Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

κ.ΚΟΥΒΕΛΗ.....ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ

Λυτοί και δεμένοι...Υπαρκτοί και ανύπαρκτοι επιστρατεύονται ώστε να πολώσουν δήθεν το κλίμα και να αναγκάσουν τους Έλληνες πολίτες άλλοτε με εκβιαστικά,άλλοτε με φοβικά και άλλοτε με αστεία επιχειρήματα να πεισθούν και να δώσουν την ψήφο τους στους "απατεώνες" του δικομματισμού.
Τώρα που έφτασε η ώρα η "ανεξαρτησία" των υποψηφίων εμφανίστηκε στις πραγματικές της διαστάσεις.Τα δυο μεγάλα κόμματα έχουν ξαμολύσει τα κομματόσκυλα προς κατήχηση και άγρα ψήφων.
Μέχρι και οι "λοιποί" προσπαθούν να επηρεάσουν μήπως και η επιτυχία τους να ταχθούν με τον νικητή τους εξασφαλίσει το ξεροκόμματο που θα πετάξουν οι "μεγάλοι".
Ο Κουβέλης χέρι χέρι με το Καρατζαφέρη στην Περιφέρεια Αττικής.
Ενω για την δημαρχεία της Αθήνας....Το όνειρο της επικράτησης των κίναιδων τους χωρίζει αφού ο κωλοτούμπας χθες σε βραδυνή εκπομπή δήλωσε πως τωρα ο Ψινάκης είναι έτοιμος και για πολιτική καριέρα μιας και "έχει το διαβατήριο".
Για διαβατήριο δεν ξέρουμε αλλά το γράμμα το έχει και το πάει και συστημένο.
Η βρώμικη Αθήνα,η πόλη των λάθρο θα είναι απο την Δευτέρα και η πόλη της ξεφτίλας.
Οσοι πιστοί προσέλθετε....
Η πόλη που είχε ως δήμαρχο ένα Σούτσο,Μερκούρη,Μπενάκη,Κοτζιά, "αναγκάζεται" να επιλέξει ανάμεσα στην καταστροφή και την ξεφτίλα.
Ολα τα λεφτά είναι η κοροϊδία της πόλωσης που επιχειρούν ακόμα μια φορά οι "προοδευτικοί" δια στόματος Κουβέλη που προφανώς αποχώρησε απο τον ΣΥΡΙΖΑ για να γίνει το αριστερό στήριγμα της κυβέρνησης μιας και δεξιά υπάρχουν ήδη δυο.
Ετσι λοιπόν η Δημοκρατική αριστερά εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία όπως αναφέρει
"Τις τελευταίες ώρες στις δυο μεγάλες πόλεις, όλο και περισσότερο, επιστρατεύεται ένα σύνολο ακροδεξιών επιχειρημάτων για να αντιμετωπιστεί η επικράτηση των Γιώργο Καμίνη και Γιάννη Μπουτάρη".
Και συμπληρώνει "Η επιστροφή στον ακραίο συντηρητισμό και η ενίσχυση των ακροδεξιών θέσεων θα απορριφθούν δυναμικά από τους πολίτες" καταλήγει.
Αφήνουμε στην κρίση του καθενός την ανακοίνωση....
Εμεις θα κάνουμε μονο ένα σχόλιο.
Εαν ο Κακλαμάνης και ο Ψινάκης επιστρατεύουν "ακροδεξιά" επιχειρήματα τότε η δουλειά μας έχει τελειώσει να κλείσουμε εφημερίδες,ιστολόγια και να γίνουμε....."προοδευτικοί".
Οσο για τον ακραίο συντηρισμό.....Ουτε μεσαίος,ουτε ακραίος υπάρχει απο τα συγκεκριμένα άτομα που κοροιδεύουν τους Αθηναίους αλλά και τους Ελληνες πατριώτες.
Αντιθέτως αυτό που ισχύει για δεκαετίες στην Ελλάδα και για αυτό πάμε κατά διαόλου είναι ο ακραίος "προοδευτισμός" και τα ψευτοδιλήμματα του δικομματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: