Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ

Οπως ήταν αναμενόμενο στις προσεχείς εκλογές θα συμμετέχουν "όλες οι φυλές του Ισραήλ".
Απο Πακιστανούς μέχρι "συμπατριώτες" Αλβανούς ακόμα και "Ελληναράδες" απο το Μπαγκλαντές.
Οσο αφορά τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας...τον Δήμο Αθηναίων οι εκλογικοί κατάλογοι περιλαμβάνουν ονόματα ακόμα και απο την....Τουρκία!!!
Αλλά φυσικά θα μου πείτε όλα αυτά ήταν γνωστά και μάλιστα προσχεδιασμένα ύστερα απο τις ελληνοποιήσεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Αφού λίγο το σχέδιο αφελληνισμού λίγο η ψηφοθηρία επέβαλαν τον συγκεκριμένο σχεδιασμό.
Σήμερα λοιπόν μετά τις 650.000 ελληνοποιήσεις του ΠΑΣΟΚ και τις 250.000 της ΝΔ (για να μην ξεχνιόμαστε) φτάσαμε στο σημείο μηδέν.....
Οι εκλογές πλησιάζουν οι "ανθρωπιστές" έπαιξαν τον ρόλο τους όμως πρέπει όπως συμβαίνει σε καθε εκλογική διαδικασία το αδιάβλητο να είναι οφθαλμοφανές και στην συγκεκριμένη περίπτωση οι Παπανδρέλληνες να πράξουν βέβαια το....εκλογικό τους καθήκον αλλά αυτό να γίνει με... χαμηλούς τόνους.
Και ο λόγος δεν είναι αλλος ότι όσο "ανθρωπιστής" και να είναι κάποιος υποψήφιος δεν θέλει την επομένη να ακούει ότι ψηφίστηκε "μονοκούκι" απο το Πακιστάν ή το Αφγανιστάν.
Τώρα θα μου πείτε ότι στην Θράκη υπάρχουν ξεφτιλισμένοι πολιτικάντιδες που για τους ψήφους των μουσουλμάνων γίνονται και...ιμάμιδες.
Αλλά απο την άλλη αυτό πλέον είναι..."παράδοση" στην Θράκη ενω στην πρωτεύουσα του ΑΚΟΜΑ Ελληνικού κράτους δεν είχαμε την "τύχη" μέχρι τώρα να "τηρούμε" τέτοιες "παραδόσεις".
Προσέξτε όμως πως τα "ανεξάρτητα" ΜΜΕ προσπαθούν να καθησυχάσουν τον κόσμο υποστηρίζοντας λιγο ή πολύ ότι οι "συμπατριώτες" μας δεν θα ψηφίσουν.
Με την λήξη λοιπόν της προθεσμίας υποβολής των σχετικών αιτήσεων όπως αφήνεται να διαρρεύσει στον τύπο πανελλαδικά....και το ξαναλέμε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ οι αιτήσεις είναι μόλις 17.000 !!!.Ενω όσο αφορά την Αθήνα είναι 2.227!!!
Δηλαδή η Πασοκο-Νεοδημοκρατική συμμορία που απο κοινού ελληνοποίησαν σχεδόν 900.000 λαθρομετανάστες (στα φανερά) θέλουν να περάσουν στην κοινη γνώμη πως θα ψηφίσουν λιγότεροι απο 10.000 αφου μεγάλο ποσοστό των ελληνοποιηθέντων παρόλο που έγιναν "Ελληνες" δεν διαθέτουν καν τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να συμμετέχουν στις εκλογές!!!
Θέλουν να πιστέψουμε πως απο το σχεδόν 700.000 ΜΟΝΟ Αλβανών που κατοικούν στην Αθήνα θα ψηφίσουν μόλις 2.227.
Σε αυτή την "λούμπα" πέφτουν και μερικά πατριωτικά ιστολόγια που αναπαράγουν την είδηση πως οι λαθρομετανάστες δεν δείχνουν ενδιαφέρον για τις εκλογές ακυρώνοντας τον σχεδιασμό του ΠΑΣΟΚ.
Ομως η πραγματικότητα είναι άλλη....
Ποιος άραγε μπορεί να μετρήσει την ψήφο των λαθρομεταναστών;Ποιος ΘΕΛΕΙ να την μετρήσει;Ποιος θέλει να την δημοσιοποιήσει με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στοιχεία;
Ποιος θα μετρήσει τους ΠΑΡΑΝΟΜΑ ελληνοποιηθέντες σε αρκετούς δήμους της χώρας αφου ακόμα εκκρεμούν εισαγγελικές έρευνες για πλαστογραφία που οδηγεί στην παράνομη εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους;
Μα φυσικά οι ίδιοι που επιμελώς ενημερώνουν τους Έλληνες πολίτες ότι οι λαθρομετανάστες και οι ΠΑΡΑΝΟΜΑ ελληνοποιηθέντες είναι μόλις 250.000 (κατά Παυλόπουλο).
Στην ουσία δηλαδή ΚΑΝΕΙΣ.Με τον ίδιο τρόπο που "χάνονται" κατα την..... ενημέρωση μερικά εκατομμύρια και τα 2,5 εκατ. γίνονται 250 χιλ.....
Ε την ίδια ενημέρωση θα έχετε και τώρα.....

3 σχόλια:

hellenic times είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΠΗΓΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 650.000 ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ??? ΓΝΩΣΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΠΟΙΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 2000, ΕΝΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 6500. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΣ...ΨΑΞΤΟ

Protesilaos είπε...

Ισως δεν κατάλαβες...
Δεν είπα πως θα ψηφίσουν 650.000 αλλά οτι οι ελληνοποιηθέντες ΜΟΝΟ του ΠΑΣΟΚ είναι 650.000.Και η πηγή είναι το ίδιο το υπουργείο εσωτερικών.
Τώρα αν απο αυτούς πιστεύεις ότι θα ψηφίσουν λιγότεροι απο 10.000 τότε οκ.
Οσο για το τι γράφουν οι εφημερίδες...δεν έχω καμια αμφιβολία.
Η κοινή λογική όμως λεει άλλα.

Ανώνυμος είπε...

τι κανει νιαου νιαου στα κεραμίδια......Σε λίγα χρόνια όχι ψήφο αλλά Πακιστανό δήμαρχο θα έχουμε.