Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

ΜΕ...ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ο Γιάννης Μπουτάρης τα κατάφερε για άλλη μια φορά!
Μετά την θέση, την οποία δεν έχει πάρει πίσω ποτέ, να μετονομαστεί η οδός Αγ. Δημητρίου σε Κεμάλ Ατατούρκ και αφού πρότεινε την δημιουργία ζωνών πορνό στην δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης (TV100) για… διαφημιστικούς λόγους, ξεπέρασε τον εαυτό του διαφημιζόμενος στο επίσημο πρακτορείο ειδήσεων των Σκοπίων MINA!
Προφανώς κάποιοι στο επιτελείο του δεν προνόησαν να θέσουν τις απαραίτητες δικλείδες στη Google ώστε η διαφήμιση του υποψήφιου Δημάρχου Θεσσαλονίκης να μην εμφανιστεί σε… λάθος ιστοσελίδα, αλλά η πολιτική ευθύνη είναι του Μπουτάρη.
Γιατί πως αλήθεια αισθάνονται οι Θεσσαλονικείς όταν ο άνθρωπος που διεκδικεί τη ψήφο τους, φιγουράρει στο Σκοπιανό Πρακτορείο Ειδήσεων Mina;
Και εύλογη η απορία: Αν εκλεγεί Δήμαρχος πόσα τέτοια «λάθη» θα κάνει, σε μια ευαίσθητη εθνικά περιοχή;
Εστάλη απο http://hellenicrevenge.blogspot.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παραπληροφόρηση στα όρια της. Δεν είναι διαφήμιση του Σκοπιανού site αλλά διαφήμιση της Google την οποία την εμφάνισε στο συγκεκριμένο site διότι ο επισκέπτης της ήταν από Ελλάδα. Έτσι, αν ένας Άγγλος μπει σε Ελληνικό site θα δει Αγγλική διαφήμιση και όχι Ελληνική.

Αλέκος είπε...

Σε οποιοδήποτε site συνεργάζεται με το google υπάρχει πιθανότητα να δεις ελληνική διαφήμιση αν μπαίνεις στο site από ελλάδα. Έτσι λειτουργεί η διαφημιστική καμπάνια της google.

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειαζόταν η διαφήμιση για να μάθουμε το τι βουλγαρο-μουσουλμανο λάτρης είναι ο Μπουτάρης