Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2010

ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΖΩΗ......

Ποιος θα περίμενε πριν λίγα χρόνια πως θα ερχόταν η ώρα να μας επισκεφτεί για πρώτη φορά ισραηλινός πρωθυπουργός και ενω η "αριστερά" θα διαμαρτύρεται για την επίσκεψη του σφαγέα παιδιών και αμάχων ακόμα και σήμερα ο "πατριωτης" Καρατζαφέρης θα "χαιρετίσει" την συγκεκριμένη επίσκεψη.
Βέβαια όλα αυτά τα χρόνια πρωθυπουργός του Ισραήλ δεν είχε πατήσει το ποδάρι του όχι επειδή είμαστε "ρατσιστές" αφού η χώρα όχι μόνο ξεπουλιέται αλλά διοικείται πλέον και από συμπατριώτες του αλλά επειδή ο ελληνικός λαός με το αλάνθαστο κριτήριο που διαθέτει και έξω απο κομματικές ή άλλες αγκυλώσεις έβλεπε το άδικο....έβλεπε τα ανήλικα παιδιά με σφεντόνες να αντιμετωπίζουν τάνκς....έβλεπε ενα λαό 2 εκατ. να βρίσκεται κλεισμένος για δεκαετίες στο στρατόπεδο συγκεντρώσεως που λέγεται Γάζα.
Ολα αυτά αλλά και οι παραδοσιακά καλές σχέσεις της χώρας μας με τον αραβικό κόσμο κινδυνεύουν να πάνε περίπατο και για ποιο λόγο;
Γιατί κάποιοι θέλουν οπωσδήποτε την εξαθλιωμένη οικονομικά Ελλάδα που φρόντισαν να δημιουργήσουν να την δέσουν ακόμα ποιο δυνατά στο Αμερικανο-εβραικό άρμα εξυπηρετώντας την προσκυνημένη πολιτική της παγκοσμιοποίησης.
Μας μίλησαν πάλι για επενδύσεις.....Το άλλοθι των ημερών.....
Προσπαθούν πλέον αφου κατέστρεψαν την χώρα να αποτανθούν στο...στομάχι του Ελληνα και όχι στο μυαλό του αφού στο πατριωτισμό του...έχει αναλάβει να αποτανθεί η Δραγώνα και ο γνωστός συρφετός.
Εκείνο όμως που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι οι πρόσκαιρες "αγάπες" κρατούν λίγο και ίσως όσοι ξερογλύφονται για τα εβραϊκά κεφάλαια αγνοώντας την πικρή πραγματικότητα να βρεθούν προ εκπλήξεως αφού οι Αμερικανοί ναι μεν δεν είναι διατεθειμένοι να "αδειάσουν" το Ισραήλ αλλά απο την άλλη ανεξαρτήτως δηλώσεων έχουν ανάγκη και την Τουρκία.
Μια Τουρκία που έχει αλλάξει....που δεν είναι πλεον το φρόνιμο παιδί των Αμερικανών και που θέλει ανταλλάγματα για να παραμένει φρόνιμη.
Μια Τουρκία που δείχνει διατεθειμένη αν δεν πάρει ανταλλάγματα να σηκώσει παντιέρα και να στραφεί προς τον αραβικό κόσμο σκεπτόμενη τον άλλο ρόλο που μπορεί να παίξει...τον "εναλλακτικό" αυτόν του προστάτη των μουσουλμάνων και αυτός ο ρόλος αναγκαστικά περιλαμβάνει σύγκρουση με το Ισραήλ.
Δεν είναι άλλωστε τυχαία η στήριξη της Τουρκίας στο Ιράν κάτι που στο παρελθόν θα ήταν αδιανόητο.Οι Αμερικανικές παραινέσεις έχουν πέσει στο κενό μέχρι να...."ικανοποιηθούν" οι γείτονες.Ιδια και εκ δια μέτρου αντίθετη ήταν η αντιμετώπιση της επίθεσης των ισραηλινών στα πλοία που προσπάθησαν να σπάσουν τον αποκλεισμό της Γάζας.
Οι Αμερικάνοι κράτησαν ουδέτερη στάση ενω οι Τούρκοι εξαπέλυσαν βολές εναντίον της Ισραηλινής κυβέρνησης κατι που και αυτό πριν χρόνια θα ήταν αδιανόητο γιατί δεν θα το επέτρεπαν οι ΗΠΑ.Αποδυκνείεται λοιπόν πως σήμερα οι ΗΠΑ είτε δεν θέλουν είτε δεν μπορούν να "συνετίσουν" την Τουρκία.
Ο μόνος "αδύναμος" στην εξίσωση είναι η Ελλάδα που θα βρίσκεται πλάι στις ΗΠΑ που σε καμία περίπτωση δεν θα μας υποστηρίξουν έναντι της Τουρκίας όπως δεν το έκαναν 50 χρόνια τώρα και ενός Ισραήλ που τα γεωστρατηγικά του συμφέροντα του στο Αιγαίο εξαντλούνται στην ανεμπόδιστη εκτέλεση αεροναυτικών ασκήσεων.
Το τι μέλλει γενέσθαι είναι εύκολο να καταλάβουμε.
Στην καλύτερη των περιπτώσεων τα εβραϊκά κεφάλαια θα έρθουν στην χώρα και θα μπούν στις τσέπες των εδω "Εβραίων"-Εβραίων καθώς και στις τσέπες των γνωστών πολιτικών λαμογιών...Οσο για τα συμφέροντα της χώρας.......
Είπε ο Αμερικανο-Εβραίος πρωθυπουργός....ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.
Ετσι και αλλιώς είμαστε που είμαστε σκυμμένοι...χώστε και κάνα ευρώ...και δολάριο...και αυτό μας κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: