Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Εξω απο τον Άρειο Πάγο μαζεύτηκαν εκατοντάδες συμβασιούχοι και "stagiers" κατα το νεοδημοκρατικό....για να διαδηλώσουν για την απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας που κρίνει παράνομες τις μονιμοποιήσεις.
Και μιλάμε για ένα αριθμό που πλησιάζει ίσως και να ξεπερνά τους 200 χιλιάδες ανθρώπους.
200 χιλιάδες που για τα ελληνικά δεδομένα δεν ζητούν τίποτα οι άνθρωποι απλά να διοριστούν στο δημόσιο....Ετσι απλά.....
Ολοι καλύπτουν σύμφωνα με τους ίδιους "πάγιες και διαρκείς" ανάγκες και ως εκ τούτου πρέπει να μονιμοποιηθούν.
Φυσικά στο πλευρό τους δεν στάθηκε ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε και η ΝΔ που τους διόρισαν μιας και τα πράγματα άλλαξαν.
Το μεν ΠΑΣΟΚ είναι κυβέρνηση και θα τους ξαναχρειαστεί σε 3 χρόνια...ΑΝ τους ξαναχρειαστεί αφού μέχρι τότε θα ψηφίζουν και οι Παπανδρέλληνες.
Η δε ΝΔ κάηκε στο χυλό και φυσάει και το γιαούρτι αφού μιας και διόρισε...διορισε...διόρισε διόρισε βλέπει ότι τώρα δεν την παίρνει να βγάλει κορώνες περί πολιτών που αδικούνται γιατί θα τους κράξει ο υπόλοιπος ελληνικός λαός που του λείπουν απο το 1 ευρώ τα 99 λεπτά για να πάρει κουλούρι.
Πόσο μάλλον να κληθεί να πληρώσει τα καινούργια γαλαζο-πράσινα βολέματα.
Ομως υποστηρικτής και μάλιστα ένθερμος εμφανίστηκε ο Τσίπρας αυτός το "τρελό" αγόρι που αφού ξεπάτωσε το από-κομμα του στηρίζοντας την εξωκοινοβουλευτική αριστερά των συνιστωσών και όχι μόνο βρέθηκε να στηρίζει αυτούς που στην ουσία είναι τα πασοκοπαίδια και τα γαλάζια παλικαράκια
Ελλας το μεγαλείο σου....
Ομως κανείς δεν φρόντισε να τους πει ότι το δικαστήριο δεν έκανε τίποτα παραπάνω απο το να εφαρμόσει τον νόμο του ΠΑΣΟΚ του 2001 με τον οποίο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η μετατροπή ορισμένου χρόνου σε αορίστου.
Εδω είναι Ελλάντα και ως γνωστό οι νόμοι στην χώρα δεν παίζουν ρόλο προκειμένου για ψηφοθηρία και πολιτική απάτη.
Ετσι δεν προκαλεί εντύπωση η απουσία αυτών που διόρισαν και επέλεξαν να παίξουν με την αγωνία χιλιάδων ανθρώπων αλλα και η εμφάνιση αυτών που είναι κατ' επάγγελμα "υπερασπιστές" των αδυνάτων ειδικά όταν πρόκειται να καπελώσουν εργατικούς αγώνες ή να αποκομίσουν κομματικά οφέλη και ΠΑΝΤΑ προς ζημία του συνόλου και της πατρίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: