Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010

"ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ...."

Τελικά δεν έχω καταλάβει αν η ΔΕΘ πρόκειται για Διεθνής εμπορική έκθεση ή για έκθεση της Ελληνικής αστυνομίας.
Οπου ο καθε επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει την ελληνική φιλοξενία υπο τον φόβο των καπνογόνων...Να περπατήσει τους δρόμους της συμπρωτεύουσας θαυμάζοντας τις αστυνομικές κλούβες....Να χαρεί τον καθαρό ουρανό και να δει τα αστυνομικά ελικόπτερα να κάνουν την βόλτα τους...Να πιεί τον καφέ του ρε αδερφέ ήσυχος αφού η ΕΛΑΣ φρόντισε να αποκλείσει το μισό κέντρο της πόλης.
Και όλα αυτά σε μια "Διεθνή Έκθεση".....Κωλοχανείο θα πεί κάποιος και ξεφτίλα παγκόσμιας κλάσης.Και αν δεν υπήρχαν τα μέτρα και γενικότερη πολιτική του George η οποία όχι μόνο δικαιολογεί το παπούτσι που εκσφενδόνισε ο Έλληνας πολίτης εναντίον του κατοχικού πρωθυπουργού...Και μόνο η όλη αντιμετώπιση της Διεθνούς Εκθεσης απο τους πολιτικούς που έχει μεταβληθεί σε πολιτικό πανηγύρι ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ με τους απ'έξω απο την αίθουσα να αγωνιούν για το μέλλον τους και το μέλλον της πατρίδας τους και να διαμαρτύρονται και τους μέσα να χαριεντίζονται και να εξαγγέλλουν ΤΡΙΧΕΣ...
Και μόνο αυτό θα άξιζε όχι παπούτσι αλλά αρβύλα και μάλιστα νούμερο 46....
Υπάρχει όμως μια μεγαλύτερη ξεφτίλα που πέρασε στα ψιλά λόγω...."Διεθνούς Εκθεσης".
Ολοι διαβάσαμε αυτές τις μέρες για τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες και ενστάσεις που έχουν σχέση με την άνοδο της κουστοδίας ΠΑΣΟΚ των νεο-υπουργών....νεο-υφυπουργών....νεο-συμβούλων κ.λ.π.Που κοστίζουν αρκετά εκατ. ευρώ στο Έλληνα φορολογούμενο.
Την ίδια ώρα όμως που η κατοχική κυβέρνηση θεωρούσε "απαραίτητο" προφανώς το "κονδύλι" ώστε να διαφημίσει την αντιλαϊκή και προδοτική πολιτική της και να τάξει για ακόμα μια φορά "καθρεφτάκια" στους ιθαγενείς.
Χιλιάδες χιλιόμετρα μακρια απο την πατρίδα ένα ελληνόπουλο μας έκανε περήφανους σαν Έλληνες αλλά ταυτόχρονα ξεφτίλιζε και το πολιτικό κατεστημένο του Πασοκιστάν το οποίο με την σειρά του διέσυρε την χώρα παγκοσμίως....
Στην μακρινή λοιπόν Ιαπωνία χθές ο Ηλίας Ηλιάδης χρυσός μας Ολυμπιονίκης το 2004(πραγματικός και όχι γιαλαντζί) στο τζούντο κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο στα 90 κιλά και να στεφθεί και παγκόσμιος πρωταθλητής.
Τωρα θα με ρωτήσετε τι σχέση έχει αυτό με την "κουστοδία" ΠΑΣΟΚ....
Εχει και μάλιστα μεγάλη....Γιατί ενώ βρέθηκαν τα χρήματα όλο αυτό το σκυλολόι να ανέβει στην Θεσσαλονίκη.....να τρώει και να πίνει με χρήματα του ελληνικού λαού.
Ο "άτυχος" Ηλιάδης αναγκάστηκε να μεταβεί στην Ιαπωνία με ΞΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
Μέχρι εδω έφτασε η ξεφτίλα.....Το Ελληνικό κράτος αρνήθηκε να πληρώσει λόγο "οικονομίας" τα έξοδα της Ελληνικής ΕΘΝΙΚΗΣ ομάδας και τα πλήρωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία του τζούντο.
Αν αυτό δεν είναι ο πλήρης διασυρμός.....
Ντροπή ρε....Ντροπή.....Οχι παπούτσι θέλετε αλλά ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΜΕΣΑ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: