Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ.... ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ

Οπως και οι περισσότεροι Έλληνες πολίτες έτσι και εμείς έχουμε στηρίξει κατά το παρελθόν την ΕΛΑΣ.
Και αυτό όχι απο κάποια ιδεοληψία ή συμπάθεια στο παλιό σύστημα της χωροφυλακής...ο νοών νοήτω.....
Αλλά για τον αυτονόητο λόγο πως πρόκειται για ελληνόπουλα που με μισθούς πείνας προσπαθούν να προστατέψουν την κοινωνία απο τα παράσιτα.
Σε αυτή λοιπόν την προσπάθεια τους καθε νομοταγής πολίτης έχει υποχρέωση να βοηθά όπου μπορεί.
Σε μια χώρα που γίνεται ακριβώς το αντίθετο....Ξεπουλούνται τα πάντα. Θαυμάσαμε την ενέργεια των αστυνομικών που προτίμησαν να χάσουν την δουλειά τους παρά να προδώσουν τα πιστεύω τους.
Ομως η χθεσινή πράξη της αστυνομίας είναι απο παράνομη εως ανθελληνική.
Η άδεια...που ουσιαστικά δεν υπήρξε της αστυνομίας σε χιλιάδες μουσουλμάνους να καταλάβουν δημόσιους χώρους.Χώρους που έχουν κληθεί οι ίδιοι να φυλάσσουν...
Χώρους που έχει πληρώσει και πληρώνει ο φορολογούμενος Ελληνας πολίτης και όχι οι εισβολείς "μουτζαχεντίν".Είναι πράξη που οι Ελληνες πατριώτες έκριναν καταλλήλως.
Χειρότερο είναι πως αυτοί στους οποίους οι πολίτες εμπιστεύονται σε καθε ευνομούμενη πολιτεία την φύλαξη της ζωής και τις περιουσίας τους την παρέδωσαν βορά στα λαθρομεταναστευτικά αποβράσματα.
Ακόμα χειρότερο ότι επιτέθηκαν σε ΕΛΛΛΗΝΕΣ πολίτες και τους ανάγκασαν είτε με ψεύδη είτε με την βία να εγκαταλείψουν την περιουσία τους.
Γιατί κύριοι ξεχνάτε πως όλα αυτά οι πλατείες,τα σχολεία,οι δρόμοι ακόμα και οι στολές που φοράτε κύριοι της ΕΛΑΣ είναι ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Είναι η πολλοστή φορά που η ηγεσία της ΕΛΑΣ πέφτει σε τεράστιο σφάλμα και αυτό μας κάνει ειλικρινά να αναρωτιόμαστε αν πέρα απο την διορισμένη απο την κυβέρνηση ηγεσία υπάρχουν αστυνομικοί με ευαισθησία προς το λειτούργημα τους και αγάπη για την πατρίδα.
Που είστε κύριοι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ;Που είστε να πάρετε θέση;
Ολοι θυμόμαστε τον ανηλεή ξυλοδαρμό των συνταξιούχων απο τα ΜΑΤ.
Θυμόμαστε να καίγεται η Αθήνα και να κρατούν..... αμυντική στάση.
Θυμόμαστε τα δακρυγόνα έξω απο το κοινοβούλιο που πετούσαν στο εξοργισμένο λαό που ζητούσε δικαιοσύνη.
Απο δω και πέρα θα θυμόμαστε και την επιλογή σας προς την.....διαφορετικότητα.
Και φυσικά για όσους καλοθελητές.....Δεν τρέφουμε αυταπάτες ότι το τζαμί θα γίνει.
