Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ....ΜΠΑΖΑ.ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ

Την απογοήτευση των πολιτών προς τους επαγγελματίες πολιτικούς και την οργή τους για την προδοτική-αντιλαική πολιτική της κυβέρνησης καταγράφει η νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα στον τύπο.
Η απουσία πειστικής εναλλακτικής λύσης σε συνδυασμό με το ότι δεν φαίνεται παρά τις θυσίες του λαού φως στην άκρη του τούνελ που μας έχωσε για τα καλά η ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΑΕ.
Εχει ως αποτέλεσμα να προκρίνεται η "λύση" του "δεν ξέρω δεν απαντώ" το οποίο αθροιστικά με το "ακυρο-λευκό" φτάνει το 32%.
Το ΠΑΣΟΚ "κατρακυλάει" απο το 31% που λάμβανε τον Μάρτιο (πρό μνημονίου) στο 26,5% με τον βουλευτή του κ.Λιάνη να παραδέχεται χθες σε δελτίο ειδήσεων πως "δεν μπορεί να βγεί απο το σπίτι του" φοβούμενος τις αντιδράσεις των πολιτών.
Πανωλεθρία της ΝΔ που μένει στάσιμη στο 19%!!! αποδεικνύοντας ότι ούτε πειστική πρόταση διαθέτει ώστε να αντιπαρατεθεί στην κατοχική κυβέρνηση αλλά και ότι ο λαός δεν λειτουργεί με...σφουγγάρια όπως νομίζει ο κ.Σαμαράς.
Η 5χρονη διακυβέρνηση της ΝΔ και η κατοπινή παράδοση της εξουσίας απο τον κουρασμένο πρωην πρωθυπουργό στον σημερινό τουρίστα Αμερικανοεβραίο πρωθυπουργό ήταν μια προσχεδιασμένη αλλαγή φρουράς με στόχο το εύκολο πέρασμα όλων αυτών των προδοτικών και αντιλαϊκών μέτρων απο μια "σοσιαλιστική" κυβέρνηση.
Κατα τα άλλα 7% λαμβάνει το ΚΚΕ το οποίο λυπάμαι που το λέω τήρησε και τηρεί ποιο έντιμη στάση απο κάποια κόμματα που θέλουν να λέγονται "πατριωτικά".Με κάποιες παραφωνίες βέβαια όπως τους αποκλεισμούς και τις καταλήψεις.Ομως είναι στο δρόμο....
Με...κασέτα θα μου πείτε που παίζει το ίδιο τροπάρι 90 χρόνια αλλά φτάσαμε στο σημείο να λέμε απο το ολότελα καλή και η....Παπαρήγαινα.
Ο Καρατζαφέρης (γιατί ΛΑΟΣ ουσιαστικά δεν υφίσταται) καταφέρνει να πετύχει το σκοπό του.Λίγο τα γλυψίματα,λίγο οι δημόσιες σχέσεις,λίγο οι κωλοτούμπες καταφέρνει να κρατήσει για άλλη μια φορά ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟ το κόμμα και απο το 6% του Μαρτίου να πέφτει στο 5%.
Μέχρι το 3% έχει ακόμα καιρό...Εκεί θα κτυπήσουν οι καμπάνες και θα αρχίσει πάλι την πατριδοκαπηλία.
Ο...διαλυμένος ΣΥΡΙΖΑ με την σαρα και την μάρα των αναρχοκομμουνιστικών συνιστωσών μετά την αγχώδη είσοδο του στην βουλή όχι μονο δεν καταφέρνει να πιάσει το 4% που είχε λάβει αλλά πέφτει στο 2,5%.
Τέλος οι κρυφο-αριστεράτζα με τις ανθελληνικές θέσεις και την απεριόριστη αγάπη για την φύση και το...παρα-φύση.Το κόμμα που τα διαπλεκόμενα έκαναν τα πάντα να προβληθεί στις προηγούμενες εκλογές με τις "οικολογικές ευαισθησίες"...τις πράσινες ευαισθησίες και γενικώς τις ευαισθησίες που καλυμμένα υποκρύπτουν την έντονη αναρχική και ανθελληνική του θέση βρίσκεται στο 2,5% αφου δεν καταφέρνει να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό.
Σε γενικες γραμμές όλοι είναι για τα...μπάζα και στην πραγματικότητα με την συμπεριφορά και τις τακτικές τους αυτό τους αξίζει.
Η "δημοκρατικότητα" όμως των ΜΜΕ αρχίζει παλι να φαίνεται και σε αυτές τις εκλογές αφού δίνουν βήμα όχι ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους υποψήφιους αλλά σε αυτούς που αναγκάζονται απο την "δεοντολογία"-"συμφε-ροντολογία" τους.
Το προηγούμενο παράδειγμα των Οικολόγων όπου το ανύπαρκτο κόμμα με απουσία θέσεων προβαλλόταν απο όλα τα κανάλια και τρώγαμε στην μάπα όποιο κουμπί και να πατούσαμε τον Τρε-λλοπουλο.
Την ίδια "φάμπρικα" πάνε να ανοίξουν και τώρα με τον πρόσφατα αποχωρήσαντα Κουβέλη και το "κόμμα" του που οι δημοσκοπήσεις του δίνουν 1% και όλοι τρέχουν να πάρουν δηλώσεις. Να μου το θυμηθείτε (μακάρι να βγώ ψεύτης) ότι θα είναι ίσως ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: