Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ;

Ο κοινωνικός αναβρασμός που οφείλεται στις περικοπές μισθών στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα είναι εύλογο πως απασχολεί μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ.
Αυτό όμως με το οποίο θα ασχοληθούμε είναι το κατα πόσο απασχολεί όλους εμάς και με αυτό το "εμας" αναφέρομαι στους συναδέλφους μπλόγκερς....
Οχι βέβαια για όλους αφού ως γνωστό υπάρχουν και αρκετοί φερέφωνα των κομμάτων που η μόνη αιτία ύπαρξης τους είναι η δικαιολόγηση με έμμεσο τρόπο της αρπακτής.
Λειτουργώντας ως άτυπα διαδικτυακά γραφεία τύπου των κομμάτων επι πληρωμή ή και απο....βλακεία.
Για τους υπόλοιπους λοιπόν που θέλουμε να πιστεύουμε πως είναι και η συντριπτική πλειοψηφία όλος αυτός ο αναβρασμός δημιούργησε έναν ιδιότυπο "διχασμό".
Υπάρχουν εκείνοι που βλέπουν την προσπάθεια της κυβέρνησης να στρέψει τον έναν εργαζόμενο απέναντι στον άλλο κάνοντας πράξη το "διαίρει και βασίλευε" και με τον τρόπο τους στηρίζουν όλες τις απεργιακές κινητοποιήσεις.
Υπάρχει και το άλλο όμως κομμάτι στο οποίο ανήκουμε και εμείς που πιστεύουμε πως η αλήθεια είναι στην μέση.
Φυσικά και την όποια εξουσία την συμφέρει όταν ο "εχθρός" αλληλοσπαράσσεται για αυτό και άλλωστε οι Ρωμαίοι το έκαναν επιστήμη πριν 2000 χρόνια.Δεν είναι κατι καινούργιο.
Ομως άλλο το να στηρίζεις ΔΙΚΑΙΑ αιτήματα και άλλο να στηρίζεις ρουσφέτια,κομματόσκυλα,βολεμένους και σε τελική ανάλυση κομματικούς-συνδικαλιστικούς στρατούς που στην πλειονότητα τους αφου εκβιάσουν την κοινωνία αλλά και την όποια κυβέρνηση για να διατηρήσουν τα προνόμια τους μετα θα γράψουν ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους εκει που δεν πιάνει μελάνι.
Ολοι αυτοί λοιπόν οι συνάδελφοι μπλόγκερς που στηρίζουν με άρθρα τους βολεμένους και τους βαφτίζουν "εργαζόμενους" θα μου επιτρέψουν να διαφωνήσω.
Στην Ελλάδα ζούμε όλοι και γνωρίζουμε και ΠΩΣ διορίστηκαν οι "εργαζόμενοι" και τη "δουλειά" κάνουν.
Θα μου επιτρέψουν να τους θυμίσω πως πολλοί εκ των "εργαζομένων" ούτε καν εργάζονται αλλά για δεκαετίες τρέφονται απο τον ιδρώτα και το αίμα των πραγματικών εργαζομένων.
Η όποια λοιπόν αντιπολιτευτική μου διάθεση δεν πρόκειται να με οδηγήσει στο να γράψω ούτε και μια γραμμή για να στηρίξω "εργαζόμενους" που με νόμο παίρνουν συνδικαλιστικές συντάξεις και δεν προσέρχονται στην εργασία τους.
Δεν θα στηρίξω "εργαζόμενους" που με νόμο παίρνουν επίδομα μόνο και μόνο για να εμφανίζονται στα γραφεία τους.
Δεν θα στηρίξω αυτούς τους "εργαζόμενους" που λεηλάτησαν τις αποθήκες της Ολυμπιακής και ζητούσαν να μονιμοποιηθούν αδιαφορώντας αν ο ελληνικός λαός ή οι εργαζόμενοι των 600 ευρώ έχουν να τους πληρώνουν.
Αν οι "εργαζόμενοι" του ΟΣΕ με τα 5.000 μηνιαίως που μίσθωναν εμπορικές αμαξοστοιχίες και τα μεταφορικά τα παντελόνιαζαν και που επίσης ζητούν τώρα να τους πληρώσει ο συνταξιούχος των 500 ευρώ.
Ούτε πρόκειται να στηρίξω συμβασιούχους του κωλοχανείου και της παραπληροφόρησης της ΕΡΤ που θέλουν να μονιμοποιηθούν και αυτοί και ακολούθως να τα ξύνουν όπως συμβαίνει κατα κόρων στην δημόσιο τομέα.
Πολύ περισσότερο δεν πρόκειται να γίνω "ουρά" του ΚΚΕ και να βαφτίζω τον καθε τεμπέλη,γλύφτη του συστήματος και απατεώνα "εργαζόμενο" που βλέπει να χάνει κάποια προνόμια που του είχαν δοθεί για ψηφοθηρικούς λόγους.
Αλλωστε είναι κοινή διαπίστωση ότι αυτό που λέμε δημόσιο πάσχει.
Και πως σε τελική ανάλυση δεν μπορούν οι πραγματικοί εργαζόμενοι που δουλεύουν με μισθούς πείνας να ταΐζουν 1 εκατ. δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι παρά τις κλάψες των συνδικαλιστικών οργάνων τους είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ γιατί διατήρησαν στην εξουσία τους κλέφτες και τους απατεώνες που σήμερα στρέφονται εναντίον τους.
Ο καθε ένας μπορεί να ρίξει μια ματιά στο που πρόσκεινται όλοι αυτοί που κλαίνε σήμερα στα κανάλια της διαπλοκής και στο πόσα δις αφαίμαξαν οι φορείς που αντιπροσωπεύουν μέσο κρατικών δανείων που αποπληρώνταν και αποπληρώνονται απο τον συνταξιούχο και τον ιδιωτικό υπάλληλο του βασικού μισθού των 560 ευρώ.
Δεν είναι δυνατόν εταιρείες να λειτουργούν όντας η μισθοδοσία τους είναι μεγαλύτερη των εσόδων τους μόνο και μόνο για πληρώνονται τα golden boys και η συνδιαλιστική σαβούρα.
Και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί υπήρχε η σχέση εξάρτησης του σε διορίζω σε καλοπληρώνω και σε εσυ με ψηφίζεις.Και ακολούθως και οι δυο θα κλέβουμε άνετα...Εγω ως κράτος τα δημόσια ταμεία και εσυ ως "εργαζόμενος" θα λαμβάνεις παχυλές αμοιβές ασύμφορες σε σχέση με αυτό που προσφέρεις και προκλητικά προνόμια εις βάρος των υπόλοιπων εργαζομένων.
Τέτοια εργασιακή αλληλεγγύη δεν νομίζω πως χρειάζεται. Τουναντίον χρειάζεται γερό ξεκαθάρισμα απο τις φιλλιπινέζες των πολιτικών που είναι οι συνδικαλιστές και τα "δικά μας παιδιά".
Ωστε να πάψει όχι του ρουσφέτι που είναι υπεύθυνοι οι πολιτικοί αλλά η συντήρηση του κομματικού κράτους που κατακλέβει τους πραγματικούς εργαζόμενους που με την ιδιότυπη αναδιανομή χρήματος φόροι στον κοσμάκη...μισθούς και επιδόματα στα κομματόσκυλα συντηρεί την φαυλοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: