Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

Εδω ο κόσμος καίγεται και αυτοί ασχολούνται με τυπολατρίες.
Μιλάμε κυρίως για ορισμένα στελέχη των δυο μεγάλων κομμάτων καθώς και τα "μιντιακά" φερέφωνα που τους υπηρετούν.
"Θά 'ρθει ο Καραμανλής";....."Γιατί να μην έρθει ο Καραμανλής"....."Να μη πάει πουθενά ο Καραμανλής"......"Να στείλει υπόμνημα ο Καραμανλής".
Για σταθείτε ρε παλληκάρια....
Μήπως μας τα πρήξατε με τον χοντρό;
Και για να έχουμε καλο ερώτημα ο Καραμανλής είναι υπεράνω του νόμου;
Εντάξει "καταλαβαίνω" ορισμένους ότι στο άκουσμα "Καραμανλής" κατεβάζουν μέχρι και παντελόνια αλλά ΕΛΕΟΣ.
Ενα χρόνο τώρα ασχολούμαστε αν ο χοντρός θα εμφανιστεί...αν θα μας κάνει την χάρη να μιλήσει....αν θα βγεί απο το σπίτι του.
Αυτό είναι το πρόβλημα;
Απο την στιγμή που ΚΑΙ αυτός συντέλεσε στο να φθάσει η χώρα στο σημερινό χάλι και απο την στιγμή που δεν είχε τουλάχιστον το φιλότιμο να βγεί ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ των εκλογών και να απολογηθεί στον ελληνικό λαό....Ο άνθρωπος είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ.
Τώρα η κάλυψη που του παρέχουν οι ανόητοι νεοδημοκράτες που δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτό τον τρόπο παρασύρονται στον πάτο μαζι με αυτόν στην συνείδηση του λαού αλλά και τα παπαγαλάκια που μας διασκεδάζουν με βλακείες είναι ανάξια σχολιασμού.
Οσο αφορά την κλήση του καθ αυτή στην Εξεταστική.....
Αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους ο νόμος αναφέρει ότι η εξεταστική δεν είναι απλοί βουλευτές που κωλοβαράνε (μπορεί να είναι και έτσι) αλλά επιτελούν ανακριτικό έργο.
Που σημαίνει πως την συγκεκριμένη στιγμή είναι δικαστικοί και όχι απλοί βουλευτές.
Ως εκ τούτου για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους....ΠΟΙΟΣ είναι ο Καραμανλής που γράφει την δικαιοσύνη την όποια δικαιοσύνη και υπάρχουν μερικοί που τον προτρέπουν να "μην πατήσει το ποδάρι του".;
Δηλαδή όλοι οι άλλοι που εμφανίστηκαν είναι....μακάκες;
Ή λιγότερο πολίτες απο τον Καραμανλή;
Ατυχής εως ιερόσυλη βέβαια η σύγκριση αλλά εδω ο Κολοκοτρώνης σύρθηκε στο δικαστήριο ...Δεν είπε δεν πάω.
Ο Καραμανλής είναι απο άλλη "πάστα";.....Μήπως στην τελική αν δεν είχε το όνομα δεν θα "τον ήξερε ούτε η μάνα του";
Ρε αν ήμασταν κράτος και όχι κωλοχανείο θα έπρεπε όλοι πρωθυπουργοί και υπουργοί Οικονομικών των τελευταίων 30 χρόνων να είχαν κληθεί και απο σεβασμό στους θεσμούς που οι ίδιοι "πιπιλάνε" όλη την ώρα να ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ να πάνε να λογοδοτήσουν και αν λειτουργούσε η δικαιοσύνη όλοι να ήταν στον Κορυδαλλό.
Και όχι να κοιτάμε να βγάλουμε απο την μύγα ξίγκι "ξεσκονίζοντας" τον κάθε ανίκανο πολιτικάντη που έτυχε να έχει ένα όνομα και με αυτό το όνομα να εκλεγεί αρχηγός κόμματος μονο και μονο για να μην βαρέσει διάλυση το κόμμα....ή μήπως δεν είναι έτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: