Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Με αφορμή τα νεα επεισόδια που εξελίχτηκαν χθες στην περιοχή του πολύπαθου Αγίου Παντελεήμονα και τις αντιδράσεις κατοίκων και μη...
Νοιώθω την ανάγκη να κάνω ορισμένες επισημάνσεις.
Καταρχάς είναι φανερό ότι κάποιοι προσπαθούν να κερδίσουν απο το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί...Να αποκομίσουν κομματικά οφέλη είτε στηρίζοντας τους λαθρομετανάστες αφού μην ξεχνάμε είναι μελλοντικοί...."συμπατριώτες μας" και άρα ψηφοφόροι είτε τους δικαιολογημένα ξεσηκωμένους κατοίκους που βλέπουν όχι μόνο να υποβαθμίζετε η ποιότητα ζωής τους αλλά να απαξιώνεται και η περιουσία τους αφού καθημερινά καταστήματα και διαμερίσματα χάνουν την αξία τους λόγο της επικρατούσας κατάστασης.
Και όσο αυτό γίνεται είναι βέβαιο ότι κάποιοι άλλοι "ανθρωπιστές" θα θελήσουν να προστρέξουν αγοράζοντας αυτές τις περιουσίες για ένα κομμάτι ψωμί.
Μπορεί όμως να φαίνεται περίεργο αυτό σε κάποιους αλλά αυτή η κατάσταση βολεύει και τους κυβερνώντες αλλά και τα συγκεκριμένα συμφέροντα.
Καταρχάς βολεύει τους κυβερνώντες γιατί ανεχόμενοι αυτή την κατάσταση δείχνουν ανοχή στην λαθρομεταναστευτική σαβούρα.Με αυτό τον τρόπο εκφράζουν και τον "ανθρωπισμό" αλλά και τον εκλογικό σχεδιασμό τους.
Παράλληλα μέσω των καθεστωτικών ΜΜΕ εμφανίζουν τον "μπαμπούλα" της κακιάς "ακροδεξιάς" απο την οποία "κινδυνεύουν" οι Ελληνες καθε ώρα και στιγμή....που βολεύει τους ίδιους.
Είναι για να δώσουμε ένα παράδειγμα κατι αντίστοιχο με του "εθνάρχη" Καραμανλή το "ή εμένα ή τανκς".
Ετσι και η κυβέρνηση με τον τρόπο της δείχνει τους "ακροδεξιούς" λέγοντας στους κατοίκους "δεν θέλετε τους Παπανδρέλληνες;κοιτάξτε τι σας περιμένει".
Βέβαια το δίλημμα είναι για...λαϊκή κατανάλωση αφού και την δύναμη της λεγόμενης "ακροδεξιάς" γνωρίζουν αλλά και ότι η "ακροδεξιά" ούτε λήστευσε ούτε ξεπούλησε ούτε πρόδωσε τον τόπο.Ολα αυτά τα έκαναν οι ίδιοι οι ψευτο-δημοκράτες..
Ετσι καμία εντύπωση δεν προξενεί ότι αυτοί που δηλώνουν άθεοι χρησιμοποιούν μέχρι και τον ιερέα του Αγίου Παντελεήμονα για να επιρρίψουν στους κατοίκους και τους κατα την γνώμη τους "ακροδεξιούς" μισαλλοδοξία που λένε πως δεν συνάδει με τον χριστιανισμό.
Δεν θα μπω στην διαδικασία "θεολογικής" συζήτησης εκείνο όμως που ξέρω είναι ότι ΣΕ ΟΛΕΣ τις θρησκείες λιγο ή πολύ διδάσκεται η ειρήνη και η αγάπη.
Ομως όταν ενα έθνος αποφασίζει να πάρει τα όπλα και να ΑΜΥΝΘΕΙ να σώσει την θρησκεία του,τον πολιτισμό του,την ιστορία του,ακόμα και την ίδια του την ζωή....τότε τα όπλα είναι ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ.
Άλλωστε μεγαλύτερη μισαλλοδοξία επιδεικνύουν οι εκάστοτε κυβερνώντες που όταν αρπάζουν την εξουσία ξεχαρβαλώνουν ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό...Παρά μερικοί απλοί πολίτες έστω και "ακροδεξιοί" που ζητούν να ζουν ως Έλληνες στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: