Κυριακή, 1 Αυγούστου 2010

"ΞΕΤΙΝΑΞΑΝ" ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ....ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ.

Γνωστός είναι πλέον ο περίφημος νόμος 3845 με τον οποίο η κυβέρνηση παρέδωσε ψηφίζοντας τον τον περασμένο Μαίο τις τύχες της χώρας στα χέρια των ξένων.
Οι πλέον επαχθής όροι που υπήρχαν για τον λαό (μειώσεις μισθών,συντάξεων,κατάργηση επιδομάτων, ψαλίδισμα δώρων,μείωση του κατώτατου μισθού κλπ) έγιναν όλοι σε μια νύχτα μια πραγματικότητα γυρνώντας τους εργαζόμενους πολλά χρόνια πίσω.
Και ήταν κατι που σύμφωνα με την κυβέρνηση και το γνωστό κωλοτούμπα "έπρεπε" να γίνει και μάλιστα ΑΜΕΣΑ ειδάλλως μας απειλούσαν με χρεοκοπία.
Μάλιστα όχι μόνο όλα τα παραπάνω ίσχυαν απο την ημέρα ψήφισης του κατοχικού μνημονίου αλλά για όσους ίσως ξέχασαν πολλά είχαν και ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ισχύ όπως π.χ η αύξηση του ΦΠΑ.
Και αν όλα αυτά έγιναν για το καλό της πατρίδας......
Τότε πως μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι μόλις χθές και ύστερα απο τις διαμαρτυρίες των μεγαλοκαναλαρχών η κυβέρνηση έφερε στην βουλή τροποποίηση με την οποία προβλέπεται ότι αντί τα καναλια να πληρώσουν 20% φόρο επι των διαφημιστικών εσόδων όπως προέβλεπε η άρχική ρύθμιση του μνημονίου και μάλιστα απο τον Μάιο όπου και ψηφίστηκε.
Με την συγκεκριμένη ρύθμιση η φορολόγηση......αναβάλλεται για τον Οκτώβριο!!
Δηλαδή με άλλα λόγια ο κ.Παπακωσταντίνου προφανώς και δεν χρειάζεται τουλάχιστον ως τον Οτώμβριο χρήματα αφού έχει "στεγνώσει" τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις.
Να μπεί και στην διαδικασία να δυσαρεστήσει και τους διαπλεκόμενους;
Αφού βλέπει τι μαχη δίνουν καθημερινά οι "δημοσιογράφοι" για να περάσουν στην κοινή γνώμη την "υπευθυνότητα" της κυβέρνησης και την "αναγκαιότητα" των μέτρων.
Ειδικά τρία συγκεκριμένα κανάλια έχουν επιστρατεύσει μέχρι και τα "πατριωτικά" τους αισθήματα για να πείσουν.
Με καθημερινή "ενημέρωση" συνοδευόμενη απο.....κουτόχορτο.
Πάντως και σε αυτή την περίπτωση ποιος λέτε ότι υπερψήφισε με χέρια και πόδια την συγκεκριμένη ρύθμιση;
Αν απαντήσατε ο....κωλοτούμπας....Το βρήκατε.
Αφού ο καναλάρχης Καρατζαφέρης ήταν ο ΜΟΝΟΣ που υπερψήφισε....Λίγη ντροπή κύριοι βουλευτές του ΛΑΟΣ....ούτε λίγη ντροπή δεν έχετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: