Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΚΕ

Με το ζόρι πάνε να κάνουν το ΚΚΕ να είναι το μόνο ευνοημένο κόμμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Αυτό είναι το συμπέρασμα αν δει κανείς την ανυπαρξία των υπολοίπων κοινοβουλευτικών κομμάτων,τις επιλογές των υποψηφίων αλλά και την αναπάντητη πολιτική τακτική του εν λόγω κόμματος.
Το ΠΑΣΟΚ είναι βέβαιο (δυστυχώς) ότι θα κερδίσει τις περισσότερες περιφέρειες αφού οι "ρίζες" του κομματισμού ακόμα είναι δυνατές.Σε αυτό βοηθά και η ΝΔ με τις επιλογές της και κυρίως αυτή του ανύπαρκτου πλην συμπαθέστατου Κικίλια που βλέπει να υπάρχει κίνδυνος να μην μπει καν στο 2ο γύρο και να χάνει απο τον επίσης συμπαθέστατο αλλά ανύπαρκτο σε θέσεις που ασκούν εξουσία Δημαρά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τριχοτομηθεί με τους ψηφοφόρους του να μην γνωρίζουν ποιον "κουκουλοφόρο" θα πρωτοψηφίσουν.Και ο ΛΑΟΣ συνεχίζει ακόμα και μετά την ανακοίνωση υποψηφίων το γλύψιμο ενω εξαρχής ο ίδιος ο πρόεδρος του με τις πράξεις και τα λόγια του έχει υπονομεύσει τους δικούς του υποψήφιους.
Απουσία ενός "υπερκομματικού" πατριωτικού ψηφοδελτίου αφού το "προστευόμενο είδος" που θα μπορούσε να παίξει αυτό το ρόλο...προστατεύτηκε απο τον κωλοτούμπα μιας και η άνοδος μιας θεωρητικά αμιγώς πατριωτικής φωνής που δεν θα εκλιπαρεί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για οικουμενικές με συμμετοχή αυτών που κατ έκλεψαν την χώρα δεν είναι επιθυμητή απο τον γελοίο πολιτικό λαϊκιστή.
Απουσία ενός προσώπου έστω και εξωκοινοβουλευτικού που θα υλοποιήσει σε πολιτική αυτά που φωνάζουν όλοι οι Ελληνες πατριώτες το ΚΚΕ "παίζει" μόνο του με την Παπαρήγα να δηλώνει "Η συμμαχία ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ - ΣΥΝ εναντίον του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι απόδειξη για ένα πράγμα ότι μεταξύ τους μπορούν να τα βρουν".
Και αυτό είναι ακριβώς που εκμεταλλεύεται διαχρονικά η αριστεράντζα στην χώρα μας.
Την "δημοκρατία" και την απουσία απαντήσεων απο την άλλη πλευρά με αποτέλεσμα αυτό που επίσης συμβαίνει διαχρονικά το "καπέλωμα" εργαζομένων και αγώνων που ασχέτως αν δεν το ακολούθησαν ποτέ πλην όμως το πολιτικο-δημοσιογραφικό κατεστημένο εις γνώσιν του τα πιστώνει σε αυτό διατηρώντας το στην πολιτική επιφάνεια ενω θα έπρεπε να βρίσκεται στην πολιτική και κοινωνική ανυπαρξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: