Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

Η "ΕΚΠΛΗΞΗ" ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΜΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ

Και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη φαίνονται να θέλουν στην ΝΔ.
Φυσικά κάτι τέτοιο δεν γίνεται αλλά ο κ.Σαμαράς δεν πτοείται και συνεχίζει τα "ναι μεν αλλά"...τα "ψηφίζω αλλά καταδικάζω" και όλα τα γνωστά πολιτικά κόλπα αφενός για να την βγάλει καθαρή μεχρι τις εκλογές αφετέρου για να κερδίσει χρόνο ποντάροντας στην φθορά της κυβέρνησης και στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών που παρόλες τις δηλώσεις του είναι φανερό πως θα τις ήθελε....αργότερα.
Και ενω βρίσκεται στις Βρυξέλλες η ΝΔ ανακάλυψε ξαφνικά ότι οι λαθρομετανάστες χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων και για να νοθεύουν τα εκλογικά αποτελέσματα.
Μάλλον εκει στην ΝΔ έχουν επιλεκτική μνήμη και για αυτό θα τους θυμίσουμε το βράδυ των εκλογών της νίκης Σημίτη που έκαναν γαργάρα τις αντίστοιχες ελληνοποιήσεις της τελευταίας εβδομάδας των εκλογών.
Προφανώς ξέχασαν ότι αυτός ο άχρηστος και επικίνδυνος για την χώρα υπουργός που ακούει στο όνομα Παυλόπουλος είχε απόλυτη εξουσία στην Καραμανλική κυβέρνηση καταφέρνοντας δυο πράγματα....Την πυρπόληση της Αθήνας και την "ελληνοποίηση" 200.000 λαθρομεταναστών οι οποίοι ΨΗΦΙΣΑΝ και θα ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ.
Και που κανείς δεν μας διαβεβαιώνει αν είναι υπαρκτοί όσο και οι "ελληνοποιηθέντες" συμπατριώτες του ΓΑΠ.
Μήπως δεν γνωρίζουν για χιλιάδες διπλοεγγραφές σε δήμους της χώρας με τους "ελληνες" Χαμίντ...Γιουσούφ....κλπ;Φυσικά και γνωρίζουν αφου σε ορισμένες περιπτώσεις έχει επέμβει και ο εισαγγελέας.
Αφού λοιπόν και τα δυο "μεγάλα" κόμματα έχουν υιοθετήσει αυτόν τον σχεδιασμό.Και τα κόμματα της αριστεράς προσπαθούν να "μαντρώσουν" τα λαθρομεταναστευτικά περισσεύματα..Προς τι η έκπληξη της αντιπολίτευσης;
Ας επανέλθουμε όμως στον κ.Σαμαρά ο οποίος προσπαθεί να αντιπολιτευθεί και την κυβέρνηση αλλά και το ίδιο του το κόμμα.
Τωρα πως μπορεί να γίνει αυτό....Μόνο αυτός ξέρει.
Και για όσους δεν το πιστεύουν μια αποστροφή απο τος δηλώσεις του τα λεει όλα.
Μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ο κ.Σαμαράς αναφερόμενος στην ελληνική οικονομία τόνισε ότι το σαφές μήνυμα είναι πως η ΝΔ έχει στηρίξει αποφασιστικά μέτρα και ορισμένες διαρθρωτικές αλλαγές για την επίτευξη της δημοσιονομικής πειθαρχίας. "Άλλωστε το κόμμα μας ξεκίνησε τα περισσότερα από αυτά τα μέτρα όταν βρισκόταν στην κυβέρνηση και τα υποστηρίζει τώρα από τη θέση της αντιπολίτευσης".
Μην ξεχνάμε ότι αυτά λέγονται στις Βρυξέλλες......
Παράλληλα ο κ. Σαμαράς είπε όχι πως καταδικάζουμε την πολιτική του μνημονίου αλλά ότι "έχουμε σοβαρές αντιρρήσεις με ένα μείγμα πολιτικής".
Φυσικά με την επιστροφή στην Ελλάδα σίγουρα θα είναι ποιο..."καταδικαστικός".
Αλλά στην φωλιά με τα φίδια (Βρυξελλες) εκτός του ότι χρειάζεσαι τις...ευλογίες πρέπει να είσαι και προσεκτικός.Ετσι δεν είναι κ.Σαμαρά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: