Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

Τι πρωθυπουργός GAP, τι πρωθυπουργοί στο παρελθόν, τι υπουργοί κλπ. Μόνο ο σημερινός υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου έγραψε ιστορία στην Ουάσιγκτον και άφησε ακόμα και τον GAP τρίτον και καταϊδρωμένο. Ουδέποτε στην ιστορία συνόδευσαν 'Ελληνα πολιτικό στην αμερικάνικη πρωτεύουσα τόσοι πολλοί 'Ελληνες δημοσιογράφοι: 40 από Ελλάδα -έστω λαμόγια- χώρια οι μόνιμοι ανταποκριτές στις ΗΠΑ. Kαι το σημαντικό: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ-Travel: ''Λεφτά υπάρχουν'' γιά 8 ημέρες ταξίδι 35-40 ''δημοσιοκάφρων'' στις ΗΠΑ25 δισ. ευρό από τα 110+ δισ., δανεικά (ΔΝΤ κλπ), δόθηκαν σε Τράπεζες γιά ''στήριγμα''.
Μετά την 4ήμερη παραμονή στην Ουάσιγκτον, συνεχίζουν -γιά 4 ημέρες- τον τουρισμό και τα...ψώνια στη Νέα Υόρκη, οι 35-40 ''μαϊντανοί'' ΜΜΕ των ''νταβατζήδων'', δηλ. του ''μπράβο'' και ''ζήτω'' (γιά όσους, κρατούντες και μη, τους ταίζουν)... Του ''αγήματος'' των ''δημοσιογράφων'' ηγείται o της ''αρπαχτής'', υμνητής των...Τραπεζών, Χρ. Κώνστας του Alter, με ''υπαρχηγό'' τον Δημητρομανωλάκη (Θέμα) και ''βοηθούς'' τους Φελέκη (Επενδυτής), Σπυρόπουλο (ΕΞΠΡΕΣ), Παπαδογιάννη (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)...
Τα ίδια δηλαδή, όπως και στο Μουντιάλ το καλοκαίρι στη Νότια Αφρική, που πλήρωσε η Τράπεζα Πειραιώς... 'Ολα τα έξοδα, γιά 4 ημέρες ταξίδι στην Ουάσιγκτον και 4 στη Νέα Υόρκη, 35-40 Ελλήνων δημοσιογράφων, με αφορμή την σύνοδο του ΔΝΤ (Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου) και 1 ώρας εκδήλωση στο ''Ωνάσσειο'' στη Νέα Υόρκη (με τον υπουργό Paul Geroulanos), πλήρωσε η -φοροφυγάς- ''Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος'' (μαζί και το -''μεγάλο φαγοπότι''- το ''Ωνάσσειο'';), σε καιρούς πολύ δύσκολους, γιά την...τράπεζα -η μετοχή της κατρακυλάει- και την πατρίδα μας!..
Στην Ουάσιγκτον, διαμονή στο ξενοδοχείο, Willard Ιntercontinental. H Τράπεζα παρέθεσε και μεγάλη δεξίωση προς... τιμήν τους, στο εστιατόριο ''Sequoia'' (3000 K Street), 8 Οκτωβρίου, με την παρουσία του υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου.
Φυσικά, έκαναν και τις συνηθισμένες...επιδρομές στα καταστήματα.
Εστάλη απο http://www.kalami.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: