Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΙ ΕΓΩ "ΕΙΡΗΝΙΣΤΗΣ" ΕΙΜΑΙ.......

Πόσο εύκολο είναι να είσαι "ειρηνιστής" .....
Συνήθως πρόκειται για δειλά άτομα που δεν διεκδικούν απολύτως τίποτα και καταφεύγουν σε ευχολόγια όταν χρειαστεί να αντιμετωπίσουν πραγματικές καταστάσεις.
Υπάρχουν όμως και "ειρηνιστές" που θυμούνται την ειρήνη όταν οι σχεδιασμοί τους πρόκειται να υλοποιηθούν όταν πλέον έχουν επιβληθεί και δεν θέλουν καμία "πολεμική" κατάσταση να ταράξει τις ισορροπίες που έχουν επιβάλλει.
Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει και ο Τούρκος πρωθυπουργός που με τις προτροπές-δήλώσεις του για αφοπλισμό διεκδικεί το "νόμπελ ειρήνης" για το εαυτόν του και το νόμπελ κορόιδου για τους Ελληνες πολίτες.
Για "φανταστικούς εχθρούς" μας μίλησε και σκέφτηκα ρε λες όλα όσα έγιναν τα τελευταία 100 χρόνια να ήταν στην φαντασία μας;
Λες να έχουμε παραισθήσεις και να βλέπουμε καθημερινά πλοία και αεροπλάνα να παραβιάζουν τα σύνορα μας;
Μήπως ο Τούρκος πρόξενος στην Θράκη είναι οφθαλμαπάτη;
Γρήγορα όμως επανήλθα στην πραγματικότητα και σκέφτηκα πως ο "ειρηνιστής" Ερντογάν πάνω στην "αγωνία" του να μας "βοηθήσει" και μην μπορώντας να κατηγορήσει τα προσκυνημένα πολιτικά λαμόγια που ευθύνονται για την οικονομική κατάσταση της χώρας.
Ξέχασε να μας πει πως η χώρα του που προτείνει αφοπλισμό έχει εκπονήσει ΗΔΗ εξοπλιστικό πρόγραμμα 3 δις ευρώ.
Ξέχασε να μας πεί πως ακόμα και σήμερα διαπραγματεύεται την αγορά νέων αεροσκαφών απο τις ΗΠΑ....(ναι πολύ σωστά αυτά που οι "σύμμαχοι" μας πούλαγαν σε τριπλάσιες τιμές).
Πολεμικών αεροσκαφών που ΗΔΗ η Τουρκία διαθέτει υπεροχή με 420 διαφόρων τύπων σε σχέση με τα 347 που διαθέτει η Ελλάδα και οι μόνος λόγος που κρατούμε κάποια ισορροπία είναι ο ηρωισμός και αυταπάρνηση των πιλότων μας που οι πολιτικάντηδες εν καιρώ ειρήνης επέλεξαν να τους θυσιάσουν ουκ ολίγες φορές.
Επίσης δεν μας ανέφερε για τον τουρκικό κατασκοπευτικό δορυφόρο Gokturk που σκοπεύει να εκτοξεύσει η Τουρκία τον επόμενο χρόνο κόστους 250 εκατ. ευρώ.
Στο θέμα του κυπριακού δεν έχουν λόγο να ανησυχούν αφού ο Χριστόφιας κάνει για δέκα Ερντογάν εξυπηρετώντας όσο μπορεί καλύτερα τους τουρκικούς σχεδιασμούς αφού έφτασε στο σημείο κυριολεκτικά να παρακαλά για διζωνική ομοσπονδία.
Αλλά και στο οικονομικό σκέλος η Τουρκία αναβαθμίστηκε απο τις "αγορές" με την τουρκική λίρα και ομόλογα να αναβαθμίζονται την στιγμή που εμείς φυλάμε κατουρημένες κινέζικες ποδιές μπας και έρθει καμιά επένδυση.
Ε μετά απο όλα αυτά και εγω στην θέση του Ερντογάν "ειρηνιστής" θα ήμουνα.
Απο την στιγμή που πετυχαίνω όλους τους σκοπούς μου βοηθούμενος απο επίσης "ειρηνιστές","διεθνιστές" και την οποιαδήποτε σαβούρα βρίσκω απέναντι μου που είναι πρόθυμη να σκύψει το κεφάλι τότε τι τους θέλω τους εξοπλισμούς;
Αφοπλισμός λοιπόν....ή αλλιώς ξεβράκωμα και παράδοση του ελληνισμού απο τους προδότες πολιτικούς στις τουρκικές ορέξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: