Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ...ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΘΕΙ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Δεν μας έφταναν οι "ανθρωπιστικές" κορώνες ορισμένων πολιτικών αλλά και η γνωστή μαφία αυτών που συμμετέχουν στα κυκλώματα παροχής ασύλου και προσωρινών καρτών παραμονής που έχουν ως απώτερο σκοπό το χρήμα και τον αφελληνισμό.
Χθες είχαμε και ένα πρωτοφανές επεισόδιο στο Προξενείο μας στο Λος Αντζελες.
Οπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόξενος μας στην Ν.Υόρκη Ευάγγελος Κυριακόπουλος τις τελευταίες μέρες έχουν σταλεί ηλεκτρονικά μηνύματα προς το Γενικό Προξενείο με τα οποία άγνωστοι αποστολείς αναφέρονται στο ζήτημα με τους Ιρανούς που βρίσκονται στην Ελλάδα και ζητούν πολιτικό άσυλο.
Αν και ο κ. Κυριακόπουλος διευκρίνισε ότι τα "μηνύματα δεν είναι απειλητικά" και "ούτε υπήρξε κάποιο απειλητικό τηλεφώνημα".
Οι τηλεφωνικές απειλές κατά του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Λος Άντζελες αποτέλεσαν αιτία για να ληφθούν μέτρα ασφαλείας στις διπλωματικές και προξενικές αρχές της χώρας μας στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ενω χθες ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας δήλωσε πως άγνωστος που τηλεφώνησε στο γενικό προξενείο της Ελλάδας στο Λος Άντζελες την περασμένη Τετάρτη ισχυρίστηκε ότι εκπροσωπεί ιρανική οργάνωση και απείλησε με επιθέσεις κατά προσωπικού και κτιρίων των ελληνικών διπλωματικών αποστολών στο εξωτερικό, εφόσον δεν ικανοποιηθεί το αίτημα για χορήγηση πολιτικού ασύλου.
Τώρα ποιος απο τους δυο λεει αλήθεια.....Θα σας γελάσω.
Ομως είναι φανερό πως ή οι "πρόσφυγες" αποθρασύνονται απο την ανυπαρξία και τον τζάμπα "ανθρωπισμό" της Ελλάδας ή κάποιοι θέλουν να εκφοβίσουν ώστε να αποκτήσουμε ποιο εύκολα κι άλλους..."συμπατριώτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: