Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ....ΑΡΚΟΥΔΑΣ

5.000 αστυνομικοί κλήθηκαν για να προστατέψουν την παρέλαση των πισωγλέντιδων ή αλλιώς gay pride η οποία ως γνωστόν διεξάγεται σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης.
Και αν στην Αθήνα του ξεχαρβαλώματος,του "ανθρωπισμού" και του σημερινού "καρα κιτσαριού" πολιτισμού που προωθούν οι γνωστοί "καλλιτέχνες", οι σαβουροεκπομπές και οι εμετικές φυλλάδες την έβγαλαν "καθαρή".
Δεν συνέβηκε το ίδιο και στο Βελιγράδι όπου η ανάλογη εκδήλωση έτυχε της υποδοχής που της άξιζε με το βρωμόξυλο να πηγαίνει σύννεφο.
Δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν στις συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών που προσπαθούσαν να διαταράξουν την παρέλαση για τα "δικαιώματα" των ομοφυλοφίλων.Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές τουλάχιστον 46 άτομα κυρίως αστυνομικοί τραυματίστηκαν ενώ έγιναν και πολλές συλλήψεις.
Πολλά αυτοκίνητα και βιτρίνες καταστημάτων καταστράφηκαν και τουλάχιστον ένα όχημα της αστυνομίας κάηκε.Να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη συγκέντρωση του είδους σε μια δεκαετία αφού οι διοργανωτές δεν έβαλαν μυαλό μιας και το 2001 οι "ακροδεξιοί" όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ διέλυσαν την παρέλαση που είχε προγραμματιστεί ενω και πέρυσι το γεγονός ματαιώθηκε λόγω παρέμβασης των "ακροδεξιών" πολιτών.
Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε εμείς είναι για ΠΟΙΟ λόγο γίνονται αυτές οι παρελάσεις πέρα βέβαια του ότι ζητούν την προσοχή και επιδιώκουν να προκαλέσουν.
Φυσικά και είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει στην ιδιωτική του ζωή αλλά αυτό είναι άλλο και άλλο είναι να θέλεις να περάσεις την ανωμαλία σου ως κατι φυσιολογικό που (και εδω είναι το χειρότερο) πρέπει να γίνει όχι μόνο αποδεκτή αλλά και να υιοθετηθεί ως φυσιολογικός τρόπος ζωής.
Σίγουρα έχουν δικαιώματα στην εργασία,στην ζωή κλπ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν δικαίωμα να προκαλούν την αισθητική με γελοίες παρελάσεις αλλά και την ίδια την κοινωνία.
Άλλωστε οι πρώτοι που ξευτιλίζονται είναι οι ίδιοι αφου όταν όντας δικηγόροι,δημοσιογράφοι,δικαστές,πολιτικοί ως αγωνιστική προμετωπίδα για τα διακαιώματα τους χρησιμοποιούν την αδερφίστικη ιδιαιτερότητα τους και απαιτούν να γίνουν όχι ίσοι με τους ετερόφυλους αλλά να επιβληθούν κοινωνικά,πολιτισμικά και να περάσουν μια άρρωστη λογική στην ελληνική και όχι μόνο νεολαία που πολύ σωστά είχε αναφέρει ο μεγάλος συνθέτης μας Σταμάτης Σπανουδάκης λέγοντας πως "για να πας μπροστά σήμερα πρέπει να είσαι ή αριστερός ή ομοφυλόφιλος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: