Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Η Τουρκία δείχνει να αποθρασύνεται αφου καθημερινά η ανοχή και τα καλοπιάσματα της ΕΕ αλλά κυρίως ο ρόλος που έχει αφεθεί να παίζει ονειρευόμενη μια νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία η οποία θα απλώνει ελεύθερα τα πλοκάμια της τόσο σε Ευρώπη όσο και την Μέση Ανατολή.
Η "σύμμαχος" Τουρκία που με την ανύπαρκτη ελληνική εξωτερική πολιτική που έχει αφεθεί στους ευρωληγούρηδες γραφειοκράτες έχει δημιουργήσει ένα εχθρικό μουσουλμανικό τόξο στα Βόρεια σύνορα μας και τρίβει τα χέρια της για την επερχόμενες εξελίξεις στο Αιγαίο.
Αυτή η Τουρκία που κατά καιρούς δεν διστάζει να εγκαλέσει την ίδια την ΕΕ για αθέτηση υποσχέσεων και για "λογική"..."Ενωσης που μοιάζει με κλειστό χριστιανικό κλάμπ".
Ενω την ίδια στιγμή έχουν κατακλύσει τα ευρωπαϊκά εδάφη εκατομμύρια μουσουλμάνοι που ακόμα και σε χώρες με "ανεκτικότητα" είναι πλέον ανεπιθύμητοι αφού όπως είχε δηλώσει και η καγκελάριος Μέρκελ "δεν θέλουν να ενταχθούν".
Και δεν είναι μόνον η ανησυχία για φανατικούς μουσουλμάνους που είναι ύποπτοι για τέλεση τρομοκρατικών χτυπημάτων.
Αλλά αυτό που αρχίζει και γίνεται συνείδηση των Ευρωπαίων πολιτών και που είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι πως θα χαθεί αυτό που με κόπο και αίμα κατέκτησαν.
Η επιβίωση του δυτικού πολιτισμού.Που είναι βέβαιο πως τίθεται σε κίνδυνο και με μαθηματική ακρίβεια εαν συνεχιστεί η ανεξέλεγκτη είσοδος μουσουλμάνων στην Ευρώπη θα μετατραπεί πολιτιστικό έκτρωμα.
Και οι χριστιανικοί ευρωπαϊκοί λαοί σε μειονότητες.
Δυο φορές οι Οθωμανοί στο παρελθόν απέτυχαν να καταλύσουν τον δυτικό πολιτισμό....
Το 1529 και το 1683...Και τις δυο φορές οι χριστιανικοί λαοί τους σταμάτησαν εξω απο την Βιέννη όπου το 1683 δόθηκε και η ομώνυμη μάχη.
Αυτή λοιπόν την πόλη επέλεξαν οι Τούρκοι για να προκαλέσουν "διαφημίζοντας" τον "ανθρωπισμό" κάποιων προσκυνημένων χριστιανών οι οποίοι τους δασκάλεψαν.
Οι κατηγορίες του Τούρκου πρέσβη στη Βιέννη που διατυπώθηκαν στο ντόπιο τύπο φανερώνουν την αλαζονεία και το θράσος των μουσουλμάνων απέναντι σε μια χώρα που απέκρουσε τα βαρβαρικά στίφη.
Ο Τούρκος πρέσβης μεταξύ άλλων δήλωσε πως οι Αυστριακοί μεταχειρίζονται τους Τούρκους σαν να πρόκειται για ιό, ότι ενδιαφέρονται για ξένους πολιτισμούς μόνο στις διακοπές τους Ενω εφτασε σε σημείο να προσβάλει ολόκληρο τον αυστριακό λαό εγκαλώντας τους που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σε σχολεία με πλειοψηφία εθνικών μειονοτήτων!!!!!!.
Γι αυτό στην χώρα μας ζητούν μέχρι και αμιγή μουσουλμανικά πανεπιστήμια.....Αλλά εδω είναι Ελλάδα.
Ενω κατηγόρησε ακόμα και την Αυστριακή υπουργό Εσωτερικών ότι θα έπρεπε να ανήκει σε ακροδεξιό κόμμα και το απίθανο (μιλάμε για αυστριακό έδαφος) ότι δεν πέφτει λόγος στους Αυστριακούς για τη μαντίλα!!!!!!
Σαν αποκορύφωμα κάλεσε τους διεθνείς οργανισμούς να εγκαταλείψουν τη χώρα.
Φυσικά για το τι πρέπει να πράξουν οι διεθνείς οργανισμοί στην Τουρκία για τους πολιτικούς κρατούμενους,τα βασανιστήρια,τις γενοκτονίες των χριστιανικών πληθυσμών αλλά και την μη αναγνώριση των 20 εκατ. Κούρδων που ζουν στην χώρα του.Οταν αυτοί οι οργανισμοί αναγνώρισαν το κράτος του Κοσόβου που δεν ξεπερνά το 1,5 εκατ. δεν είπε τίποτα.
Και αν η Τουρκία συμπεριφέρεται με αυτόν τρόπο σε ένα κράτος που είναι ΚΡΑΤΟΣ φανταστείτε τον Τούρκο πρέσβη στην χώρα μας όταν μιλά με Έλληνες αξιωματούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: