Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ...."ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ"

Γεωργιάδης...τον ξέρεις και...συμφέρει...
Παραλλαγή μιας παλιάς διαφήμισης αφιερωμένη στον Καρατζαφέρη και την αδυναμία του στις γελοίες ατάκες που εκτοξεύει κατά καιρούς.
Αυτός είναι τελικά ο "εκλεκτός" για την περιφέρεια Αττικής αφού ο μεν Βορίδης "προστατεύεται" ή δε άλλη επιλογή είναι ανύπαρκτη αφου στην ουσία δεν υπήρξε ΠΟΤΕ στο μυαλό του κωλοτούμπα προέδρου.
Μπορεί να έγλειψε για μήνες την ΝΔ...να έφτασε στο σημείο να παρακαλάει για κοινή υποψηφιότητα αλλά η δεύτερη σκέψη του (γατί η πρώτη είναι πάντα ΝΔ) βρίσκεται πάντα στο παιδί για όλες τις δουλειές..
Γεωργιάδης εκπρόσωπος τύπου...Γεωργιάδης βουλευτής....Γεωργιάδης κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος....Γεωργιάδης ξανά εκπρόσωπος τύπου...Γεωργιάδης γραμματέας του κόμματος....
Ξανα μανά Γεωργιάδης τωρα ΚΑΙ....υποψήφιος περιφερειάρχης.
Και αν δεν τα έβρισκε με τον Κακλαμάνη είναι 100% σίγουρο ότι πάλι αυτον θα κατέβαζε ως υποψήφιο δήμαρχο.
Μόνο για....αρχιεπίσκοπο δεν τον έχει βάλει υποψήφιο....Ελεος δηλαδή....
Διαβάζοντας άλλα άρθρα σχετικά με την συγκεκριμένη υποψηφιότητα δυο ήταν τα θέματα η "στενή" σχέση κωλοτούμπα-Βορίδη-Μητσοτακέικου και οι "επιδόσεις" life style του "μπουμπούκου".
Εμείς εκείνο που έχουμε να πούμε είναι.....
ΠΟΙΟΣ όχι πολιτικός αλλά ΑΝΘΡΩΠΟΣ με φιλότιμο θα δεχόταν μετά αυτή την γελοιοποίηση της υποψηφιότητας να αποδεχθεί το "χρίσμα" όταν γνωρίζει τα όσα έχουν προηγηθεί;
Μα φυσικά ο κουμπάρος.Με αυτον υποψήφιο ο Καρατζαφέρης και ρίχνει στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ αφού κατεβάζει την χειρότερη δυνατή κομματική υποψηφιότητα αλλα τουλάχιστον "κομματική".Αλλά και έχει το κεφάλι του ήσυχο αφου γνωρίζει ότι ο Γεωργιάδης είναι κατι σαν το "κατοικίδιο" του.
Οσο αφορά το "προστατευόμενο είδος" Βορίδη μπορεί να έχει σχέσεις με το Μητσοτακέικο αλλά όχι περισσότερες απο αυτές του ίδιου του προέδρου ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ το Μητσοτακέικο.
Αυτά όμως ανήκουν στην σφαίρα των "παραπολιτικών σχέσεων".
Αυτό που εμάς ενδιαφέρει είναι ότι ο Βορίδης ελέγχεται για τον τρόπο με τον οποίο "καταπίνει" τις ιδέες του και αποδέχεται την τυχοδιωκτική πολιτική του προέδρου του αφού γαντζώθηκε απο την βουλευτική έδρα και ξέχασε προφανώς να μιλάει ελληνικά και άρχισε να μιλάει πολιτικά-δικηγορίστικα.
Οσο για τον Καρατζαφέρη....Δεν τον νοιάζει καμία Ντόρα και κανένας απολύτως.
Το μόνο του ενδιαφέρον είναι ο εαυτός του και η μόνη του επιδίωξη είναι να βρίσκεται στην επικαιρότητα...να τα κονομάει.....και να κρατά σε χαμηλά ποσοστά και κατακερματισμένη την πατριωτική παράταξη ώστε να εξυπηρετούνται τα κόμματα εξουσίας και η καθεστωτική αριστερά που ελεύθερα έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.
Για τις υπόλοιπες υποψηφιότητες τι να πει κανείς....
Τα είχαμε γράψει και παλαιότερα όταν αναρωτιόμασταν με μια δόση ειρωνίας αλλά και πίκρας αν στο ΛΑΟΣ υπάρχουν πατριώτες υποψήφιοι.......
Και μάλλον για τον Καρατζαφέρη ΔΕΝ υπάρχουν αφού σύμφωνα με τις επιλογές του..
Σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Στερεά Ελλάδα δεν υπάρχει παρά ο Παπανδρέου "ανεξάρτητος" της ΝΔ!
Σε ΟΛΟΚΛΗΡΑ τα Ιόνια δεν υπάρχει παρά ο Σπύρου της ΝΔ!
Σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Νότιο Αιγαίο δεν υπάρχει παρά ο Κόκκινος της ΝΔ!
Σε ΟΚΛΟΚΛΗΡΗ την Ηπειρο δεν υπάρχει παρά ο Καχριμάνης της ΝΔ!
Για την Θεσσαλονίκη ο Καρατζαφέρης πιέζεται απο την βάση του ΛΑΟΣ για Βελόπουλο και μάλλον αυτό θα πράξει για να κρατήσει κάπως το προσχήματα αν και είναι το τελευταίο που θέλει αλλά μετά το ναυάγιο Ψωμιάδη....οι επιλογές είναι μετρημένες.
Αλλά και στον Δήμο Αθηναίων το ψηφοδέλτιο του αποτυχημένου,ανίκανου και "λαθρομεταστανολάνγου" Κακλαμάνη κοσμούν με την παρουσία τους....Ποιος άλλος ο Μπαμίχας που ο Καρατζαφέρης εν ευθέτω χρόνο σκέφτεται ακόμα και να τον..... ταριχεύση αφού είναι απο τους πρώτους διδάξας στο προεδρικό γλύψιμο και μετά την απομάκρυνση απο την θέση του γραμματέα για να έρθει το νέο αίμα "κατοικίδων" έπρεπε να ανταμειφθεί.
Οσο και ο κ.Κωσταντάρας με την "υψηλή" κομματική συνείδηση (πρωην και αυτός της ΝΔ) ο οποιος όπως ο ίδιος είχε ομολογήσει σε τηλεοπτική εκπομπή....
Σε ερώτηση δημοσιογράφου πως και αποφάσισε να έρθει στο ΛΑΟΣ...
Η ειλικρίνεια του ήταν τόσο αφοπλιστική που με ήρεμο τόνο απάντησε "Περίμενα να με πάρουν απο την ΝΔ τηλέφωνο αλλά αφού αυτό δεν έγινε πήγα στο ΛΑΟΣ".
Ζητω η πατριωτική ιδεολογία λοιπόν....Οπου σύμφωνα με τον Καρατζαφέρη όλες οι κινήσεις του γίνονται για το "καλό" της πατρίδας.
Ε λοιπόν φάτε επιλογές...Φάτε στελέχη....και καλό "μαύρισμα".

2 σχόλια:

Alexandros είπε...

Φίλοι, υπάρχει προβοκάτορας στο youtube με το όνομα “εκκλησία” και δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο. Κοροϊδεύει με το χειρότερο τρόπο ότι Ελληνικό και πατριωτικό υπάρχει. Επισκεφτείτε τον να φρίξετε! http://www.youtube.com/user/ekklhsia

Nikolas είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.