Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

ΝΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Την ώρα που κάποιοι επιβραβεύουν τους εισβολείς με κρουασάν και βγάζουν στο σφυρί την εθνική ταυτότητα, κάποιοι άλλοι απλά νομοθετούν τα αυτονόητα.
" Μιλάμε για το νόμο 1070 της Αριζόνα, για τον οποίο χύθηκε ποτάμι το «ανθρωπιστικό» μελάνι την προηγούμενη περίοδο.
Τον βάφτισαν «ρατσιστικό νόμο», αλλά αυτό δεν εντυπωσιάζει κανέναν.Η αυθαίρετη ονοματοδοσία άλλωστε είναι προσφιλέστατη ενασχόληση των στρουθοκαμήλων του ανθρωπισμού.Τον εφάρμοσε μια πολιτεία της Αμερικής – η οποία ως γνωστόν δε φημίζεται έτσι κι αλλιώς για ομοιογένεια σε ότι αφορά την εθνική της ταυτότητα.Και όμως…
Έπρεπε με κάποιο τρόπο να χαλιναγωγήσει το ανεξέλεγκτο μπαστεσκυλοιαλεσταριό, και απλά … το τόλμησε.Δηλαδή τόλμησε να λειτουργήσει στοιχειωδώς ως πολιτεία... Πως??? Απλά… απλούστατα… Νομοθετώντας δηλαδή το αυτονόητο.Και ποιο είναι αυτό???Η παραβίαση των συνόρων συνιστά παράνομη πράξη, και αυτή δεν επιβραβεύεται με κρουασάν αλλά τιμωρείται. Τόσο απλά.Το αποτέλεσμα???
Μέσα σε λίγους μόνο μήνες από την εφαρμογή του, πάνω από 100.000 παράνομοι μετανάστες εγκατέλειψαν την Αριζόνα. Σύμφωνα με την έκθεση του ιδιωτικού ιδρύματος «BBVA Bancomer», που δόθηκε στη δημοσιότητα στο διήμερο Παγκόσμιο Φόρουμ για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη στο θέρετρο Πουέρτο Βαγιάρτα στο Μεξικό. "Μερικούς μήνες μετά την εφαρμογή του νόμου είναι δυνατό να παρατηρηθεί ότι υπάρχει μικρότερος αριθμός Λατινοαμερικανών.
Εκτιμούμε ότι υπάρχουν 100.000 λιγότεροι Ισπανόφωνοι σε σύγκριση με τις αρχές του 2010. Είναι πιθανό η μείωση αυτή να οφείλεται κυρίως στη δυνητική εφαρμογή του νόμου», αναφέρει η έκθεση για το νόμο 1070, ο οποίος συνιστά ουσιαστικά ποινικό αδίκημα την παράνομη μετανάστευση, αλλά και το να κυκλοφορεί κάποιος χωρίς τα έγγραφά του. Είναι άγνωστο πού πήγαν οι άνθρωποι που εγκατέλειψαν την Αριζόνα, αλλά το πιο πιθανό είναι να μετανάστευσαν σε άλλες περιοχές των ΗΠΑ" αναφέρεται στην έκθεση.Συμπέρασμα: Το πρόβλημα λύνεται απλά και εύκολα αρκεί να νομοθετήσεις τα αυτονόητα.Να πεις δηλαδή ότι αυτός ο τόπος είναι χώρα, έχει αρχές, κανόνες, νόμους, και δεν είναι μπουρδέλο για να μπαίνει ασύδοτα όποιος γουστάρει και όποτε γουστάρει.
Η άλλη επιλογή είναι να δίνεις δουλειά στη μαφία, νομιμοποιώντας το «εμπόρευμά» της, φωνασκώντας για πολιτικό άσυλο ακόμα και στους βιαστές, και διάφορες άλλες ανάλογες παρλαπίπες.Υ.Γ. Αλήθεια γιατί έβγαλαν το σκασμό όλες οι ΜΚΟ στην Αριζόνα???
Εστάλη απο http://ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: