Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

Ο ΕΝΑΣ...ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΓΙΝΑΝ...ΔΥΟ

Διάλογο...διάλογο...διάλογο...
Μας έχει πρήξει τα συκώτια ο κωλοτούμπας.
Μέχρι και συνέντευξη τύπου έδωσε χθές εκλιπαρώντας για διάλογο.
Τι και αν οι παρόντες δημοσιογράφοι τον πήραν στο ψιλό και τον ρωτούσαν επανειλημμένος με ποιον θα κάνει διάλογο και για ποιο λόγο...
Η απάντηση ήταν...διάλογος.
Τωρα το με ποιον απο Ανδριανόπουλο μέχρι Μάνο...Ντόρα και δεν συμμαζεύεται ανέφερε.
Δηλαδή όλοι οι αποτυχημένοι να μας δώσουν τα "φώτα τους" για να εμφανιστεί ο γαλατάς "φύλακας" της κεντροδεξιάς.
Βέβαια δεν είναι μόνο το ποιοι θα συμμετέχουν στο διάλογο αλλά πανω απο όλα είναι ότι για να συνομιλήσεις με κάποιον πρέπει να υπάρχει κάποια ατζέντα και να προσδοκείς σε κάποιο αποτέλεσμα.Εκτός και αν πρόκειται για συζήτηση καφενείου.
Ομως απο τις δηλώσεις του ο κωλοτούμπας που ανέφερε πως δεν υπάρχουν προαπαιτούμενα δείχνει πως ούτε ατζέντα υπάρχει ουτε και αποσκοπεί ουσιαστικά κάπου παρά μονο στην συνηθισμένη διαφήμιση της φάτσας του και ίσως στην προσωπική του αναβάθμιση εντός της ΝΔ.
Η εμμονή του σε πρώην και νυν στελέχη της ΝΔ που μάλιστα πολλοί ακόμα και εκ των στελεχών της ΝΔ αλλά και της πλειοψηφίας των πολιτών δεν θέλουν να βλέπουν ούτε ζωγραφιστούς έχει μόνο μια εξήγηση.Θέλει να έχει "λόγο" στα εσωτερικά της ΝΔ μετά Σαμαρά εποχή και να χρησιμοποιεί τον ΛΑΟΣ (όπως έκανε μέχρι τώρα) ως καβάντζα.
Και ενω όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για την βάση της ΝΔ....Η βάση του ΛΑΟΣ "βράζει" απο αγανάκτηση με τις επιλογές υποψηφίων και τον συνεχιζόμενο πολιτικό εναγκαλισμό με την ΝΔ.
Μόλις χθές ο υποψήφιος Κακλαμάνης αυτοξεφτιλίστηκε με την δήλωση του πως η "Αθήνα λάμπει".
Αλλά προφανώς η βάση του ΛΑΟΣ για τον κωλοτούμπα είναι πρόβατα (έτσι του μαθε ο Μητσοτάκης) και χθές μίλησε για..δυο διαλόγους.
Εναν για την παράταξη του και έναν για την...πατρίδα.
Ανησυχήσαμε και μεις πως τόσο καιρό δεν είχε ξεφουρνίσει κανένα πατριωτικό.
Λέγοντας βέβαια "πατρίδα" αποκάλυψε πως εννούσε την δημιουργία οικουμενικής στην οποία θα συμμετέχουν ΟΛΟΙ.Και με το ΟΛΟΙ δεν είναι ανάγκη να αναφέρουμε ποιους εννοεί αφου όλοι γνωρίζουν τις προτιμήσεις του.Απο Αλαβάνο μέχρι Σημίτη και Καραμανλή.
Μπράβο κωλοτούμπα είσαι πατριώτης....
Να πάρεις τον Αλαβάνο να σου πει πως "εξεγέρθηκε" και πυρπόλησε την Αθήνα.
Τον Καραμανλή το πως χρέωσε την χώρα 160 δις σε 5 χρόνια.
Τον Μάνο που άκουσον άκουσον εξέφρασε την άποψη πως πρέπει όχι μόνο να καλοδεχτούμε το μνημόνιο αλλά να παραδώσουμε στους "τροικάνους" την δημόσια διοίκηση μπας και γίνουμε "ευρωπαίοι".
Την Ντόρα και το Γιωργάκη για τις ελληνοτουρκικές και ελληνοαμερικανικές σχέσεις.
Το Σημίτη μπας και μαγειρέψει παλι τα στοιχεία ή μας πάει πάλι το χρηματιστήριο στις 6000 μονάδες για να κονομήσουν τα λαμόγια.
Να πάρεις και τον Παυλόπουλο μπας και μας φέρει αλλα 2 εκατ λαθρομετανάστες.
Αυτό είναι πατριωτική στάση.....Οξω ρεεεεεεεε
Οταν εμείς φωνάζουμε είτε ότι τον άνθρωπο τον πήραν τα γεράματα και ξεκούτιανε είτε ότι είναι τόσο ανασφαλής και παρτάκιας μας λένε ιστορίες για αγρίους.
Αραγε στον Βενιζέλο με τον οποίο συναντήθηκε και μίλησε για "υπευθυνη στάση" γνωρίζει τα έγγραφα που έχουν σταλεί απο την Εθνική Φρουρά και μιλούν με απόγνωση για την μείωση της επιχειρησιακής ετοιμότητας λόγο μείωσης κονδυλίων που έχουν ως αποτέλεσμα τα τεθωρακισμένα να μην μπορούν να κινηθούν λόγο έλλειψης καυσίμων;
Ομως θυμάστε το "προστατευόμενο ειδος";
Ναι το Βορίδη που ήταν μαζί του όλο αγκαλιές και φιλιά μετά την "προστασία".
Αποφάσισε να τον "προστατέψει" ακόμα περισσότερο γιατί όπως έχουμε πει όποιος μέσα στο ΛΑΟΣ πάει να...ψηλώσει το τρώει το μαύρο σκοτάδι.
Ο Βορίδης λοιπόν με προεδρική εντολή όχι μόνο μένει εκτός της επιτροπής Θεσμών της Βουλής αλλά αντικαθίσταται από τον ίδιο τον Καρατζαφέρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: