Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010

ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ;

"Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα"....Δεν λένε να βάλουν μυαλό όσοι χρησιμοποιούν τους αποκλεισμούς για να διεκδικήσουν τα δίκαια ή άδικα αιτήματα τους.
Για πολλοστή φορά κάποιοι ηλίθιοι με την "δημοκρατική" ανοχή της πολιτείας προχώρησαν σε αποκλεισμό της Ακρόπολης νωρίς το πρωί.
Πρόκειται για συμβασιούχους και έκτακτους υπάλληλους στο υπουργείο Πολιτισμού.
Όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις οι εν λόγω κύριοι που σημειωτέων εργάζονται στην ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ αρπάχτρα υπουργείο με τα μυστικά κονδύλια των δήθεν πολιτιστικών συλλόγων των Βουλγαράκιδων,των Ζαχόπουλων και των Σαμαράδων που διόρισε τους μισούς σχεδόν υπαλλήλους του ομώνυμου μουσείου.
Οι κύριοι αυτοί λοιπόν δεν επέλεξαν να αποκλείσουν το σπίτι του "φωτομοντέλου" υπουργού Γερουλάνου και ξέσπασαν για άλλη μια φορά στην Ακρόπολη απειλώντας μάλιστα ότι θα την κλείνουν όποτε τους γουστάρει αφού εξήγγειλαν 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες αν δεν μονιμοποιηθούν και δεν προσληφθούν και άλλοι.
Το πως προσλήφθηκαν εξαρχής δεν μας το είπαν όμως ΠΟΙΟΣ κερατάς τους είπε πως έχουν το δικαίωμα να βάζουν λουκέτο στο μεγαλύτερο αρχαιολογικό χώρο της χώρας και ένα απο τους μεγαλύτερους παγκοσμίως επειδή θεωρούν πως είναι αδικημένοι.
Μήπως η σύμβαση που υπέγραψαν ανέφερε και τον ιερό βράχο ως τσιφλίκι τους;
Και ποιοι είναι αυτοί που θα εμποδίσουν τον απλό Ελληνα πολίτη να επισκεφτεί την Ακρόπολη που είναι κληρονομιά ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του ελληνικού έθνους.
Αυτη η ξεφτίλα μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει για να μην ξεχνάμε και την κίνηση του ΚΚΕ προ λίγων μηνών να ξεδιπλώσει σφυροδρέπανα πάνω στον ιερό βράχο μολύνοντας το χώρο όπου το μόνο που δικαιούται να κυματίζει είναι η γαλανόλευκη.
Αλλά δεν υπάρχει κράτος ή μάλλον υπάρχει για να κλέβει και να εξαπατά τους πολίτες.
Γιατί σε πραγματικό κράτος θα υπήρχε προειδοποίηση οι όποιες μαχητικές διεκδικήσεις να μην ξεφτιλίζουν την χώρα στο εξωτερικό και να μην κρατούν σε ομηρεία την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.
Η μόνη απάντηση σε αυτούς τους κυρίους και στον τρόπο που επέλεξαν να διεκδικήσουν είναι κλωτσιές και άμεση απόλυση αφού δεν σέβονται πρώτοι οι ίδιοι τον χώρο αλλά και το πνεύμα του αρχαιολογικού χώρου στον οποίο κάποιοι τους διόρισαν για να εργαστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: