Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΑ Χ....ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΣ

Μετέτρεψαν την Αθήνα σε κόλαση και μαζί της μετέτρεψαν σε κόλαση την ίδια τη ζωή μας.
Δεν πρόκειται για πρωτεύουσα χώρας της Ε.Ε…Αυτή η πόλη δεν είναι πλέον η πόλη με την ιστορία και τον πολιτισμό χιλιετιών…
Η Αθήνα δεν αποτελεί πλέον την πόλη – όνειρο του πολίτη της γης που έθετε ως σκοπό του το να καταφέρει να την επισκεφθεί έστω και μια φορά στη ζωή του.
Αυτή την πόλη – στολίδι της γης, την έχουν μετατρέψει σε πόλη φάντασμα. Τσάκισαν την αξιοπρέπειά της.
Παντού σκουπίδια… Παντού βαποράκια…Πλατείες χρυσοπληρωμένες με αίμα και ιδρώτα από τον Έλληνα φορολογούμενο, έχουν παραδοθεί στην ακολασία, στους εισβολείς, στη βρωμιά και τη δυσωδία, και έχουν καταστεί απαγορευμένη ζώνη για τους κατοίκους που τις χρυσοπλήρωσαν.Αδέσποτα σκυλιά παντού…Ανεξέλεγκτοι μικροπωλητές όλων των αποχρώσεων παντού…Ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα παντού…Παντού σαπίλα…Παντού εγκατάλειψη…Παντού βρωμιά, μιζέρια και ανεξέλεγκτοι πλιατσικολόγοι.
Στη ζωή μας, στα όνειρά μας, και στα τραγούδια μας, αυτή η πόλη ήταν γεμάτη μεγαλείο, ρομαντισμό και γειτονιές που είχαν σε όλους κάτι να θυμίσουν.
Στα δικά τους όνειρα, στα σχέδια τους, στις πρόστυχες πολιτικά σκέψεις τους, ήταν μια πόλη εφιάλτης.Και το κατάφεραν…Μετέτρεψαν την Αθήνα σε κόλαση και μαζί της μετέτρεψαν σε κόλαση την ίδια τη ζωή μας.
Μετέτρεψαν το στολίδι του κόσμου και την κορυφαία τουριστική πρωτεύουσα της υφηλίου σε κολαστήρι για τους κατοίκους της και στην πλέον απωθητική πρωτεύουσα για τον επισκέπτη όπου γης.Εγκληματούν καθημερινά σε βάρος της ιστορίας μας.Σκοτώνουν τον πολιτισμό μας.Προσβάλουν την αξιοπρέπειά μας.
Δισεκατομμύρια φόροι πληρωμένοι με αίμα απ αυτό το λαό, έχουν παραδοθεί για να λυμαίνεται η ανομία, η εγκληματικότητα και οι εισβολείς με τρόπο ανεξέλεγκτο και κατάφωρα προκλητικό τις υποδομές για τις οποίες ματώσαμε προκειμένου να γίνει αυτή η πόλη πιο φιλόξενη και λειτουργική για τους ίδιους της τους κατοίκους. Και το χειρότερο απ όλα είναι το θράσος τους. Οι εγκληματίες που κατήντησαν αυτή την πόλη χαβούζα, ζητούν και πάλι ψήφο από αυτό το λαό για να ολοκληρώσουν το εγκληματικό τους έργο
Τους απαντάμε:Το μόνο που δικαιούστε, είναι να πάρετε «πόδι» από αυτή την πόλη και να εξαφανιστείτε οριστικά. Υποχρεούστε να μας παραδώσετε ξανά και την πόλη μας και τη ζωή μας ελεεινοί.
Εστάλη απο http://ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: