Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2010

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ..... ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

"Σόι πάει το βασίλειο" λέει πολύ σοφά ο λαός μας.....
Και αφού η "αξιοκρατία" του ΠΑΣΟΚ "κτύπησε" αρχικά με τις δήθεν προσλήψεις ΓΓ των υπουργείων μέσω των βιογραφικών που είχαν κατατεθεί στο διαδίκτυο.
Και που ως θαύματος οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν με τον ενα ή τον άλλο τρόπο στενή κομματική σχέση με την κυβέρνηση.
Φρόντισαν με τον ρουσφετολογικό νόμο των μετακλητών υπαλλήλων να μην αφήσουν παραπονεμένους και τους πολιτικούς αντιπάλους και διόρισαν ανήψια και κομματόσκυλα στην βουλή.
Με την ευκαιρία λοιπόν των αυτοδιοικητικών εκλογών που κατά περίεργο τρόπο όλοι κραυγάζουν περί αξιοκρατίας,κραυγάζουν για το καλό των δήμων και την αναβάθμιση του πρώτου βαθμού αυτοδιοίκησης που πρέπει να περιλαμβάνει τους άξιους και όχι....μια απο τα ίδια.
Αποφάσισαν "αξιοκρατικά" να χρίσουν υποψήφιους.
Και το παραμύθι άρχισε....Ολοι οι υποψήφιοι θυμήθηκαν ότι είναι "υπεράνω" κομμάτων π.χ ο κ.Γκιουλέκας απο την ΝΔ που ως υποψήφιος στην συμπρωτεύουσα ξέχασε την κομματική του ιδιότητα και αποφασισε να απευθυνθεί σε όλους τους πολίτες....για το καλό....της πόλης.
Προχώρησε μάλιστα και σε συνέντευξη τύπου για να τονίσει την νέα του ιδιότητα που προφανώς θα κρατήσει περίπου 4 μήνες.
Μια απο τα ίδια και για τον κ.Κουράκη στο Ηράκλειο που αφού υπηρέτησε το ΠΑΣΟΚ απο αρκετές θέσεις....υπεράνω και αυτός.
Ειδικά το ΠΑΣΟΚ έκανε και την μεγάλη επιλογή στο πρόσωπο της συζύγου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης αφού έχρισε υποψήφια στο Δήμο Σαρωνικού την κ.Χριστοφάκη.
Το ποιο πιθανό είναι σε αυτήν την περίπτωση να αμείβεται ο αντιπρόεδρος για τις υπηρεσίες του.Ο κ.Πάγκαλος ο γνωστός πρώην κομμουνιστής και νυν "κομμουνιστοφάγος" για τις ανάγκες της κυβέρνησης.
Ο άνθρωπος με τις ανύπαρκτες αρμοδιότητες που κατέλαβε την συγκεκριμένη θέση για να κλείσει το στόμα του αφού οι του ΠΑΣΟΚ γνωρίζουν ότι αν έμενε εξω απο την κυβέρνηση καθημερινά θα είχαμε αντίθετες δηλώσεις απο τις σημερινές.
Ετσι του δόθηκε ο ρόλος του "μαντρόσκυλου" του Γιώργου για να γαβγίζει στους υπουργούς και να νομίζει ότι κάτι κάνει.....
Αλλωστε με το να μην έχει υπουργείο γλυτώνουμε και το ρεζίλεμα στο εξωτερικό αφού καθε φορά που χρίστηκε υπουργός όλο και κάποια μ...... ξεστόμιζε σε ξένους επίσημους και τον ανασχημάτιζαν.
Τι να πρωτοθυμηθούμε την δήλωση ότι η Γερμανία είναι γίγαντας με πήλινα πόδια την οποία αναγκάστηκε μετά να ζητήσει γονυπετής συγγνώμη;
Το ασε την σημαία να την πάρει ο αέρας στα Ιμια;
ή το τελευταίο όπου παρουσία Τούρκων επισήμων δήλωσε ότι νοιώθει ηλίθιος επειδή η χώρα εξοπλίζεται (χωρίς λόγο προφανώς).
Γι αυτά και άλλα πολλά το ιστορικό στέλεχος της "μεγάλης κλεπτοκρατικής και ρουσφετολογικής παράταξης" έπρεπε να ανταμειφθεί.Αξια λοιπόν η θέση στην κυβέρνηση,άξια και η υποψηφιότητα της συζύγου.
ΥΓ Στον Πειραιά μην ξεχάσετε τον Φασούλα....Αυτόν τον "άξιο" "Πειραιώτη" που φαλίρισε τον Δήμο.Που έχει μετατρέψει την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας σε έκτρωμα.
Και έχει το θράσος μετά 8 χρόνια να λέει πως πληρώνει προηγούμενες διοικήσεις.
Ρε δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: