Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ

Ενα μονο 24ωρο απο την συνέντευξη-εκβιασμό του πρωθυπουργού προς τον ελληνικό λαό.
Η τρόικα μέσω "διαρροών" έσπευσε με την σειρά της να υποστηρίξει τον εκλεκτό της προσυπογράφοντας το εβιαστικό δίλλημα ΠΑΣΟΚ ή εκλογές.
Αν και το ΔΝΤ τόνισε "πως δεν ασχολείται με τις εσωτερικές υποθέσεις της Ελλάδας"...(εδω γελάνε).Οπως αναφέρει ο τύπος και μάλιστα ο φιλοκυβερνητικός.
Πηγές που έχουν σχέση με το ΔΝΤ απέρριψαν με κατηγορηματικό τρόπο κάθε προσφυγή στις κάλπες άσχετα από το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών τονίζοντας ότι "θα ακυρωθεί από μόνο του το μνημόνιο". Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το δεδομένο "της καλής αρχής" του Προγράμματος θα ανατραπεί ακόμα και αν αποφασιστεί να μειωθεί η προεκλογική περίοδος στο ελάχιστο.
Δηλαδή οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ενδεχόμενη προσφυγή στις κάλπες θα τους δημιουργήσει πρόβλημα έστω αναβολή στην εφαρμογή των σχεδίων τους αφού η ΝΔ έχει δηλώσει ότι θα "τιμήσει την υπογραφή της χώρας" και φυσικά δεν την επιθυμούν.
Προτιμούν τον "σίγουρο" και για αυτό με έμμεσο τρόπο βάζουν πλάτη ώστε ο ΓΑΠ αν οχι κερδισμένος τουλάχιστον να μην καταποντιστεί στις εκλογές.
Και αυτό ακριβώς υπενθυμίζουν με νόημα ότι ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ και άλλοι αξιωματούχοι στην..... Ουάσιγκτον και στην Ευρώπη "έχουν βάλει πλάτη" για να εγκριθεί το Πρόγραμμα Σταθερότητας το οποίο πιστεύουν πως αποτελεί "τη σωτηρία της Ελλάδας".
Ισχυρίζονται επίσης ότι η έγκριση του ποσού των 110 δισ. ευρώ οφείλεται αποκλειστικά στον κ. Στρος Καν ο οποίος ανέλαβε πολύ μεγάλες ευθύνες και εγγυήθηκε προσωπικά τις υποσχέσεις που έδωσε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας για πιστή υλοποίηση του Προγράμματος Σταθερότητας.
Με λίγα λόγια μάλλον πρέπει να είμαστε και ευγνώμονες στον κ. Στρος Καν και το εκτελεστικό όργανο ΓΑΠ.Αραγε αμα ζούσε ο "εθνάρχης" σήμερα θα ρωτούσε "ποιος κυβερνά την Ελλάδα;".Μάλιστα ο κ. Στρος Καν.....αν δεν γίνουν εκλογές θα επισκεφθεί την Αθήνα για να στηρίξει το πρόγραμμα.
Σε δηλώσεις του ο ίδιος υποστήριξε πως "ΝΟΜΙΖΩ (όχι είμαι βέβαιος) ....ότι το πρόγραμμα θα πετύχει. Αλλά βασίζεται πολύ και στη βοήθεια της διεθνούς κοινότητας. Βασίζεται όμως εξίσου και στο τι πρέπει να γίνει εντός της Ελλάδος. Και πάλι αν ήμουν μέλος ενός ελληνικού συνδικάτου πιθανότατα θα διαδήλωνα και εγώ με τον ίδιο τρόπο γιατί τους καταλαβαίνω".
Μόνο που στην Ελλάδα δυστυχώς κ. Στρος Καν τα συνδικάτα είναι για την τσέπη τους και τα κόμματα τους και για αυτό κάνουν την πάπια.
Παρόλη όμως την "συμπάθεια" στον ελληνικό λαό το έσκασε στο τέλος το παραμύθι που περιελάμβανε συνταγή ΓΑΠ δηλαδή εκβιασμό σε συνδυασμό με ψέμματα.
Τόνισε χαρακτηριστικά "πρέπει και αυτοί να καταλάβουν ότι είναι ο μόνος τρόπος γι’ αυτούς και τα παιδιά τους και αυτό το πρόβλημα δεν θα λυθεί σε δύο χρόνια.
Το πρόβλημα αυτό θα έχει επιπτώσεις για δεκαετίες. Αν θέλουν η Ελλάδα να αποφύγει να έχει προβλήματα για δεκαετίες πρέπει να καταβάλουν προσπάθεια τώρα".
Συμπερασματικά η πρόταση του ΔΝΤ....που δεν εμπλέκεται στα εσωτερικά της χώρας.....
Είναι ψηφίστε τον κατοχικό πρωθυπουργό.....Μην ζητάτε εκλογές.....Σταματήστε καθε διεκδίκηση ειδάλλως αντί να είστε σκλάβοι για 10-20 χρόνια θα είστε για πολύ περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: