Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Πόσους άραγε πολίτες γνωρίζουμε που να μπορούν να αντεπεξέλθουν το ίδιο ικανοποιητικά σε 5 ή 6 διαφορετικές εργασίες;
Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν.....
Σίγουρα έχουμε ακούσει για διπλοθεσίτες.....τριπλοθεσίτες αλλά για...εφταθεσίτες ειλικρινά δεν έχω ακούσει ποτέ και πιστεύω ότι δεν έχει ακούσει και κάποιος άλλος.
Ο λόγος βέβαια για τον βουλευτή κ.Αδωνη Γεωργιάδη που απο ότι φαίνεται είναι "πολυτάλαντος".
Οι 24 ώρες της ημέρας προφανώς και δεν φτάνουν ώστε να αναπτύξει το πολύπλευρο "ταλέντο" του όμως ο κωλοτούμπας του έχει τυφλή εμπιστοσύνη ότι θα φέρει σε πέρας την επικοινωνιακή λαϊκίστικη πολιτική με την οποία έχει φλομώσει ολόκληρο το πολιτικό φάσμα....Απο την αναρχοαριστερά και την κεντρω-απάτη μέχρι την άκρα δεξιά.
Ειλικρινά απορούμε που κανείς στο ΛΑΟΣ δεν αναρωτήθηκε το αυτονόητο.
Πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να μπορεί να φέρει σε πέρας τα καθήκοντα του όταν είναι φανερό ότι η χρησιμοποίηση του είναι ως "μπαλαντέρ" του προέδρου...ή ως φθηνό απορρυπαντικό που ξεπλένει όλους τους λεκέδες και...συμφέρει.
Και εξηγούμαστε....
Ο κ.Γεωργιάδης είναι ως γνωστόν βουλευτής...
Είναι εκδότης....Είναι παρουσιαστής-πωλητής.......
Και αν στα τρία παραπάνω κάποιος θα μπορούσε να πει και συγχαρητήρια για έναν βουλευτή ο οποίος ταυτόχρονα εργάζεται και δεν περιμένει να τον ταΐσει ο ελληνικός λαός...
Δεν θα λέγαμε τίποτα....
Ομως ο κ.Γεωργιάδης είναι και Γραμματέας του ΛΑΟΣ που σημαίνει πως είναι υπεύθυνος για την οργάνωση των τοπικών επιτροπών του κόμματος.Πράγμα που απο μόνο του θα αρκούσε...
Είναι όμως και "δάσκαλος" αφου διδάσκει αρχαία ελληνικά ή δίνει διαλέξεις.
Είναι φανατικός τηλεθεατής συγκεκριμένων σαβουροεκπομπων και όπου και δίνει ενίοτε το παρών.Αλλά και μόνιμος θαμώνας των πολιτικών πανελ είτε τηλεοπτικών είτε ραδοφωνικών.
Τέλος μετά τις εκλογές είναι πλέον και εκλεγμένος σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής.
Για να συνοψίσουμε λοιπόν ο βουλευτής-Γραμματέας-Εκδότης-Πωλητής-τηλεμαιντανός-Δάσκαλος-Περιφερειακός σύμβουλος ή μας δουλεύει αγρίως ή είναι ο νεος....Τιραμόλα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαα
Πολυ καλό.