Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

"ΕΦΤΥΣΑΝ" ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Γερό στομάχι θα έπρεπε να διαθέτει κάποιος ώστε να παρακολουθήσει χθες βράδυ την εκπομπή του Ζούγκλα με θέμα την κατάσταση που επικρατεί στον Αγ.Παντελεήμονα.
Μια εκπομπή που σε αντίθεση με τις συνηθισμένες που κάνει ο κρυφο-αναρχοκομμουνιστής δημοσιογράφος όταν φιλοξενεί αντίστοιχα θέματα προσπάθησε να δείξει και την άλλη άποψη.
Αυτή που συνήθως οι "ανθρωπιστές" δεν αφήνουν να ακουστεί.....
Οχι βέβαια πως είχε σκοπό να το κάνει γιατί ως συνήθως οι καλεσμένοι του έχουν ταυτόσημες ή ίδιες απόψεις με αυτόν ώστε η εκπομπή να.... πηγαίνει καλύτερα και να περνά τα μηνύματα που θέλει.
Αλλά χθες έγινε το αδιανόητο...Συνηθισμένος απο το γλύψιμο των πολιτικάντηδων που πετούν την σκούφια τους για να εμφανιστούν στο γυαλί ακόμα και αν τους λοιδορούν ή τους βρίζουν έκανε το "λάθος" να προσκαλέσει απλούς κατοίκους του Αγ.Παντελεήμονα για να εισπράξει ένα όχι στα μούτρα και την απάντηση πως είναι υπερασπιστής των λαθρομεταναστών.
Και όχι μόνο θα έλεγα....Και των αναρχικών...των κουκουλοφόρων....των τρομοκρατών....και του καθε παράσιτου της ελληνικής κοινωνίας.
Παρόλα αυτά επειδή τα αποκαλυπτήρια του ρόλου του ως φερέφωνου των αναρχο-κομμουνιστών θα γίνονταν σε όλο το μεγαλείο τους.Ανάμεσα σε 20 ανθρώπους κάλεσε και 2 πολίτες που είπαν τα πράγματα με το όνομα τους.
Μάλιστα πρωτάκουστο για τον ίδιο και την "προοδευτική" εκπομπή του παρουσίασε και βίντεο με τις άλλες "πονεμένες" ιστορίες....... φόνων,ληστειών,βιασμών,πορνείας και ότι άλλο "όμορφο" έφεραν στο τόπο μας οι αγαπημένοι του λαθρομετανάστες.
Ομως όπως λεει ο λαός "θέλει η π..... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει"
Παρόλα τα βίντεο που έδειξε....παρ όλες τις διαμαρτυρίες άρχισε να διακόπτει όσα δεν ήθελε να ακουστούν και θυμήθηκε την....Ιταλία.Οπου παίρνουν λέει επίδομα 50 ευρώ ημερησίως.
Εκείνη την ώρα δεν κρατήθηκα...Η ευγένεια μου πήγε περίπατο και είπα το γνωστό τι λες ρε μ.......
Ξεπερνώ ότι 50 ευρώ δεν παίρνουν πλέον ούτε οι Έλληνες ως μεροκάματο πόσο μάλλον επίδομα.Αλλά εντάξει να λέμε κατι για να υποστηρίξουμε την θέση μας όμως τουλάχιστον να έχει το μίνιμουμ της λογικής.
Καταρχάς η Ιταλία που τους ξεκουμπίζει κιόλας έχει εργοστάσια για να δουλέψουν αν τους χρειαστεί εμείς ρε δημοσιογράφε με τρελλόχαρτο τι έχουμε;
Είναι δυνατόν να συγκρίνεις μια απο τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στην Ευρώπη με την ψωροκώσταινα που παράγει..... επαγγελματίες πολιτικούς;
Αλλά που να πάρεις χαμπάρι όταν είσαι τρελός για να υπηρετήσεις την πατρίδα σου αλλά τα έχεις τετρακόσια για να εκφέρεις άποψη για τέτοια σοβαρά θέματα και μάλιστα το γνωστό συνάφι των κίναιδων και των ψώνιων της τηλεόρασης να σε έχει αναδείξη και ως μεγαλοδημοσιογράφο.
Και μέσα σε όλη αυτή την τρικυμία εν κρανίο του τρελλο-δημοσιογράφου η κατάληξη ήταν να κλάφτεί γιατί τον κυνηγά λέει το ΕΣΡ επειδή η "δημοκρατικότητα" του επέβαλλε να δώσει βήμα στον αρχι-τρομοκράτη εγκληματία Ξηρό που έκανε και μαθήματα δημοκρατίας και κοινωνιολογίας απο τον Κορυδαλλό.
Και η απάντηση του Ζούγκλα;
"Δεν αναγνωρίζω καμία αρχή στην Ελλάδα".
Καμαρώστε έναν "δημοκράτη".....Ρε όξω απο την παράγκα.
Σε ποιο κράτος εκατομμυριούχος δημοσιογράφος θα έκανε τέτοια δήλωση και δεν θα τον τσουβάλιαζε ο εισαγγελέας την άλλη μέρα;
Κατα τα άλλα όλη η παρευρισκόμενη υποκριτική αριστεράντζα δεν θορυβήθηκε απο τα λεγόμενα του Ζούγκλα αλλά συνέχισε τον "διαφωτισμό" απο τηλεοράσεως για την ανοχή και την αγάπη στην διαφορετικότητα.
Και αν το καλοσκεφτούμε δίκιο είχαν γιατί και τους ανεχόμαστε χρόνια ολόκληρα να δηλητηριάζουν τον ελληνικό λαό με τις "προοδευτικές" τους ιδέες αλλά και μένουμε οι περισσότεροι αδρανείς στην διαφορετικότητα που μας επιβάλλουν με σκοπό να καταστρέψουν το μοναδικό έθνος στην Ευρώπη που μεγαλούργησε έχοντας 98% αμιγής ΕΛΛΗΝΙΚΟ πληθυσμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: