα απο τους δυνάστες του.Και είναι απο τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω με το ΚΚΕ.Πως αν ο λαός δεν πάρει την κατάσταση στα χέρια του τίποτα δεν πρόκειται να γίνει.
Η Δημοκρατία....Αυτή η δημοκρατία δεν προσφέρει πλέον τίποτα παρά μόνο φτώχεια,απόγνωση και εθνική ταπείνωση.
Αυτή η ΕΕ δεν προσφέρει τίποτα παρα μόνο ξεπούλημα των εθνικών μας θεμάτων,ληστεία του εθνικού πλούτου και αφαίμαξη του ελληνικού λαού για πολλές δεκαετίες.
Και το χειρότερο είναι πως το ελληνικό πολιτικό σύστημα το γνωρίζει όμως συνεχίζει να παίζει το "δημοκρατικό" παιχνίδι.
Την στιγμή που η χώρα έχει μεταβληθεί σε αποικία κυριολεκτικά και πως αλλιώς θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε όταν περίπου το 54% του ιδρώτα των Ελλήνων πηγαίνει σε τοκοχρεολύσια.Ουσιαστικά είμαστε μια χώρα που μπορεί να παρομοιαστεί με αποικίες στις αρχές του 20ου αιώνα όπου κράτη μόνο κατ όνομα δούλευαν για λογαριασμό της Γαλλίας,Αγγλίας,Γερμανίας,Ολλανδίας,Βελγίου κλπ.
Μια τριτοκοσμική χώρα που δεν έβλεπε καν τον ήλιο παρά μόνο την ημέρα που οι λαοί αποφάσισαν να δώσουν την απάντηση τους και να γίνουν αφεντικά στο σπίτι τους.
Ποιος άραγε περιμένει τίποτα απο αυτή την βιασμένη και παραμορφωμένη δημοκρατία που μας επέβαλαν.
Μια δημοκρατία του δεξιού ΠΑΣΟΚ....της σοσιαλιστικής ΝΔ.....της αριστεράς του αναρχισμού.....και του κέντρου της Ντόρας.
Αν αυτά απο μόνα τους δεν συνιστούν παράνοια.....Παράνοια που σε αυτή συμμετέχουν οι γνωστοί εκδότες με την ελευθερία του κιτρινισμένου τύπου και της παραπληροφόρησης.
Οι κάθε λογής κουνιστοί και ανθέλληνες "καλλιτέχνες" που με την σάτυρα τους υποτίθεται πως χτυπούν τα κακώς κείμενα αλλά ταυτόχρονα θησαυρίζουν...."αγωνιζόμενοι".
Οπως και αυτοί που αρνούνται τον αγώνα στο πεζοδρόμιο παρά μόνο καλούν τα κορόιδα να "ξεστραβωθούν" αγοράζοντας βιβλία επίσης θυσαυρίζοντας αλλά και παράλληλα στηρίζουν την κοινοβουλευτική σαπίλα.
Οτι λοιπόν και να μας πουν αυτές είναι οι επιλογές....Και φυσικά έχουμε το δικαίωμα δημοκρατικά να επιλέξουμε.
Υπάρχει όμως και μια άλλη που φοβούνται.Ειναι αυτή που τρέμουν όλα τα πολιτικά λαμόγια και οι σύγρονοι Εφιάλτες.
Είναι αυτή που μας δίδαξαν οι πρόγονοι μας και λέγεται αγώνας και όχι διάλογος.
Λέγεται "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους" και όχι...επερώτηση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ολα αυτα γινονται σκοπιμα για να καταστραφει ολοκληρωτικα το ελληνικο εθνος και να εξοντωθει και γενοκτονηθει ο ελληνικος λαος, και να αντικατασταθει απο αλους λαους.
δηλαδη δεν γινονται απο βλακεια και ανικανοτητα του καθεστωτος αλλα συστηματικα και μεθοδικα.
η δημοκραια καταστρεφει την ελλαδα συνειδητα!!!!