Ομως να γίνει εκτός πρωτεύουσας και ΜΟΝΟΝ.....
Οταν αρχίσουν να φυλάσσονται τα σύνορα και δεν έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες εισβολείς κάθε χρόνο.
Οταν μπει επιτέλους ένα πλαφόν στους ΠΟΣΟΥΣ μπορεί αυτή η ρημαδοχώρα να φιλοξενήσει.
Και τέλος οταν μπορέσει αυτό το ανάπηρο κράτος να ελέγξει ΠΟΙΟΙ και πόσοι μένουν στην Ελλάδα.Αλλιώς στο μέλλον θα δουν την πραγματική διαφορετικότητα των ισλαμιστών και τότε ενδέχεται να υπάρξουν πραγματικά τρομοκρατικά χτυπήματα και όχι απο πιτσιρικάδες.
Εμείς εκφράζουμε τον φόβο μας και για κατι άλλο που βλέπουμε πως έρχεται με γοργά βήματα.
Εαν οι κυβερνήσεις συνεχίσουν το "προοδευτικό" παραμύθι....
Εαν τα ΜΜΕ συνεχίσουν την μονόπλευρη και συνήθως ψεύτικη ενημέρωση...
Εαν η αστυνομία είναι όχι μόνο ανίκανη να προστατεύσει τις οικογένειες και τις περιουσίες μας αλλά και επιλέξει ως εχθρό τους Έλληνες πολίτες στηρίζοντας την απάτη της πολυπολιτισμικότητας .
Εαν δεν σταματήσει η ανθελληνική προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου των παιδιών μας στα σχολεία που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εξαφάνιση του Ελληνικού Εθνους.
Εαν το κράτος δεν αναχαιτίσει τις ορδές των λαθρο- εισβολέων αλλά και την μαζική υστερία της "προοδευτικής" αριστεράς που έχει αφεθεί να σκοτώνει,να καταστρέφει,να λεηλατεί,να υβρίζει,να καίει και να λοιδορεί ανοικτά ιδέες και σύμβολα.Και ακουλούθως με....σατυρικούς και....δημοσιογραφικούς τρόπους να ζητά την εξαφάνιση καθε ελληνικού στοιχείου και πατριωτικής φωνής.
Αν λοιπόν όλα τα παραπάνω συνεχίσουν να συμβαίνουν και συν ότι υπάρχει πλεον και οργή του κόσμου για την οικονομική και πολιτική κατάντια τότε φοβάμαι πως θα χυθεί αίμα.
Και θα είναι δυστυχώς αίμα αδελφικό......
Και αυτή την φορά σίγουρα δεν θα είναι αίμα αθώων εργαζομένων όπως αυτών της ΜΑRFIN που κάηκαν ζωντανοί απο τα ακροαριστερά χαιδεμένα παιδιά σας.
Οταν η ίδια η συντεταγμένη πολιτεία με τα όργανα της αρνείται να επέμβει και να σώσει την χώρα απο την καταστροφή.
Οταν μένει αμέτοχη...θεατής των γεγονότων στηριζόμενη στην ανάπηρη "δημοκρατία" του 10 και 20% ή επιδιώκει την εφαρμογή σχεδιασμών που θα γυρίσουν την χώρα στο μεσαίωνα και θα την παραδώσουν στις συμμορίες πολιτικές ή εγκληματικές τότε δυστυχώς ή ευτυχώς αναλαμβάνουν οι πολίτες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

