Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ...ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ

Κάτι δεν πάει καλά στην συμπρωτεύουσα αφού τα γκάλοπ δίνουν στον υποψήφιο για την δημαρχία κ.Μπουτάρη που στηρίζεται απο το ΠΑΣΟΚ 44%!!!!
Και δεν είναι ότι πρόκειται για πρώην αλκοολικό που ο άνθρωπος και μπράβο του κατάφερε να απεξαρτηθεί αλλά κυρίως για την πολιτική του διαδρομή.
Στο πρόσωπο του μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει την ατάκα απο γνωστή παλιά ελληνική ταινία "υποψήφιος γεννήθηκες υποψήφιος θα πεθάνεις".
Εχουμε χάσει το μέτρημα σε πόσες εκλογικές αναμετρήσεις έχει "ταλαιπωρήσει" τους Θεσσαλονικιούς αλλά κάτω δεν το βάζει.
Παρόλα αυτά δε νομίζουμε ούτε ο ίδιος να μπορεί πλέον να βγάλει άκρη με τις προσωπικές πολιτικές του πεποιθήσεις πόσο μάλλον για το τι θέλει να κάνει στην πόλη.
Η πολιτική του διαδρομή κάνει....οχτάρια αφού το 2002 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με το ΚΚΕ.Το 2004 υπήρξε υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ αυτή την φορά και μάλιστα ήταν και μέλος αυτού που οι Πασόκοι δυσφημίζοντας την λέξη αποκαλούν "Εθνικό" συμβούλιο.
Και ενω δήλωνε ψηφοφόρος της ΝΔ....ξαφνικά το 2009 στηρίζει τον Μάνο συν ιδρύοντας την Δράση και κατεβαίνοντας και εδω ως υποψήφιος ευρωβουλευτής.
Σαν μην έφταναν όλα αυτά με το στόμα ανοιχτό άφησε τους παρευρισκόμενους στην προεκλογική συγκέντρωση του ανακοινώνοντας ότι αν κερδίσει τις εκλογές θα συμπεριλάβει στο πρόγραμμα της δημοτικής τηλεόρασης ξεχωριστή ζώνη πορνό.

Μετά απο όλα αυτά είναι εύλογο το ερώτημα...
Ρε σεις εκεί στο ΠΑΣΟΚ είστε σίγουροι ότι ο άνθρωπος απεξαρτήθηκε ή για να πάρει αποφάσεις χρειάζεται.....καύσιμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: