Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΒΔΕΛΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

O σημερινός πραγματικός φασισμός για να ελέγξει τους λαούς έχει εφεύρει την Παγκοσμιοποιήση και την πολυπολιτισμικότητα.Δύο έννοιες που στην Ελλάδα του 21ου αιώνα τις συναντούμε καθημερινά σε όλες τις δραστηριότητες της ζωής μας.Η προσπάθεια των "μεγάλων" της γής να μετατρέψουν ανεξάρτητα κράτη σε ετερόκλητες κοινωνίες χωρίς καμία ιστορική και πολιτική επαφή με το παρελθόν τους είναι ο στόχος πρός την δημιουργία μίας παγκόσμιας κοινωνίας καταναλωτών.
Η δημιουργία κοινωνιών χωρίς ιστορική,θρησκευτική,εθνική και πολιτική συνείδηση είναι το σχέδιο των μεγάλων πολυεθνικών και των εχθρών των λαών. Μεγάλοι πολιτικοί φορείς που δήθεν ενδιαφέρονται για την πρόοδο του κόσμου κάνουν συνεδριάσεις επι συνεδριάσεων για να δείξουν ότι εργάζονται για τον λαό ενώ στην πραγματικότητα παρακολουθούν απαθείς καθισμένοι στις καρέκλες τους καθώς το παγκόσμιο σχέδιο εφαρμόζεται.
Η ιστορία λένε γράφεται απο τούς ισχυρούς στην περίπτωση μας όμως η ιστορία δεν λαμβάνεται ως παράδειγμα όχι γιατί δεν εξυπηρετεί αλλά γιατί πολύ απλά πρέπει να πάψει να υπάρχει.Τα όπλα που χρησιμοποιούνται είναι άλλα και περισσότερο αδίστακτα "ανθρώπινα διακιώματα".Δύο λέξεις που απο μόνες τους ακούγονται πολύ όμορφες αλλά σημασία έχει να δούμε πίσω απο τις λέξεις και να παρακολουθήσουμε πως χρησιμοποιούνται.Ποιοί και κυρίως για ποιούς τις χρησιμοποιούν;
Ανθρώπινα δικαιώματα λοιπόν έχουν στην Ελλάδα οι λαθρομετανάστες,έχουν οι "δημοκράτες" (αυτοί που κάθονται καλά όμως),φυσικά έχουν οι ομοφυλόφιλοι,έχουν οι αντιρρησίες,έχουν οι αναρχικοί,έχουν οι άθεοι,έχουν οι εγκληματίες,έχουν οι ανθέλληνες,έχουν οι "μειονότητες".Κάποιος θα πεί καλά κάνουν.
Θα μπορούσα να συμφωνήσω μαζί του εάν έβλεπα ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα ισχύουν και για αυτούς που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες.
Γιατί το μόνο δικαίωμα που έχουν οι υπόλοιποι είναι να δουλέυουν δημοκρατικά να προσπαθούν να επιβιώσουν δημοκρατικά και να πεθάνουν δημοκρατικά,οποιαδήποτε άλλη επιλογή είναι "φασιστική" και εκτός ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Η χώρα με την ιστορία των 5.000 ετών έφτασε στο σημείο να μην παράγει τίποτα ούτε καν ήρωες ή ποιητές όπως έλεγε κάποιος.Εχει δημιουργήσει μια ολόκληρη γενιά που δεν ξέρει τίποτα άλλο απο αυτό που βλέπει στην τηλεόραση,μια γενιά που αντί να ψάξει την αλήθεια περιμένει να την ακούσει απο το δελτίο των 8,μια γενιά που στέκεται ως χειροκροτητής περιθωριακών στοιχείων που χρησιμοποιούν τα όνειρα της για να κάνουν πράξη τα αρρωστα σχέδια τους ή απλά για να βγάλουν χρήματα.Η παιδεία του Πλάτωνα έχει καταντήσει η παιδεία του Γιωργάκη,της Πετραλιά,του Τσίπρα και της ΚΝΕ.
Τα ανθρώπινα δικαιώματα καταπατούν την δημοκρατία που ισχυρίζονται ότι υπηρετούν.Εχουν φτιάξει μια δημοκρατία που είναι ένα τέρας που καταπιέζει τους απλούς πολίτες,που τους εξαναγκάζει να είναι έρμαια στα χέρια των πολιτικάντηδων και τους απογοητεύει επίτηδες με σκοπό να τους μουτζώσουν και να μην ασχολούνται οπότε αυτοί ανενόχλητοι να κάνουν την δουλειά τους.
Τι και αν υπάρχει ανεργία το σταλινικό κόμμα θα μας σώσει,τι και αν υπάρχει διαφθορά και χερωκοπία αυτοί που σε εκλεψαν (ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ) και σε καταχρέωσαν εδώ είναι έτοιμοι να σε σώσουν,τι και αν δεν υπάρχει πραγματική παιδεία ο "προοδευτικός" ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος μαζί με ομοφυλόφιλους,ανθέλληνες και αναρχικούς να σε μορφώσει.
Ολοι είναι έτοιμοι σαν την βδέλλα να κολλήσουν στο ταλαίπωρο σώμα της Ελλάδας και να την σώσουν κάνοντας αφαίμαξη στο όνομα της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων διακαιωμάτων.Προτιμούν ένα έθνος κακόμοιρο χωρίς ιστορία,ένα έθνος χωρίς αξιοπρέπεια και περηφάνια,εναν λαό χωρίς εθνική συνείδηση,έναν λαό κουρασμένο απο την καθημερινή προσπάθεια για επιβίωση.Και όλα αυτά μόνο και μόνο επειδή είναι ανάξιοι να διαχειριστούν μια μικρή χώρα με μεγαλείο ιστορίας και ανθρώπων.Αφού λοιπόν δεν μπορούν να φτάσουν στο ύψος των προγόνων τους προτιμούν να υποβαθμίζουν την Ελλάδα για να πέσει εκείνη στο δικό τους ύψος και να φαίνονται οι μικροί και άχρηστοι,μεγάλοι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με τις …ευλογίες Εφραίμ, η επένδυση στον Αστακό!

Πανταχού παρών το …ιερό επιχειρηματικό δαιμόνιο του Εφραίμ. Μέχρι στον Αστακό της Αιτωλοακαρνανίας έφθασε η …χάρη του. Η εταιρεία της Μονής Βατοπεδίου RASSADEL (με έδρα την Κύπρο), σύμφωνα με το γερμανικό εμπορικό μητρώο, είναι εταίρος της Rosebud Energie Deutschland GmbH, η οποία είναι μέλος της Κοινοπραξίας APPC - Astakos Power Plan Consortium, που έχει αδειοδοτηθεί, ήδη, από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) για την κατασκευή του Θερμο-Hλεκτρικού Σταθμού Υγραερίου Αστακού (Θ.Η.Σ.Υ.Α. 1010 Μεγαβάτ), στο πλαίσιο της γνωστής επένδυσης του Κατάρ στον Αστακό.

Την αποκάλυψη-βόμβα κάνει ο διακεκριμένος καθηγητής Δ. Παπανίκας, ο οποίος έχει ασχοληθεί διεξοδικά με την περιβαλλοντική διάσταση της επένδυσης, μέσω επιστολής, που απέστειλε προς τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.