part 1
Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ , ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ .
ΜΗΠΩΣ ΑΡΑΓΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ???????

Φωτογραφία στο διαδίκτυο
( Πομπή Μουσουλμάνων προσκυνητών προς Μίνα κοντά στην ιερή πόλη της Μέκκας για την εκτέλεση «Jamarat» τελετουργικό, του συμβολικού λιθοβολισμού του Σατανά, στις 16 Νοεμβρίου του 2010 )

http://2.bp.blogspot.com/_QfVWU-2pVL4/TOL9dEDDj2I/AAAAAAAAP-s/Y1lq1D12cGM/s1600/Muslim+pilgrims+wal+towards+Mina+near+the+holy+city+of+Mecca+to+perform+the+%2527Jamarat%2527+ritual%252C+the+symbolic+stoning+of+Satan%252C+on+November+16%252C+2010.jpg
OTTAWA - Οι ισλαμιστές έχουν ως στόχο την οικοδόμηση μιας "παράλληλης κοινωνίας" στον Καναδά .
Αυτό υπονομεύει την δημοκρατία και την πολυπολιτισμικότητα και ήδη μετατρέπεται σε «καταλύτη για βία", προειδοποίησε η έκθεση εθνικής ασφαλείας που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα.
.
Το πρόσφατα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα που λαμβάνονται από την National Post αναφέρει οι Ισλαμιστές σκληροπυρηνικοί καλούν τους μουσουλμάνους που ζουν σε δυτικές χώρες , να διαχωρίζουν τους εαυτούς τους και να συμμορφώνονται μόνον με το νόμο της Σαρίας.
( AFTO PINDI KOPSEI XERI , KOPSEI KEFALI , KOPSEI AFTI KAI GENIKA KOPSEI KOPSEI )

«Εξ ορισμού, οι απόψεις και ο κόσμος τους συγκρούονται με το κοσμικό κράτος ( ένα μη νομοθετούμενο από την θρησκεία κράτος , θα μπορούσαμε περιγραφικά να πούμε )

Στον μουσουλμανικό κόσμο υπάρχει κοινωνική συνοχή όσο οι μουσουλμάνοι έχουν τον έλεγχο και όσο όλοι οι άλλοι υποτάσσονται.
Όπως ακριβώς και συνέβη χθες και στην πρωτεύουσα μας την Αθηνά .
ATHENS - Κυβερνητικό, τηλεοπτικό, αντιπολιτευτικό γλείψιμο, γλείψιμο, πολύ γλείψιμο, αλλά δυστυχώς και πλήρης αποδοχή και υπακοή των οιονδήποτε διαταγών των ισλαμιστών.
Άλλωστε ο ορισμός ως Γιουσουφακια που πρωτακουσαμε την άνοιξη στην συγκέντρωση του στρατηγού Αλευρομαγειρου και Καραμπελια δεν βγήκε τυχαία .
Και αυτό δεν είναι μια ριζοσπαστική άποψη , αυτό είναι πλέον ο κανόνας.
Έτσι οι ισλαμιστές δεν έχουν απλώς απομονωθεί από την κοινωνία των αυτοχθόνων κατοίκων , χωρίς να μπορεί ουδείς να τους ασκήσει κανένα έλεγχο στις επιχειρήσεις τους , και αυτό όχι μόνο στην Ελλάδα άλλα σε οποιαδήποτε χώρα στην οποία βρίσκονται ήδη εντος της . Και για να θέσω πιο ρεαλιστικά = σε οποιαδήποτε χώρα την οποία , ήδη έχουν κυριεύει = .

Η απειλή της βίας και από μόνη της είναι εύχρηστο όπλο τους . διότι σημαίνει ότι οι λευκοί φοβισμένοι άνθρωποι είναι πιθανό να συνθηκολογήσουν το γρηγορότερων..
Συγκεκριμένα σε εκπομπή στις 11 το βραδύ του Σπύρου χατζάρα σε βιντεακι ληφθέν εξωθεν του πανεπιστημίου Αθηνών εμφανίστηκε περιχαρής μουσουλμάνος να καμαρώνει που αυτή τη φορά δεν τους εμπόδισε κάνεις , αλλά με συνοδούς τους τα σώματα ασφαλείας και περνώντας πάνω από τα σώματα των αντιστεκόμενων ελλήνων , κατόρθωσαν να μπουν στο κέντρο της πόλεως και να προσευχηθούν και πιο συγκεκριμένα να καταλάβουν το κέντρο της κουλτούρας και του πολιτισμού μας ,ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ . Το ίδιο δε σκοπεύουν να κάνουν αύριο με το τέμενος τους στον Ελαιώνα
Επίδειξη δύναμης και εκφοβισμός της Ελληνικής κοινωνίας ?..

Ανώνυμος είπε...

part 2

Και όλα αυτά εις βάρος μιας χωράς , που η πολιτική της ηγεσία , αδιαφορεί πλήρως για το εάν , εις τον τόπο καταγωγής των λαθροεποικων λαθροψηφοφορων της , απαγορεύεται όχι μόνο να κτίσεις εκκλησία και να προσευχηθείς , αλλά ακόμα και να φοράς ένα σταυρό στον λαιμό σου .
Τι έκανε ο κύριος πρωθυπουργός μετά τις τόσες συναντήσεις του με τους ΕΜΙΡΗΔΕΣ . Μήπως δεν αντιλήφθη ότι στο Κουβέιτ αρνούνται να δώσουν την άδεια για το κτίσιμο της εκκλησιάς της ελληνικής καθολικής κοινότητας ?.
Μήπως του έμαθε κανείς για τους διωγμούς και τους εξευτελισμούς που υφίστανται καθημερνώς οι χριστιανοί , από τους εκλεκτούς φίλους του τα πακιστανακια ?.
Μήπως κατά λάθος έχει ακούσει ότι το να απαρνηθεί κανείς τον ισλαμισμό και να ασπαστεί τον Χριστιανισμό , τιμωρείται με θάνατο στις μίκρυνες αυτές πατρίδες τους?
Μήπως τον έχουν πληροφορήσει ότι και απλή βλασφημία του ονόματος του προφήτη τους , τιμωρείται διά απαγχονισμού ? .
Η μήπως και αυτός και ο υπουργός του πολιτισμού , παιδείας καθώς και όλοι οι προηγούμενοι ξέχασαν ότι στο σημείο μηδέν της επιθέσεως κατά των διδύμων πύργων κατά την εντεκάτη Σεπτεμβρίου , υπήρχε ένα ελληνικό ορθόδοξο εκκλησάκι?
Ο Άγιος Νικόλαος , αλλά σήμερα πάνω του πρόκειται να αναγερθεί το τέμενος της Νέας Υόρκης.
Μήπως και δεν γνωρίζει ότι βασική επιδίωξη των μουσουλμάνων είναι να πατήσουν πάνω στην ορθόδοξη πίστη . να την υποτάξουν , να την βιάσουν και τελικά να το ευχαριστηθούν ? .
Και δεν ερυθριά , όταν αντί διά αυτόν και της κυβερνήσεως μεταπρατών που ηγείται, στην κατάφορη αυτή αδικία και βλασφημία του θαψίματος της ιστορικής εκκλησιάς του αγίου Νικόλαου , κάτω από τα θεμέλια ενός μουσουλμανικού τεμένους , μοναδική αντίσταση προέβαλαν ελάχιστοι Έλληνες αλλά πολλοί HELL ANGELS καθώς και άλλοι μοτοσικλετιστές Αν είναι δυνατόν να τα περιμένουμε όλα μόνον από τους αμερικανούς φίλους του Αγίου Νικολάου .
Γνωρίζει κανείς άραγε εκ των κυβερνώντων , ότι τους πληρώνουμε για να υπηρετούν αυτό τον τόπο και όχι για να τον πουλήσουν κομμάτι , με τα γνωστά τους πια προσχήματα ?.
Επίσης ο κύριος αρχιεπίσκοπος μήπως μπορεί να αντιληφτεί ότι το παράλογο αίτημα για την ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό κήπο , δεν θα διέφερε καθόλου ενός αναλόγου αιτήματος δια την ανέγερση εβραϊκής συναγωγής εις την Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας ? .

Και εγώ σαν απόγονος του πονηρού Οδυσσέα σας ρώτα κύριε πρωθυπουργέ εάν μπορείτε να διαβεβαιώσετε τον εναπομείναντα γηγενή Ελληνικό πληθυσμό ότι είσθε σίγουρος ότι η Σάρια δεν εφαρμόζεται και στην πατρίδα μου .
Και φυσικά ΟΧΙ διαβεβαίωση τέτοιου τύπου όπως = ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ =.

HEIL GAP (or mind the GAP)
If You Can Do It