Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ" ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΥΧΑΙΟ;

Το θέμα της ημέρας είναι φυσικά η επιστολή του πρώην πρωθυπουργού στην Εξεταστική για το Βατοπέδι.
Μια "πολιτικάντικη" επιστολή που διαψεύδει κατηγορηματικά ακόμα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό που 2 χρόνια πρίν αποδεχόταν το σκάνδαλο,ζητούσε συγνώμη για τις "αδυναμίες" του συστήματος αλλά και εμμέσως για τις δικές του αβλεψίες.
Μετά απο 2 Εξεταστικές και 1 προανακριτική που επι της ουσίας κορόιδεψαν τον κόσμο το θέμα όπως φαίνεται παει για κουκούλωμα.
Η εκστρατεία ορισμένων ΜΜΕ με την "άδεια" του ΠΑΣΟΚ που τις τελευταίες μέρες ανακάλυψαν πως "σκάνδαλο δεν υπάρχει" οδήγησαν όλως...τυχαίως στην εμφάνιση του άφαντου Καραμανλή που μας έκανε την χάρη να μας πεί πως είμαστε ηλίθιοι αφού οι μάρτυρες....οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ μάρτυρες,οι δικαστικοί,οι εφοπλιστές,οι "άγιοι" καλόγεροι,οι συμβολαιογράφοι αλλά και οι απλοί κάτοικοι της περιοχής είναι ΟΛΟΙ ψεύτες.
Δεν ζημιώθηκε το δημόσιο μας λενε......
Τόσο απλά.....
Καταρχάς κύριοι οι λογαριασμοί σε offshore που ανακάλυψαν οι αρχές και αναφέρονται στις αγοροπωλησίες ΔΕΝ άνοιξαν μέχρι σήμερα.Τυχαίο;
Μιλούν για ανταλλαγή που αν είναι δυνατόν φτάνουν στο σημείο να λένε πως ευνόησε κιόλας το δημόσιο.
Και άντε να δεχτούμε ότι οι μάρτυρες....οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ μάρτυρες ψεύδονται....
Ποιος κύριοι ανταλλάσσει νερό με κτίσματα;Ποιος
Ξεχνούν μάλιστα ότι υπάρχει δικαστική απόφαση του 2008 με την οποία η λίμνη Βιστωνίδα που ανταλλάχθηκε με Ολυμπιακά ακίνητα δεν ανήκει καν στην ιδιοκτησία της μονής.
Αλλά και τα ίδια τα ακίνητα που ανταλλάχθησαν ψευδώς αναφέρεται ότι περιήλθαν στο δημόσιο αφου συγκεκριμένα ακίνητα ανταλλάχθηκαν "χέρι με χέρι" με γνωστό Κύπριο εφοπλιστή στον οποίο κατέληξαν.
Με απλά λόγια η μονή αντάλλαξε νερό που ΔΕΝ της ανήκε με κτίσματα τα οποία με την σειρά τους μέρος αυτών μοσχοπουλήθηκαν σε ιδιώτες.
Τώρα αν αυτό δεν είναι σκάνδαλο.....Τι άλλο να πει κανείς.
Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: