Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

"ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ;"...ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ

Για γέλια και για κλάματα ήταν τα όσα ακολούθησαν τις γνωστές πλέον δηλώσεις Γιούνκερ για τον πρωθυπουργό που παραδέχθηκε πως ηγείται μιας διεφθαρμένης χώρας.
Πριν απο τις διευκρινιστικές δηλώσεις του Ευρωπαίου αξιωματούχου τα "πράσινα" δημοσιοκαφράκια έσπευσαν να δείξουν Καραμανλή με τους "γαλάζιους" να κάνουν την πάπια.Μετα τις διευκρινιστικές δηλώσεις συνέβη το αντίθετο με "γαλάζια" δημοσιοκαφράκια να σηκώνουν κεφάλι και οι άλλοι να κρύβονται στις τρύπες τους.
Και αν αυτό είναι για γέλια....Αυτό που είναι για κλάματα αλλά και πολλές κλωτσιές είναι η κοινή αντιμετώπιση που είχαν και οι δυο πλευρές των κομματόσκυλων που με το ίδιο σκεπτικό κυβερνούν και την χώρα.
Ο ένας να βγάλει το ματι του άλλου να πάρει την καρέκλα και η πατρίδα στα α...... τους.
Έγινε γνωστό βέβαια ότι αυτός στο οποίο αναφερόταν ο Γιούνκερ ήταν ο Γιωργάκης που πλέον έχει το ακαταλόγιστο λόγο μειωμένης αντίληψης.
Κατι δεν του έγραψαν καλά....Κάτι δεν του σφύριξαν και τον άφησαν μόνο την έκανε την μαλακία.
Ομως αυτό είναι το πρόβλημα; ΠΟΙΟΣ το είπε;
Και έσπευσαν οι γνωστοί μιντιο-γλύφτες να δικαιολογήσουν λέγοντας "πως δεν είπε και τίποτα που δεν γνωρίζουμε".
Οχι κύριοι (και πολύ σας πάει ο όρος κύριοι) .Οποιος και να το έλεγε είναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ και ανάξιος για πρωθυπουργός.
Γιατί τα εν οίκω μη εν δήμω.Ποιος Ελληνας εις γνώσιν του... έστω και αν πρόκειται για αλήθεια θα διέσυρε ολόκληρο λαό στους Φράγκους;
Και ναι είμαστε διεφθαρμένοι εσεις ρε πολιτικάντιδες τι κάνατε;Εσεις δεν διεθφείρατε αυτό τον λαό;Εσεις δεν του μάθατε τις κλαδικές,τις χορηγίες και τα βουλευτικά γραφεία;
Και αντί να αλλάξετε τακτική ζητάτε και τα ρέστα απο ΠΟΙΟΥΣ;
Απο τον λαό με το να τον ξεφτιλίζετε και απο πάνω στους διάφορους Ευρωπαίους χαρτογιακάδες για να φανείτε εσείς ως φορείς της "παρθενίας";
Δηλαδή αν μια σύζυγος ενός των δημοσιοκάφρων είναι πουτάνα θα βγεί να το πεί στα κανάλια;Φυσικά όχι.
Αλλά έτσι έχουν μάθει αμφότεροι να δυσφημούν τον λαό και την χώρα για μικροκομματικά οφέλη.Τα ίδια έκανε ο Αλογοσκούφης με την απογραφή...Τα ίδια κανει και ο Γιωργάκης με την...παραγραφή.Ο ενας τα ρίχνει στον άλλο και οι δυο μαζί στον ελληνικό λαό που βγαίνει και κερατάς και δαρμένος.
Ομως ο Γιούνκερ αλλά και ο εκπρόσωπος του έτερου ευρωπαίου γραφειοκράτη Ολι ρεν είπε και κατι άλλο που δεν δόθηκε μεγάλη σημασία "ο τέως Επίτροπος Οικονομίας, Χοακίν Αλμούνια είχε φέρει πολλές φορές προς συζήτηση στα Συμβούλια Eurogroup και Ecofin, είτε το ζήτημα της δημοσιονομικής κατάστασης της Ελλάδας, είτε το θέμα των στατιστικών στοιχείων.Η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας αποτελούσε θέμα συζητήσεων μεταξύ των Ευρωπαίων εταίρων".
Τι σημαίνει αυτό;Πως όλοι γνώριζαν εδω και τουλάχιστον μια δεκαετία πως το καράβι βουλιάζει.Γνώριζαν σχεδόν τα πάντα και τα συζητούσαν.
Ομως τι έκαναν;ΤΙΠΟΤΑ...Και δεν έκαναν τίποτα γιατί το παιχνίδι ήταν και είναι στημένο ώστε να παραδοθεί η χώρα ως πειραματόζωο στα ξεφτιλισμένα σχέδια τους και ο ελληνικός λαός να έχει την θλιβερή πρωτιά να εφαρμόσει το πραγματικό πρόσωπο της παγκοσμιοποίησης υποθηκεύοντας το μέλλον του αλλά και το μέλλον των παιδιών του ώστε κάποιοι εταίροι ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ να διασφαλίσουν τα δάνεια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: