Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

TO ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ.... "ΜΑ.ΦΟΛΑ"

Ουτε καν αποτελέσματα σε εκλογές δεν περιμένουν να φέρει ο Σαμαράς ως πρόεδρος της ΝΔ ώστε να τον κρίνουν οι "σύντροφοι" του.
Είναι τόσο ανυπόμονοι ώστε να επαναφέρουν στο πολιτικό προσκήνιο την εκλεκτή των ΗΠΑ και "καλύτερη φίλη" της Τουρκίας που έχουν αρχίσει την μουρμούρα 2 μήνες πριν τις εκλογές.
Εμείς τα λέγαμε στον κ.Σαμαρά πως αν θέλει να έχει μέλλον θα έπρεπε αντί για σφουγγάρι που θα έσβηνε όλες τις αμαρτίες της διακυβέρνησης της ΝΔ θα έπρεπε να πάρει μια σανίδα βρεμένη και να διώξει με τις κλωτσιές όλη την σαβούρα και την πολιτική απατεωνιά που υπήρχε στο κόμμα του.
Δεν το έπραξε με αποτέλεσμα κάποιοι αμετανόητοι που προφανώς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα ονειρεύονται τον άχρηστο,κουρασμένο και επικίνδυνο για την χώρα Καραμανλή.
Πήραν κουράγιο και απο τις επιδόσεις της κατοχικής κυβέρνησης και σου λένε εμείς τουλάχιστον δεν τα φάγαμε όλα,δεν τα γκρεμίσαμε όλα άρα ως λιγότερο κλέφτες και άχρηστοι μπορούμε να ξανανεβούμε στο σβέρκο του ελληνικού λαού και να συνεχίσουμε την...."αιμοληψία".
Πρόκειται για άχρηστους μικρούς ανθρώπους που ανίκανοι να σκεφτούν ή να εφαρμόσουν μια σωστή πολιτική επενδύουν το πολιτικό και οικονομικό μέλλον τους σε ένα όνομα Καραμανλής.
Γι αυτούς δεν έχει σημασία τίποτα άλλο.
Ευθύνη τεράστια του Σαμαρά που αντί να καταδικάσει αυτό που ήδη καταδικάστηκε και στις εκλογές αλλά και στην συνείδηση των πολιτών εκείνος ακόμα και σήμερα συνεχίζει να υπερασπίζεται.
Δέσμιος των κομματικών ισορροπιών υπερασπίζεται στην ουσία την αρπαχτή και την καταστροφή που επέφερε η κυβέρνηση Καραμανλή.Υπερασπίζεται το σλόγκαν που λάνσαρε αυτή η κυβέρνση "το νόμιμο είναι και ηθικό".
Και δεν είναι μόνο όσοι βρίσκονται στο κόμμα του που ονειρεύονται Καραμανλή.
Είναι και εκτός με πρώτο τον πατριδέμπορα που δεν εγκαταλείπει με τίποτα το πραγματικό κόμμα που υπηρετεί.... την ΝΔ.
Αμετανόητος ο πολιτικός σαλτιμπάγκος έδωσε πόντους στον κουρασμένο Καραμανλή λέγοντας πως τίποτα δεν τέλειωσε και επανέφερε την σκέψη του για επανασύσταση της κεντροδεξιάς.
Βέβαια η πραγματική του σκέψη όπως και όλων των βουλευτών που τον ακολουθούν είναι όχι η συνένωση όπως πολλοί θα νόμιζαν αλλά με πλάγιο τρόπο η ισχυροποίηση της ΝΔ...Οσο για το ΛΑΟΣ να βρίσκεται ΜΟΝΙΜΑ ως ανάχωμα του πατριωτικού χώρου και δεξαμενή ψήφων για τις ανάγκες της ΝΔ.
Τώρα τι σημαίνει κεντροδεξιά θα σας γελάσω αφου για μένα κατι τέτοιο δεν υφίστατε.
Δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια λέξη ειδικά "φτιαγμένη" για να μαντρώνει όσους περισσότερους μπορεί.
Απο κει και πέρα μπορείτε να φανταστείτε μια...κεντροδεξιά με Μπακογιάννη,Καρατζαφέρη,Παυλόπουλο,Καραμανλή,Βουλγαράκη,Γεωργιάδη,Κιλτίδη,
Τατούλη,Πετραλιά και το κακό συναπάντημα.
Απο την άλλη έτσι που το βλέπω θα πρότεινα να πάρετε και Γιωργάκη,Χρυσοχοίδη,Πάγκαλο,Λομβέρδο και την υπόλοιπη συμμορία και να φτιάξετε ένα νεο σχήμα την.....αριστερο-δεξιά....που θα έχει μεγαλύτερο κλεψιμέικο πολτικό εύρος και που θα ονομάζετε ΜΑ.ΦΟΛΑ απο το "μαζι τα φάγαμε όλα" του αντιπροέδρου.
Θα έχει μάλιστα και διπλή σημειολογική σημασία αφου μπορεί να διαβαστεί και "μαλάκες εμείς τα φάγαμε όλα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: